1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Boavista – Santa Clara. Ponturi Pariuri Primeira Liga, 28.06.2020. Așteptăm golurile

Boavista – Santa Clara. Ponturi Pariuri Primeira Liga, 28.06.2020. Așteptăm golurile

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-06-28 10:24:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

28 Iunie 2020, 23:00

Boavista

Boavista

versus
Santa Clara

Santa Clara

1.53

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Boavista v Santa Clara

Boavista – Santa Clara, partidă programată duminică, de la ora 23.00, în etapa a 29-a din campionatul Portugaliei, îi are favoriți pe oaspeți, prin prisma liniei de clasament și a formei de moment. Boavista este, totuși, imprevizibilă. Așteptăm însă goluri în acest joc.

Partida se va disputa fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Boavista: Forma echipei, știri și statistici

Boavista (locul 10, 35 de puncte, golaveraj 23-29) și-a atins deja ținta în acest final ciudat de campionat, cu meciuri fără spectatori și restricții. Are acum 11 puncte avans față de ocupanta locului 17 (Portimonense), primul retrogradant, iar în ultimele 6 etape e foarte greu să fie depășită cele 7 formații care o separă de această poziție.

Echipa a avut evoluții sinoase la reluarea sezonului, înfrângere acasă cu Moreirense (0-1), victorie mare în deplasarea la Braga (1-0), apoi o altă victorie decisivă în atingerea țintei, 3-1 acasă cu Setubal. Apoi, colapsul din etapa trecută, în deplasarea la rivala FC Porto (scor 0-4), când Boavista a jucat ca o echipă mică, înghesuită în defensivă și fără determinare.
Prestația poate fi pusă însă și pe seama faptului că obiectivul salvării de la retrogradare a fost, practic, atins.

Santa Clara: Forma echipei, știri și statistici

Santa Clara (locul 8, 38 de puncte, golaveraj 29-34) face spectacol de la reluarea sezonului. În cele 4 etape disputate a reușit două victorii și două egaluri, are golaveraj 10-8 (s-au înscris, în medie, 4,5 goluri la fiecare meci!) și a fost GG în toate. Două dintre primele 4 clasate au fost bătute în acest interval: 3-2 acasă cu Braga, 2-2 în deplasarea la Setubal, 1-1 acasă cu Portimonense, 4-3 în deplasarea la Lisabona, cu Benfica. Ultimul joc, acum 5 zile, a fost absolut spectaculos, Santa Clara a condus la pauză cu 1-0, a fost condusă cu 2-3 în minutul 65 și a întors scorul din nou și a câștigat cu gol în minutul 90.

Neînvinsă de la reluarea sezonului, Santa Clara are doar 4 înfrângeri în cele 14 etape disputate până acum în deplasare și un golaveraj echilibrat, 16-16 (medie de peste două goluri).

Echipe probabile

Boavista Echipă probabilă Boavista
Portar Helton Leite
Fundași Fabiano, Ricardo Costa, Dulanto
Mijlocaşi Carraca, F. Cardozo, Ackah, Gustavo, Marlon Xavier
Atacanţi Alberto Bueno – Cassiano
Santa Clara Echipă probabilă Santa Clara
Portar Marco Pereira
Fundași Rafael Ramos, Joao Afonso, Fabio Cardoso, Sanusi
Mijlocaşi Chico Ramos, Anderson Carvalho, Osama Rashid, Costinha
Atacanţi Thiago Santana, Carlos

Statistica meciurilor directe Boavista v Santa Clara

În tur, astă-toamnă, Boavista a câștigat cu 2-1 la Santa Clara.
În sezonul trecut, victoriile s-au împărțit: 4-2 pentru Santa Clara în tur, 1-0 pentru Boavista în retur. Acestea au fost primele jocuri după o pauză de 9 ani (precedentele întâlniri avuseseră loc în liga secundă, sezonul 2008-2009).
Până acum s-au jucat 11 meciuri între cele două formații. Boavista a câștigat 8, Santa Clara 2, o întâlnire s-a terminat la egalitate.

Cote pentru Boavista v Santa Clara

Boavista s-a relaxat după victoria cu Setubal, care i-a garantat, practic, menținerea în prima ligă. S-a văzut acest lucru etapa trecută, când a pierdut cu 0-3 la rivala FC Porto. Oaspeții de la Santa Clara sunt în formă, n-au pierdut de la reluarea sezonului și cred că nu vor fi învinși nici azi. Victoria insularilor în pariul fără X mi se pare o variantă bună de pariu – cota 1,93 pe Betano. Este destul de probabil să se deschidă scorul încă din prima repriză – cota 1,57 la aceeași casă de pariuri.

Boavista vs Santa Clara Pont: Se înscriu cel puțin două goluri

Boavista a avut meciuri cu câte 4 goluri în ultimele două etape, în timp ce Santa Clara a avut GG în toate cele 4 partide disputate de la reluarea sezonului. În trei dintre acestea s-au înscris minimum 4 goluri. Cum Boavista a scăpat, practic, de emoțiile retrogradării, deci nu mai sunt motive de încrâncenare maximă, putem miza și pe un joc mai ofensiv cu o echipă oaspete care nu se zgârcește la goluri. Mizăm pe minimum două reușite în acest meci: pariu cu cota 1,53 pe Betano.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici