1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Bohemians vs Shelbourne

Bohemians – Shelbourne. Ponturi Pariuri Irlanda Premier League 17.06.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-06-15 23:06:00

Fotbal Irlanda - Premier League

17 Iunie 2022, 21:45

Bohemians Dublin

Bohemians Dublin

versus
Shelbourne

Shelbourne

2.05

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Bohemians Dublin v Shelbourne

Vineri cu începere de la ora 21:45 are loc partida dintre Bohemians și Shelbourne ce contează pentru etapa a 20-a din Irlanda Premier League. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Bohemians Dublin: Forma echipei, știri și statistici

Bohemians nu este într-o formă prea bună, aceasta câștigând un singur meci din ultimele cinci jucate în campionat. În runda precedentă ea a remizat 1:1 acasă cu Drogheda United. J. Flores a deschis scorul pentru gazde în minutul 45, însă D. Williams a reușit să aducă un punct oaspeților datorită reușitei de pe final de meci din minutul 84.

În acest moment Bohemians ocupă poziția a 7-a în campionat cu 23 de puncte, dar nu are emoții în ceea ce privește retrogradare deoarece Finn Harps, echipa de pe locul 9 (loc ce duce la baraj) a acumulat doar 11 puncte.

Portarul James Talbot s-a accidentat săptămâna trecută la antrenamente, motiv pentru care a părăsit cantonamentul echipei naționale a Irlandei. Acesta nu va fi disponibil în meciul de vineri. În locul său va juca cel mai probabil Tadhg Ryan.

Aripa Promise Omochere speră să revină în primul 11 în detrimentul lui Ali Coote. Mijlocașul John O'Sullivan și fundașul stânga Ryan Burke au venit la club luna aceasta dar nu sunt eligibili să evolueze mai devreme de 1 iulie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Shelbourne: Forma echipei, știri și statistici

Shelbourne a pierdut runda precedentă pe terenul liderului Shamrock Rovers, scor 0:2, întrerupând o serie de patru victorii consecutive. Shamrock a tranșat destul de rapid soarta celor trei puncte, reușind să deschidă scorul în minutul 2 prin R. Towell, în timp ce R. Gaffney a stabilit scorul final încă din minutul 31.

De altfel dacă ne uităm strict la meciurile disputate în deplasare, Shelbourne a pierdut trei din ultimele patru partide. Ea ocupă în acest moment poziția a 6-a în Irlanda Premier League cu 24 de puncte.

Jordan McEneff, Adam Thomas, Daniel Hawkins și Sean McSweeney sunt toți incerți din cauza unor probleme medicale. Primii doi au suferit lovituri, în timp ce ultimii doi se confruntă cu probleme musculare.

Portarul Lewis Webb s-a întors la Swansea City, club de care aparține, ceea ce înseamnă că acum Brendan Clarke are asigurat locul de titular.

Echipe probabile

Bohemians Dublin Echipă probabilă Bohemians Dublin
Portar Ryan
Fundași Murphy, Doherty, Kelly, Wilson
Mijlocaşi Flores, Levingston; Omochere, Devoy, Burt
Atacanţi Ogedi-Uzokwe
Shelbourne Echipă probabilă Shelbourne
Portar Clarke
Fundași Griffin, O'Driscoll, Byrne, Kane
Mijlocaşi Lunney, Dervin, McManus
Atacanţi Moylan; Hakiki, Boyd

Statistica meciurilor directe Bohemians Dublin v Shelbourne

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori anul acesta, Bohemians luând patru puncte după 1:1 acasă și 4:1 în deplasare. Cinci din ultimele șase partide directe au fost GG-uri, confruntările dintre cele două echipe fiind de regulă destul de spectaculoase.

Cote pentru Bohemians Dublin v Shelbourne

Pe lângă pontul principal mergem și pe pariul asiatic Peste 2.0 goluri la o cotă de 1.72 (primești miza înapoi la exact două goluri marcate). Dacă plasezi pariurile la casa de pariuri recomandată, beneficiezi și de un bonus Winmasters de 100% până la 500RON.

Bohemians Dublin vs Shelbourne Pont: Ambele echipe marchează

Cinci din ultimele șase partide directe au fost GG-uri, confruntările dintre cele două echipe fiind de regulă destul de spectaculoase. De aceea ne așteptăm ca și jocul de vineri să urmeze același tipar. Spunem asta și pentru că ne așteaptăm să vedem o partidă echilibrată între două echipe de nivel apropiat. Acest lucru se poate observa și în clasament, acolo unde acestea sunt despărțite de un singur punct. Mergem pe pronosticul ”Ambele echipe marchează” la o cotă e 2.05 conform casei de pariuri Winmasters.

Miza: 7/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici