1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Breidablik vs. Akureyri

Breidablik - Akureyri. Ponturi pariuri Urvalsdeild, Islanda, 20.06.2022. Ambele echipe își caută cadența

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-06-19 19:48:00

Fotbal - Urvalsdeild, Islanda

20 Iunie 2022, 22:15

Breidablik

Breidablik

versus
Akureyri

Akureyri

1.70

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Breidablik v Akureyri

Breidablik - Akureyri, partidă programată luni, de la ora 22.15, în etapa a 10-a din campionatul Islandei, aduce față-n față formațiile clasate pe locurile 1 și, respectiv, 4. Liderul a dat semne de oboseală în ultimele partide după ce, în primele 7 etape, păruse imposibil de oprit sau ajuns. Și Akureyri a avut un start excepțional de sezon, dar de trei etape n-a mai învins pe nimeni.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Breidablik: Forma echipei, știri și statistici

Breidablik (locul 1, 24 de puncte, golaveraj 27-11) a pornit sezonul ca o rachetă și după 8 etape avea punctaj maxim. Ultimele două partide au ridicat însă unele semne de întrebare, liderul părând că dă semne de oboseală. Scăderea de ritm s-a confirmat acum 3 zile, la reluarea campionatului după aproape 3 săptămâni de întrerupere, când Breidablik a suferit prima înfrângere.
Ultimele 5 jocuri: 3-0 în deplasare cu Vikingur, 4-3 acasă cu Fram în campionat, 6-2 acasă cu Valul în Cupă, 2-1 în deplasare cu Leiknir, 2-3 în deplasare cu Valul în campionat.
Formația antrenată de Oskar Hrafn Thorvaldsson a disputat până acum 5 partide acasă (4 în campionat și una în Cupă), înregistrând tot atâtea victorii, dar e interesant de observat că în 4 dintre acestea a fost GG.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Akureyri: Forma echipei, știri și statistici

Akureyri (locul 4, 17 puncte, golaveraj 14-8) a fost, o vreme, singura formație din Islanda care dădea impresia că se poate ține după Breidablik. După 6 etape avea 5 victorii și o remiză, fiind la doar două puncte de lider. Apoi a venit însă căderea și în ultimele 3 etape formația pregătită de Arnar Gretarsson a mai luat un singur punct.
Cele mai recente 5 partide: 3-0 în deplasare cu Akranes, 0-2 acasă cu Stjarnan în campionat, 4-1 acasă cu Reynir în Cupă, 1-2 în deplasare cu Vikingur, 2-2 acasă cu Fram în campionat.
Akureyri a jucat în acest campionat 4 etape în deplasare, reușind să marcheze în 3 dintre ele. Golaverajul în această secțiune: 7-2.

Echipe probabile

Breidablik Echipă probabilă Breidablik
Portar Anton Einarsson
Fundași Hoskuldur, Gunnlaugsson, Muminovic, Viktor Margeirsson, David Ingvarsson
Mijlocaşi Oliver Sigurjonsson – Jason Svantorsson, Dagur Torhallsson, Gisli Eyjolfsson, Viktor Einarsson
Atacanţi Kristinn Steindorsson
Akureyri Echipă probabilă Akureyri
Portar Steindor Augunsson
Fundași Torri Torisson, Brkovic, Bykov, Ivar Arnason
Mijlocaşi Daniel Hafsteinsson, Rodri, Sveinn Hauksson
Atacanţi Bjarni Adalsteinsson, Asgeir Sigurgeirsson, Nokkvi Torisson

Statistica meciurilor directe Breidablik v Akureyri

Breidablik Kopavogur a câștigat ultimele trei partide cu Akureyri, toate disputate anul trecut.
În campionatul din 2021, Breidablik a învins tur-retur cu același scor, 2-0. În Cupa Ligii, competiție de importanță secundară disputată în martie, Breidablik a învins cu 2-1.
În campionatul din 2020, rezultatele au fost mult mai echilibrate: Akureyri – Breidablik 2-2 și Breidablik – Akureyri 1-1
Până acum au fost 19 partide în total. Breidablika învins în 13, Akureyri în 3, de 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Breidablik v Akureyri

Breidablik ar trebui să câștige acest meci, în mod normal, ținând cont că joacă acasă, la Kopavogur, și că a câștigat toate cele trei partide cu Akureyri disputate anul trecut. Superbet pariuri sportive are cota 1,67 pentru un succes al gazdelor.
Ținând cont de ultimele rezultate, acest joc ar trebui să se încheie nu doar cu GG, dar și cu cel puțin 3 goluri înscrise. Betano pariuri are cota 1,65 pentru +2,5 reușite.

Breidablik vs Akureyri Pont: Ambele echipe marchează

Breidablik și Akureyri caută să-și regăsească ritmul care le-a impus pe primele locuri ale clasamentului. Breidablik are GG în ultimele 4 partide, iar Akureyri în ultimele 3. Ținând cont și de faptul că Breidablik are golaveraj 14-6 în cele 4 etape acasă, iar Akureyri are golaveraj 7-2 în 4 etape în deplasare, vom miza pe GG în această partidă – cota 1,70 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal - Urvalsdeild, Islanda

Ambele echipe marchează

1.70
Breidablik vs Akureyri

20 Jun 22, 22:15

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Breidablik vs Akureyri Pont: Peste 2,5 goluri

Breidablik e liderul campionatului islandez și are cel mai bun atac, cu 27 de goluri marcate în 9 meciuri disputate, cu o medie de fix trei reușite per joc! Ultimele 8 partide ale gazdelor de azi au fost de Over 2,5, ca și patru din ultimele cinci ale lui Akureyri, așa că ne putem gândi la o partidă în care mingea să intre în poartă de mai multe ori. Oaspeții au cam dat-o în bară în ultimele două confruntări, așa că doresc reabilitarea, iar pentru asta trebuie să însrie. Breidablik a reușit cel puțin trei goluri în ultimele 8 dueluri de pe teren propriu! Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Fotbal - Urvalsdeild, Islanda

Peste 2,5 goluri

1.58
Breidablik vs Akureyri

20 Jun 22, 22:15

Miza: 7/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici