1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Breidablik vs. KR Reykjavik

Breidablik – KR Reykjavik. Ponturi pariuri Urvalsdeild, Islanda, 23.06.2022. Un derby-capcană pentru gazde

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-06-22 21:54:00

Fotbal - Urvalsdeild, Islanda

23 Iunie 2022, 22:15

Breidablik

Breidablik

versus
KR Reykjavik

KR Reykjavik

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Breidablik v KR Reykjavik

Breidablik Kopavogur – KR Reykjavik, partidă programată joi, de la ora 22.15, în etapa a 12-a din campionatul Islandei, aduce față-n față formațiile clasate pe locurile 1 și, respectiv, 6. Liderul dispută al treilea meci într-o săptămână, dar vestea bună e că pare să fi depășit un moment de impas provocat de înfrângerea cu Valur și acum e consolidat pe primul loc. KR Reykjavik vine după 8 meciuri la rând fără înfrângere și se anunță un obstacol greu de depășit.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Breidablik: Forma echipei, știri și statistici

Breidablik (locul 1, 27 de puncte, golaveraj 31-12) pare de neoprit, un taifun care mătură campionatul islandez și are o medie de peste trei goluri marcate pe meci. Însă formația pregătită de Oskar Thorvaldsson are deficiențe care pot fi exploatabile. Primește gol meci de meci, iar acest lucru i-a fost deja fatal într-un derby pierdut acum o săptămână.
Ultimele 5 partide: 4-3 acasă cu Fram în campionat, 6-2 acasă cu Valur în Cupă, 2-1 în deplasare cu Leiknir, 2-3 în deplasare cu Valur, 4-1 acasă cu Akureyri în campionat.
În acest sezon, Breidablik n-a pierdut niciun punct în cele 6 partide jucate acasă (5 în campionat, una în Cupă), golaverajul fiind 24-9.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

KR Reykjavik: Forma echipei, știri și statistici

KR Reykjavik (locul 6, 16 puncte, golaveraj 16-12) este o echipă de veterani, cu media de vârstă de peste 31 de ani la titulari, care s-a redresat după un start slab de sezon și acum are la activ 7 etape de campionat și una de Cupă fără înfrângere. Echipa înscrie, în general, în prima repriză, pentru ca apoi într-a doua adversarii să încerce să speculeze scăderea de ritm a formației antrenate de Runar Kristinsson.
Ultimele 5 jocuri: 1-1 acasă cu Leiknir în campionat, 3-0 în deplasare cu Stjarnan în Cupă, 3-2 în deplasare cu Hafnarfjordur, 3-3 acasă cu Akranes, 1-1 în deplasare cu Stjarnan în campionat.
Palmaresul înregistrat de KR Reykjavik în deplasare e foarte bun: 4 victorii, o remiză, o înfrângere în 5 etape de campionat și una de Cupă, cu golaveraj 14-7.

Echipe probabile

Breidablik Echipă probabilă Breidablik
Portar Anton Einarsson
Fundași Hoskuldur, Gunnlaugsson, Muminovic, Viktor Margeirsson, David Ingvarsson
Mijlocaşi Oliver Sigurjonsson – Jason Svantorsson, Dagur Torhallsson, Gisli Eyjolfsson, Viktor Einarsson
Atacanţi Kristinn Steindorsson
KR Reykjavik Echipă probabilă KR Reykjavik
Portar Beitir Olafsson
Fundași Kennie Chopart, Finnur Palmason, Gretar Gunnarsson, Hallur Hansson
Mijlocaşi Elmar Bjarnason – Atli Sigurjonsson, Palmi Palmason, Aron Larusson, Aegir Jonasson
Atacanţi Kjartan Finnbogason

Statistica meciurilor directe Breidablik v KR Reykjavik

În etapa a doua din acest sezon, Breidablik a reușit să învingă în deplasare KR Reykjavik cu 1-0.
În campionatul trecut, KR Reykjavik a câștigat în tur la Breidablik cu 2-0, iar returul s-a terminat 1-1.
În total, au fost 54 de partide între aceste formații. Breidablik a câștigat 13, KR Reykjavik 25, de 16 ori a fost remiză.

Cote pentru Breidablik v KR Reykjavik

Acesta ar trebui să fie un meci cu minimum 3 goluri marcate. Superbet pariuri sportive oferă cota 1,65 pentru +2,5 reușite.
Un pariu cu și mai multe șanse să ne iasă este totalul asiatic +1 la pauză. Cota e mai mică, 1,53 în oferta Betano pariuri, dar e puțin probabil să pierdem banii.

Breidablik vs KR Reykjavik Pont: Ambele echipe marchează

Breidablik este consolidată pe locul 1 și pare cu o clasă peste restul competitoarelor, dar KR Reykjavik este o echipă experimentată, care n-a mai pierdut de 8 meciuri și știe să gestioneze astfel de situații. Breidablik a avut GG în ultimele 5 meciuri la rând, în timp ce KR Reykjavik a fost în această situație în 4 din ultimele 5 partide. Putem încerca la acest meci un GG – cota 1,65 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal - Urvalsdeild, Islanda

Ambele echipe marchează

1.65
Breidablik vs KR Reykjavik

23 Jun 22, 22:15

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici