1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Botev Plovdiv - Lokomotiv Plovdiv. Ponturi Pariuri Bulgaria 09.08.2020. Mare derby în Plovdiv!

Botev Plovdiv - Lokomotiv Plovdiv. Ponturi Pariuri Bulgaria 09.08.2020. Mare derby în Plovdiv!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-08-07 16:49:00

Fotbal Bulgaria - A PFG

09 August 2020, 18:45

Botev Plovdiv

Botev Plovdiv

versus
Lokomotiv Plovdiv

Lokomotiv Plovdiv

1.62

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Botev Plovdiv v Lokomotiv Plovdiv

Prima etapă a sezonului 2020 / 2021 din Bulgaria A PFG programează duminică cu începere de la ora 18:45 un adevărat derby între Botev Plovdiv și Lokomotiv Plovdiv. De altfel derby-ul orașului Plovdiv este considerat ca fiind a doua cea mai mare rivalitate din fotbalul bulgar după cea dintre Levski Sofia și CSKA Sofia, așa că cu siguranță meciul se anunță a fi unul interesant.

Botev Plovdiv: Forma echipei, știri și statistici

În prima parte a sezonului trecut Botev Plovid spera la play-off, însă un singur punct luat în ultimele cinci etape din sezonul regulat a dus-o în lupta pentru evitarea retrogradării. Totuși aceasta a câștigat grupa B din play-out, mergând astfel în play-off-ul pentru Europa League unde a învins pe Etar (1:0) și pe Cherno More (1:0), pierzând în schimb finala pentru un loc european cu Slavia Sofia (1:2).

În această vară Botel Plovdiv s-a despărțit de doi fundași importanți din angrenajul echipei, D. Pirgov și K. Nichev. În locul lui au fost aduși M. Pedroso din MLS de la DC United, și Mite Cikarski care a bifat vreo 4 meciuri la Gaz Metan Mediaș în ultimii doi ani. Trebuie remarcat și transferul atacantului Atanas Iliev care în sezonul trecut a dat 14 goluri pentru Montana în liga secundă bulgară.

Lokomotiv Plovdiv: Forma echipei, știri și statistici

Lokomotiv Plovdiv a intrat în play-off-ul sezonului 2019 / 2020 de pe locul secund, însă acolo a pierdut patru meciuri din cinci, singurul succes fiind cel cu Levski Sofia din ultima etapă (2:1).

Deși a terminat campionatul pe locul 5, echipa lui B. Akrapović și-a asigurat calificarea în Europa League câștigând Cupa Bulgariei la penalty-uri cu CSKA Sofia, după 0:0 la finalul primelor 120 de minute de joc.

Mai mult decât atât, aceasta a reușit să câștige și Supercupa după o victorie neașteptată duminică cu Ludogorets, scor 1:0. Cota pentru o victorie în timpul regulamentar era de 6.70! Ce-i drept, Ludogorets a jucat în zece oameni din minutul 64, iar golul victoriei a fost marcat de Iliev în minutul 89!

Lokomotiv Plovdid a fost complet inactivă pe piața transferurilor în această vară, păstrându-și întreg lotul din sezonul precedent. A făcut un singur transfer, aducându-l pe atacantul G. Minchev de la retrogradata Tsarsko selo, pentru care a dat 3 goluri în sezonul precedent.

Statistica meciurilor directe Botev Plovdiv v Lokomotiv Plovdiv

În sezonul precedent cele două echipe au remizat 1:1 și 0:0. De altfel ultimele șase partide directe au fost de under 2.5!

Cote pentru Botev Plovdiv v Lokomotiv Plovdiv

Pe lângă ponturl principal mergem și pe o victorie a oaspeților la o cotă de 2.30, dar pentru siguranță poți să mergi pe un pariu DNB Lokomotiv la o cotă de 1.61. În acest caz vei primi miza înapoi în caz de egalitate.

Botev Plovdiv vs Lokomotiv Plovdiv Pont: Sub 2.5 goluri

Avem două echipe care foarte rar dau sau primesc mai mult de două goluri. Dacă ar fi să pierdem acest pariu, atunci cel mai probabil ar fi din cauza unui scor de 2:1 sau 1:2. Totuși avem încredere în pronosticul nostru de under 2.5 pentru că cele două formații au fost mereu precaute când s-au întâlnit, ducând la meciuri directe cu foarte puține reușite. Și ținând cont că ambele echipe au aceeași antrenori de ceva timp, dar și loturile foarte puțin schimbate față de întâlnirile precedente, nu ne așteptăm nici astăzi la un scenariu foarte diferit.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici