1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Busan - Jeonbuk, Ponturi Pariuri Coreea de Sud, 16.05.2020. Campioana en-titre are 9 meciuri la rând fără eșec în campionat

Busan - Jeonbuk, Ponturi Pariuri Coreea de Sud, 16.05.2020. Campioana en-titre are 9 meciuri la rând fără eșec în campionat

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-14 23:13:00

Fotbal Coreea de Sud - K League 1

16 Mai 2020, 13:00

Busan

Busan

versus
Jeonbuk Motors

Jeonbuk Motors

1.65

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Busan v Jeonbuk Motors

Busan și Jeonbuk închid sâmbătă, de la ora 13:00, ziua de fotbal în K League 1 – Coreea de Sud, evenimentul fiind inclus în lista noastră de pronosticuri. Partida se desfășoară în cadrul etapei a 2-a.

Busan: Forma echipei, știri și statistici

Busan Park a revenit în prima ligă după patru sezoane, dar primul impact a fost destul de dur, o înfrângere cu 2-0 pe terenul echipei Pohang. La posesie a fost un oarecare echilibru, dar nou-promovata a expediat un singur șut pe spațiul porții pe tot parcursul celor 90 de minute.

Sorții au decis ca primul joc al echipei Busan pe teren propriu, la revenirea în K League 1, să fie chiar în compania campioanei en-titre. Fanii au așteptat câțiva ani buni să-și revadă echipa la acest nivel, dar, din păcate, Covid-19 îi împiedică pentru moment să fie în tribune.

În liga secundă, în 2019, Busan a avut de departe cel mai bun atac, reușind să marcheze nu mai puțin de 72 de goluri, adică două goluri / joc. Lee Dong-Jun, Lee Jeong-Hyup și Romulo, oamenii de „forță”, au rămas la echipă și au fost titulari cu Pohang. În schimb, apărarea a cedat de 47 de ori. Pentru a aduce un plus de experiență în defensivă, clubul l-a transferat în pauza dintre sezoane pe Kang Min-Soo, un apărător central în vârstă de 34 de ani, cu 394 de partide la activ în prima ligă. El a jucat și la Cupa Mondială din 2010 și a primit direct banderola de căpitan.

Fără doar și poate, Busan va avea un alt joc foarte dificil, dar gazdele susțin că ar trebui să ia acest program de debut și ca o oportunitate. Cu astfel de adversari puternici, echipa se poate adapta mai repede la nivelul primei ligi.

Jeonbuk Motors: Forma echipei, știri și statistici

Jeonbuk a devenit în ultimii ani principala forță din Coreea de Sud, după ce a cucerit cinci titluri în decurs de șase sezoane (inclusiv ultimele trei). Așadar, băieții portughezului José Morais au ca obiectiv un nou trofeu.

Campioana en-titre și-a păstrat echipa din sezonul trecut, având, în principiu, cei mai valoroși sud-coreeni din campionat. Legenda vie Lee Dong-Guk încă rezistă și la 41 de ani! Acesta a semnat, de altfel, și victoria echipei sale în prima etapă cu Suwon (scor 1-0). Succesul a venit în minutul 86, iar atacantul a avut nevoie de 23 de minute de joc pentru a-și face numărul.

Jeonbuk a câștigat titlul în 2019, având cel mai bun atac (72 de goluri), dar și cea mai bună apărare din campionat. Înainte de a începe acest sezon, reprezentanta Coreei de Sud a apucat să dispute în 2020 și două partide în Liga Campionilor Asiei, fiind învinsă acasă de Yokohama (1-2), obținând apoi un punct în deplasare cu Sydney FC (2-2).

Statistica meciurilor directe Busan v Jeonbuk Motors

Jeonbuk și-a dominat net adversara în ultimele 10 partide directe, reușind să se impună în nouă partide, iar una fiind încheiată la egalitate. Cea mai recentă întâlnire a avut loc în 2015 și s-a terminat cu 2-0.

Cote pentru Busan v Jeonbuk Motors

Jeonbuk a ajuns la 9 meciuri consecutive în K League 1 fără înfrângere, adunând și partidele din sezonul precedent. Iar în șase dintre acestea nu a primit gol. Pentru același pariu, că nu va primi gol, Superbet oferă cota 2.20.

Busan vs Jeonbuk Motors Pont: Victorie Jeonbuk

Acest joc cu echipa campioană vine puțin prea devreme pentru Busan. În plus, gazdele nu vor avea nici aportul suporterilor pentru a trece mai ușor peste tracul primului joc pe teren propriu, după câțiva ani buni de absență din primul eșalon. Jeonbuk s-a încălzit mai greu în prima rundă, dar are o echipă omogenă și în mod normal ar trebui să profite de experiența mai mare, dar și de valoare dovedită în ultimii ani în Coreea de Sud.

Fotbal Coreea de Sud - K League 1

Victorie Jeonbuk

1.65
Busan vs Jeonbuk Motors

16 May 20, 13:00

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici