1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Bjarg - Sogndal

Bjarg - Sogndal: ponturi pariuri fotbal Cupa Norvegiei. 23.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-22 17:37:00

Fotbal Cupa Norvegiei

23 Iunie 2022, 19:00

Bjarg

Bjarg

versus
Sogndal

Sogndal

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bjarg v Sogndal

Într-un duel din fazele incipiente ale Cupei Norvegiei, Bjarg va primi vizita celor de la Sogndal. Partida de pe Stavollen stadion este programată în cursul serii de joi, cu începere de la ora 19:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit. 

Bjarg: Forma echipei, știri și statistici

Bjarg este o echipă care evoluează în liga a patra din Norvegia, fără cine știe ce rezultate. După 11 etape bifate în această întrecere, gazdele duelului nostru de joi au strâns 17 puncte și ocupă locul 8. Ultimele 6 meciuri au adus peste 2,5 goluri la total. Trupa de pe Stavollen stadion a suferit recent două înfrângeri usturătoare: 1-4 în fața celor de la Djerv, respectiv un 1-5 pe terenul lui Viking II. La ediția de anul trecut a Cupei Norvegiei, Bjarg a cedat pe teren propriu în fața celor de la Brann Bergen cu scorul de 0-5! 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sogndal: Forma echipei, știri și statistici

Sogndal este o formație mult mai titrată decât adversara de joi seara. Oaspeții au participat ani la rândul în prima divizie norvegiană, ba chiar în cupele europene, iar acum se văd în liga secundă. Sogndal este pe locul 7 după 10 etape scurse din Adeccoligaen - eșalonul al doilea al fotbalului din Norvegia. Ultimele 3 deplasări au adus victorii pentru Sogndal și, la fel de relevant, multe goluri la total: 5-0 în runda precedentă din Cupa Norvegiei, pe terenul celor de la Floro, precum și 3-1 la Stjordals-Blink și 3-2 în fieful celor de la Skeid. Ultimele două confruntări au avut loc în campionat. 17-16 este golaverajul lui Sogndal în cele 10 meciuri de până acum în campionat, o medie care depășește 3 goluri per joc disputat. 

Statistica meciurilor directe Bjarg v Sogndal

Nu există niciun meci direct între cele două formații în istoria recentă.  

Cote pentru Bjarg v Sogndal

Sogndal este considerată favorită într-un joc în care întâlnește o adversară care evoluează cu două eșaloane mai jos. Fotbalul din Norvegia e presărat cu multe goluri, mai ales în jocurile din ligile inferioare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 goluri marcate de Sogndal. Această selecție are o cotă atractivă de 1,75. 

Bjarg vs Sogndal Pont: Peste 3,5 goluri marcate in meci

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe goluri. Asta s-a putut vedea atât la nivelul ultimelor jocuri, cât și în confruntările precedente din Cupa Norvegiei. Sogndal este mare favorită, în mod normal va continua cu apetitul ofensiv arătat recent. Nu mai puțin de 11 goluri au înscris oaspeții în ultimele 3 deplasări. Cupa Norvegiei aduce adesea scoruri-fluviu, astfel că eu mă aștept să vedem cel puțin 4 goluri în acest duel. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici