1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Capalaba Bulldogs vs Logan Lightning

Capalaba Bulldogs vs Logan Lightning, Ponturi pariuri, Fotbal Australia Queensland Premier League, 11.06.2024: Ultimele patru „directe” au consemnat 20 de goluri

Dan Bara
Dan Bara

2024-06-10 17:14:00

Australia Queensland Premier League

11 Iunie 2024, 13:30

Capalaba

Capalaba

versus
Logan Lightning

Logan Lightning

1.82

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Capalaba v Logan Lightning

Capalaba Bulldogs, formație care a pierdut trei dintre precedentele patru etape, primește marți vizita celor de la Logan Lightning, o echipă mult mai în formă, care a adunat trei succese și două remize în cele mai recente cinci confruntări din campionat. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Capalaba: Forma echipei, știri și statistici

Partida din liga a doua a statului Queensland e o restanță contând pentru etapa cu numărul 6. Pentru gazde, faptul că jocul nu s-a disputat la data programată inițial este un dezavantaj, deoarece în acea vreme adversarii traversau un moment foarte prost. Între timp, aceștia și-au revenit, iar jocul de marți se anunță extrem de dificil. 

Capalaba are un start de campionat foarte modest, ocupând locul 11 din 12 echipe. Linia de clasament este 3-1-8, golaveraj 22-32. Mai prost de atât stă doar „lanterna roșie” Michelton, care are un singur punct. 

În perioada recentă „buldogii” au suferit trei înfrângeri: 2-5 la Eastern Suburbs, 1-3 la Brisbane Strikers și 0-5 cu Ipswich, pe teren propriu. Cele două jocuri pierdute în deplasare au fost disputate contra unor echipe puternice, ocupante ale locurilor 2 și 3, însă înfrângerea de acasă nu are nicio scuză. Ipswich este pe locul 8 și până acum a câștigat doar 5 dintre cele 13 etape.

Nici parcursul de pe teren propriu nu este unul convingător. Capalaba are o victorie și patru înfrângeri, cu un golaveraj 5-14. Însă nu este chiar o surpriză, deoarece „buldogii” au retrogradat în 2022 din prima lui ligă, iar în ediția precedentă au terminat pe locul 8.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Logan Lightning: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au început prost campionatul, reușind o singură victorie în primele patru etape, dar au început să adune rezultate pozitive ulterior. Astfel, în următoarele opt runde au strâns cinci victorii, două egaluri și o înfrângere, reușind să marcheze de fiecare dată.

Confruntarea de marți o găsești pe Logan pe locul 6, cu 20 de puncte și cu o linie de clasament de 6-2-4, golaveraj 25-15. În ultimele cinci etape a obținut trei victorii și două egaluri, însă succesele au venit contra unor echipe destul de modeste, aflate în partea a doua a clasamentului.

Statistica ne arată că atunci când evoluează în deplasare, Logan face de multe ori meciuri spectaculoase. Patru dintre cele cinci confruntări au consemnat câte cel puțin trei goluri. De asemenea, același deznodământ l-au avut și 10 dintre cele 12 etape ale gazdelor. 

În privința deplasărilor trebuie să mai spunem și faptul că Logan vine după trei partide fără înfrângere, perioadă în care a câștigat contra celor de la Moreton City și Southside Eagles și a remizat cu Caboolture.

Statistica meciurilor directe Capalaba v Logan Lightning

Partidele directe din ultimii ani au fost spectaculoase, cu câte cel puțin patru goluri marcate de fiecare dată. În 2022, Capalaba a obținut un egal și o victorie, iar în 2021 a remizat acasă și a pierdut în deplasare.

06.08.22 QSL Logan Lightning - Capalaba 3 2
07.05.22 QSL Capalaba - Logan Lightning 2 2
08.10.21 QSL Logan Lightning - Capalaba 3 2
01.05.21 QSL Capalaba - Logan Lightning 3 3
17.01.19 AMI. Logan Lightning - Capalaba 1 3

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Capalaba v Logan Lightning

Oaspeții au o cotă de 1.79 la Winmasters pentru a se impune. Cota pentru patru sau mai multe goluri e 1.71. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Capalaba vs Logan Lightning Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

Oaspeții sunt în formă, fiind neînvinși de cinci etape, iar deplasările acestora sunt deseori spectaculoase, cu multe goluri marcate și primite. Destul de probabil, și confruntarea noastră va fi una atractivă, dat fiind că în 10 dintre cele 12 meciuri ale „buldogilor” s-au înscris câte cel puțin trei goluri. Capalaba e una dintre cele mai modeste formații din acest eșalon, așa că e de așteptat ca echipa vizitatoare să fie la conducerea ostilităților încă de la început. Gazdele au încasat 16 goluri în cele mai recente patru etape, motiv pentru care voi miza pe „Peste 1.5 goluri în prima repriză”, variantă ce are cota 1.82 la Winmasters pariuri sportive.

Australia Queensland Premier League

Peste 1.5 goluri în prima repriză

1.82
Capalaba vs Logan Lightning

11 Jun 24, 13:30

Miza: 5/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici