Bergnasets - Storfors: ponturi pariuri fotbal Suedia. 28.11.2021

Alte Competitii

Cota: 1.72

Adaugat de: Gabriel Morariu

27 Noi 2021 22:04 361 0
Logo Bergnasets AIK Bergnasets AIK
Logo Storfors AIK Storfors AIK
VS
19:30 28 Noiembrie 2021
Fotbal Suedia

Analiză și informații pentru Bergnasets AIK v Storfors AIK

În ultima etapă a campionatului din Division 2 din Suedia, față în față se vor afla Bergnasets și Storfors. Partida dintre cele două formații este programată în cursul zilei de duminică, pe arena Nyabvallen din Lulea, cu începere de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două echipe, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu.

Bergnasets AIK: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Bergnasets stă la mâna ei pentru obținerea salvării de la retrogradare. Gazdele confruntării de duminică au 30 de puncte înaintea ultimei etape. Poziția ocupată în acest moment, 13, este prima care duce în eșalonul inferior. Vestea bună pentru Bergnasets e că în aceeași rundă de duminică față în față se vor afla ocupantele locurilor 11 și 12. Umea și Taftea au fiecare câte 31 de puncte, astfel că una va fi depășită de Bergnasets dacă aceștia se vor impune în duelul cu Storfors. Mai mult, Bergnasets ar putea să le întreacă pe ambele în cazul în care duelul dintre Umea și Taftea s-ar încheia la egalitate. Totalul trupei din Lulea ar ajunge la 33, iar al celorlalte două ar rămâne la 32. Având în vedere importanța duelului, care are loc cu salvarea de la retrogradare pe masă, meci decisiv acasă, consider că detaliile statistice de până acum sunt prea puțin relevante. Într-adevăr, Bergnasets a pierdut 4 din ultimele 5 etape, însă cele mai multe dintre punctele sezonului și le-a procurat pe teren propriu. Iar acum are o șansă imensă.

Clasamentul înaintea ultimei runde:

Storfors AIK: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Storfors este și ea una dintre formațiile slabe din Division 2 din Suedia. Până în urmă cu o lună tremura serios pentru menținerea în această ligă, însă ultimele rezultate au scos-o la liman. Oaspeții de duminică se pot lăuda cu 4 victorii la rând, iar cea dine tapa precedentă, cu Froso (2-0) a consințit salvarea matematică de la retrogradare. Storfors a strâns până acum 35 de puncte și ocupă poziția a 9-a. Indiferent de rezultatele din ultima etapă, formația oaspete nu mai are cum să ajungă sub linie. Dacă scoatem din ecuație rezultatele excelente din ultima vreme, Storfors era candidata perfectă la retrogradare: 50 de goluri încasate, penultima apărare din campionat, doar lanterna roșie Froso a încasat mai multe (52). Fără cele 12 puncte din ultima vreme, Storfors ar fi ocupat locul de la coada clasamentului. Odată scăpați din această situație ingrată, salvați matematic abia etapa trecută, aceștia nu mai au nicio motivație. Chiar și un succes în duelul de duminică nu ar ajuta-o să urce vreun loc în ierarhie.

Statistica meciurilor directe Bergnasets AIK v Storfors AIK

Cele două formații s-au mai aflat o singură dată față în față. În turul campionatului, pe terenul celor de la Storfors, partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Cote pentru Bergnasets AIK v Storfors AIK

Bergnasets este considerată favorită în acest joc care se dispută în condiții speciale. Gazdele au neapărată nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare, în timp ce oaspeții nu mai au vreo motivație. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 goluri. În cazul în care vor fi marcate cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă bună de 1,60.

Bergnasets AIK vs Storfors AIK Pont: Victorie Bergnasets AIK

Bergnasets câștigă din start duelul motivațional. Gazdele din Lulea au pentru ce să tragă și știu că un succes în duelul de duminică le va aduce salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Storfors a înflorit în ultima vreme, a avut rezultate mult peste așteptări și s-a salvat de la retrogradare. Succesul de etapa trecută a asigurat matematic menținerea în Division 2 din Suedia. Oaspeții s-au descătușat, pot răsufla ușurați și mă îndoiesc că vor trage tare într-un meci în care nu au vreo miză, nici măcar cea a urcării vreunui loc în clasament. Recomand cu încredere victoria gazdelor la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Bergnasets AIK

Miza: 9/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

29

Castigate:

15

Pierdute:

9

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici