Brazilia - Germania, Ponturi Fotbal Jocurile Olimpice, 22.07.2021

Alte Competitii

Cota: 2.10

Adaugat de: Marius Huțu

21 Iul 2021 13:03 1,3k 0
Logo Brazilia Brazilia
Logo Germania Germania
VS
14:30 22 Iulie 2021
Fotbal - Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Brazilia v Germania

Brazilia și Germania se înfruntă joi, de la ora 14:30, în prima „finală” din cadrul turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice. Cele două reprezentative olimpice fac parte din Grupa D, alături de Coasta de Fildeș și Arabia Saudită. Concluzionăm cu pariuri după prezentarea unor detalii din cele două tabere.

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

Brazilia va juca la Tokyo 2020 în postura de campioană en-titre și va căuta să-și treacă în cont al doilea titlu consecutiv. Selecao a fost pe podium la ultimele trei ediții, având toată gama de medalii. Pentru a ajunge însă la această ediție a Jocurilor Olimpice a trebuit să treacă printr-un turneu de calificare. Iar biletele au fost obținute cu emoții, într-o grupă finală cu Argentina, Uruguay și Columbia. După 1-1 cu ultimele două adversare, Brazilia a învins Argentina cu 3-0.

Sud-americanii sunt cotați cu a doua șansă la câștigarea titlului olimpic, după Spania, și asta pentru că au reușit să deplaseze la rândul lor o echipă destul de puternică la Tokyo. În condițiile în care multe naționale au întâmpinat refuzul cluburilor de a lăsa jucătorii să evolueze la Jocurile Olimpice, Brazilia se poate baza pe vedete precum Dani Alves, Diego Carlos (Sevilla), Douglas Luiz (Aston Villa), Richarlison (Everton), Gabriel Martinelli (Arsenal), Matheus Cunha (Hertha Berlin). Sigur, se putea și mai bine dacă aruncăm o privire spre alți jucători care ar fi putut fi aici, dar selecționerul Andre Jardine pare mulțumit cu lotul pe care îl are la dispoziție.

Naționala olimpică a Braziliei a arătat bine din punct de vedere ofensiv înaintea debutului la Jocurile Olimpice. Au învins Emiratele Arabe Unite cu 5-2, după ce au câștigat un meci amical și cu Serbia, 3-0. Selecționata Cariocas intră în competiție și cu gândul de a-și lua o revanșă în fața fanilor după ce a pierdut Copa America pe teren propriu, într-o finală cu Argentina.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania a ajuns la Jocurile Olimpice de la Tokyo ca urmare a finalei jucate la Euro U21 de acum 2 ani. În ultimul act a pierdut cu Spania, 1-2, după ce în semifinale învinsese România cu 4-2.

Nemții au jucat și la Rio 2016 și au ajuns până în finală, pierdută chiar în fața Braziliei, după loviturile de la 11 metri (scor 1-1 în 120 de minute). Atunci, Germania a făcut deplasarea cu câțiva jucători care au în acest moment o cotă de câteva zeci de milioane de euro, precum Gnabry, Sule, Klostermann și Ginter. La Tokyo, selecționerul Stefan Kuntz a întâmpinat destule probleme în a avea toți jucătorii doriți la dispoziție. Sunt totuși fotbaliști care au acumulat deja experiență în Bundesliga.

Nadiem Amiri, Maximilian Arnold și Max Kruse sunt cei trei peste limita de vârstă admisă. Benjamin Henrichs și Arne Maier se numără printre cei de urmărit în viitor.

Înaintea debutului, Germania a susținut un meci de pregătire cu Honduras, adversara României la debutul în turneul olimpic. Scorul a fost egal, 1-1. Dar jocul a fost întrerupt în minutul 85. Jordan Torunarigha a suferit presupuse abuzuri rasiste și a ieșit de pe teren, determinându-i pe colegii săi să procedeze la fel.

Statistica meciurilor directe Brazilia v Germania

Germania și Brazilia s-au întâlnit de patru ori la Jocurile Olimpice, iar sud-americanii au 3-1 la victorii. Dar trei dintre aceste partide s-au terminat egal în 90 de minute. Finala de la Rio a fost singura din acest secol dintre cele două selecționate.

Cote pentru Brazilia v Germania

Fiind un joc de debut, cele două selecționate își vor asuma probabil puține riscuri și vor evolua mai pragmatic. Pentru under 2,5 goluri avem o cotă de 1.75 în ofeta de pariuri Betano.

Brazilia vs Germania Pont: Victorie Brazilia

Dacă punem față în față cele două reprezentative, Brazilia arată mult mai bine pe hârtie. Sud-americanii au câțiva jucători cu experiență, precum Dani Alves, Richarlison, Martinelli și Cunha, care pot face diferența în orice moment. Germania beneficiază de fotbaliști căliți în Bundesliga, dar Kuntz a plecat la Jocurile Olimpice cu cei care în general joacă mai puțin la echipele de club. Testele recente ale celor două naționale au indicat, de asemenea, că Brazilia pare mai în formă. Ținând cont și de faptul că sud-americanii pun mare preț și pe Jocurile Olimpice, pariez că vor tranșa acest prim mare derby al întrecerilor.

Pont pariuri: Victorie Brazilia

Miza: 6/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Brazilia vs Germania Pont: Brazilia HA+0

Brazilia tratează mereu cu seriozitate Jocurile Olimpice, dovadă că în 2016 a câștigat competiția. Un argument pentru acest pont este și faptul că naționala Cariocas are câțiva jucători importanți în lot. Bineînțeles că Germania poate pune probleme, dar parcă am sesizat la nemți o scădere la nivel de prime reprezentative. S-a întâmplat și la Campionatul Mondial din 2018 și la Europeanul din 2021. E posibil să asistăm, totuși, și la un egal care să mulțumească ambele echipe, dar, în aceste condiții, nu pierdem suma mizată la acest tip de pariu. Am ales cota din oferta Publicwin pariuri sportive.

Pont pariuri: Brazilia HA+0

Miza: 1/10

Cota: 1.48

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

2

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici