1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. BK Häcken vs Helsingborgs IF – Ponturi Pariuri Suedia Allsvenskan, 29.06.2020. De la subsol

BK Häcken vs Helsingborgs IF – Ponturi Pariuri Suedia Allsvenskan, 29.06.2020. De la subsol

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-06-29 03:09:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

29 Iunie 2020, 20:00

BK Hacken

BK Hacken

versus
Helsingborg

Helsingborg

1.77

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru BK Hacken v Helsingborg

Bravida Arena din Göteborg găzduiește una dintre ultimele două partide ale etapei a 3-a. Este o confruntare de subsolul clasamentului, implicate fiind echipa gazdă, BK Häcken, locul 14, antepenultimul, și Helsingborgs IF, „lanterna roșie”, rămasă singura echipă care n-a reușit până acum să marcheze. Häcken este o echipă a... păcii, deocamdată, nefiind învinsă, dar nici învingătoare. Egalul însă nu te prea mai ajută de când cu 3 puncte victoria, ba iată că te aduce chiar în preajma retrogradării. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

BK Hacken: Forma echipei, știri și statistici

În acest campionat, în cele trei etape scurse, BK Häcken a deranjat doar coloana egalurilor, cele ale victoriilor și înfrângerilor rămânând încă imaculate. 1-1 (d) cu Falkenbergs FF, 1-1 (a) cu Malmö FF și 2-2 (d) cu IK Sirius sunt în ordine cronologică cele trei rezultate înregistrate până acum, în noua ediție de Allsvenskan. E drept, s-a strecurat și o înfrângere săptămâna trecută, pe 25 iunie, dar în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Suediei, cedând pe teren propriu, 1-2, cu IF Elfsborg. Antrenorul Andreas Alm va face unele schimbări în primul 11, nu doar pentru că nu unii jucători nu au dat randamentul scontat în meciul din cupă, ci și pentru a odihni pe unii dintre ei.

Helsingborg: Forma echipei, știri și statistici

Revenită pe prima scenă la finele anului 2018, Helsingborgs IF a reușit în ediția trecută să își atingă obiectivul menținerii, clasându-se pe locul 10, departe de orice fel de emoții. Sezonul actual însă se arată a fi ceva mai greu. Cel puțin după cele întâmplate la start, când după trei runde disputate, a strâns un singur punct, nereușind să marcheze vreun gol și situându-se pe ultimul loc al clasamentului. Rezultatele înregistrate în ordine cronologică: 0-3 (a) cu Varberg, 0-4 (d) cu Kalmar și 0-0 (a) cu Elfsborg. Grea misiune pentrui fostul fundaș internațional, Olof Mellberg, antrenorul echipei, să alcătuiască un 11 cu care să obțină un rezultat constructiv. Se va baza în mare pe echipa din ultima etapă, când măcar nu a primit gol și nu a pierdut.

Echipe probabile

BK Hacken Echipă probabilă BK Hacken
Portar Abrahamsson
Fundași Ekpolo, Toivio, Lindgren, Zuta
Mijlocaşi Friberg, Irandust, Berggren
Atacanţi Bengtsson, Gustaf Nilsson, Lundberg
Helsingborg Echipă probabilă Helsingborg
Portar Lindegaard
Fundași Tsouka, Widell, Martin Olsson, Adam Eriksson
Mijlocaşi Gigovic, Diskerud, Hendriksson
Atacanţi R. Jönsson, van den Hurk, Max Svensson

Statistica meciurilor directe BK Hacken v Helsingborg

Din 2006 încoace, cele două s-au confruntat în campionat de 20 de ori. Häcken s-a impus în 10 meciuri, Helsingborg în 5, de 5 ori fiind egal. În sezonul trecut, Häcken a câștigat ambele partide, 2-1 acasă și apoi în retur, 2-0 în deplasare. De altfel, Helsingborg nu a mai învins echipa din Göteborg de 7 partide (în care Häcken a câștigat în 5, 2 terminându-le la egalitate), ultima sa victorie consemnându-se la 13.04.2014, 4-2 pe teren propriu.

Cote pentru BK Hacken v Helsingborg

1,51 ese cota BK Häcken sub 2,5.

BK Hacken vs Helsingborg Pont: NG - Nu marchează ambele

Avem de-a face cu două echipe care au avut starturi mediocre spre slabe. De asemenea, au găsit foarte greu drumul spre poarta adversă. De aceea ele și ocupă în prezent antepenultima și ultima poziție. BK Häcken arată ceva mai în formă, ea de fapt fiind una dintre cele patru echipe din Allsvenskan care până acum nu au pierdut. Iar față de Helsingborg are un ascendent moral, pentru că de 6 ani, de 7 partide dacă vrem să folosim măsurătoarea și cu această „unitate de măsură”, nu a mai pierdut în fața acesteia. Că va obține victoria este aproape o certitudine dacă ne luăm după cota mică existentă pentru un asemenea deznodământ. În ce mod o va face este marea întrebare din care derivă multe necunoscute.

Miza: 7/10
Cota: 1.77
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici