1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. FC Bihor – Ghiroda & Giarmata Vii

FC Bihor – Ghiroda & Giarmata Vii – Ponturi Pariuri Fotbal România Liga a III-a – 05.06.2024

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2024-06-04 09:10:00

Fotbal România Liga a III-a

05 Iunie 2024, 17:30

Bihor FC

Bihor FC

versus
Ghiroda & Giarmata Vii

Ghiroda & Giarmata Vii

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bihor FC v Ghiroda & Giarmata Vii

FC Bihor – Ghiroda & Giarmata Vii, meci retur pentru promovarea în Liga a II-a, este programat să înceapă miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Se anunță un meci cu tribunele pline, care va putea fi urmărit inclusiv pe canalele Digi Sport. Se pleacă de la egalitate. Mai jos, analiza noastră, iar la finalul ei găsiți un pronostic. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bihor FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Bihor este încă neînvinsă în campionat de la startul sezonului 2023-2024. A câștigat seria a VIII-a, din care s-a calificat la baraj alături de Politehnica Timișoara.

A urmat o primă „dublă” cu CSO Filiași, una mai grea decât era de așteptat. În turul disputat în deplasare a fost 1-1, iar calificarea avea să se decidă în prelungiri. Gunie a fost marcatorul, un gol reușit în minutul 111.

Acum, calificarea se va decide din nou pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Acolo unde fanii echipei gazdă au fost îndemnați să vină în număr cât mai mare pentru atingerea promovării.

„Pentru a realiza acest deziderat, este nevoie şi de o susţinere a publicului spectator, a fanilor echipei FC Bihor şi a tuturor celor care doresc ca din sezonul următor Oradea şi judeţul Bihor să aibă echipă de fotbal în Liga a II-a”, se arată într-un comunicat emis de FC Bihor.

Ne așteptăm la un stadion plin. Au fost puse în vânzare doar 3.000 de bilete, întrucât în toamnă au fost cumpărate 7.000 de abonamente. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ghiroda & Giarmata Vii: Forma echipei, știri și statistici

„Tot ce ne dorim este să avem parte de 90 de minute de corectitudine, atât pentru noi, cât și pentru acești suporteri minunați! Fotbalul nu este doar fotbal pentru noi, este pasiune și determinare pe teren, dar și în tribune, iar sâmbătă ne-a fost furată emoția și trăirea celui mai important moment pentru comunitatea noastră. Am muncit un an între pentru această finală, ca mai apoi să fie stricat în ultimele 15 minute prin două decizii majore care au influențat rezultatul”, aceasta a fost concluzia de după meciul tur a lui Marius-Mihai Poclid, directorul celor da la Ghiroda & Giarmata Vii.

Echipa este reprezentantă a unei comune din zona limitrofă a Timișoarei. De altfel, în semifinala de baraj a trecut chiar de Politehnica, echipa-fanion a Banatului, grație victoriei cu scorul de 2-0 din tur. În retur a fost o înfrângere cu 0-1, dar care n-a mai contat.

Ghiroda & Giarmata Vii este echipa care a câștigat detașat seria a VII-a a Ligii a III-a. Din ea s-a mai calificat CSO Filiași, eliminată în prelungiri de FC Bihor.

Pentru returul de la Oradea, timișenii nu-l vor avea la dispoziție pe Stupu, cel eliminat în meciul din tur. 

Echipe probabile

Bihor FC Echipă probabilă Bihor FC
Portar Pînzariu
Fundași Jurj, Preklet, Băican, Stoian
Mijlocaşi Calugher, Farcaș – Vînău, Ciocan, Jurj
Atacanţi Gîdea
Ghiroda & Giarmata Vii Echipă probabilă Ghiroda & Giarmata Vii
Portar Ciocan
Fundași Vasluian, Butnărașu, Coroiu, Hecsko
Mijlocaşi Popovici, Precup, Pop, Mancaș – Trandu
Atacanţi Buțu

Statistica meciurilor directe Bihor FC v Ghiroda & Giarmata Vii

Meciul din tur a fost primul direct dintre cele două echipe. A avut un final încins, care s-a lăsat cu scandal. Timișenii au avut un om eliminat, iar centralul a acordat ușor oaspeților două lovituri de pedeapsă. Ghiroda & Giarmata Vii conducea cu scorul de 2-0 în urma golurilor lui Pop (’26) și Mancaș (’57).

Echipa de pe Crișul Repede a primit prima lovitură de pedeapsă în minutul 68. Jurj a ratat inițial, dar norocul i-a surâs, mingea i-a revenit la picior și a trimis în plasă. La scorul de 2-1, Stupu a fost eliminat la gazde. Fază la care a fost acordat al doilea „11 metri”, transformat de Chitaș.

S-a terminat 2-2, iar de pe gazon s-a ieșit în timp ce spectatorii strigau: „hoții!”.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Bihor FC v Ghiroda & Giarmata Vii

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că va fi egalitate la pauza sau la finalul meciului (PsFX), la o cotă de 1,95 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bihor FC vs Ghiroda & Giarmata Vii Pont: FC Bihor - sub 2,5 goluri

Se pleacă din nou de la egal înaintea ultimului meci oficial al acestui sezon pentru ambele echipe. Unul de totul sau nimic, astfel că ambele grupări își vor lua măsurile maxime de siguranță pe plan defensiv. Bihorenii nu au marcat mai mult de două goluri în șapte din ultimele opt meciuri oficiale, chiar dacă cele mai multe dintre ele au fost fără miză. Se va simți presiunea, iar în cazul în care va intra în avantaj, FC Bihor este posibil să încerce să conserve rezultatul. Mizăm pe faptul că orădenii nu vor marca mai mult de două goluri, la o cotă de 1,50 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici