1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Benfica vs Tondela. Ponturi pariuri Portugalia. 04.06.2020.

Benfica vs Tondela. Ponturi pariuri Portugalia. 04.06.2020.

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-06-03 20:18:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

04 Iunie 2020, 21:15

Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

versus
Tondela

Tondela

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Tondela

Campionatul Portugaliei se reia la acest mijloc de săptămână cu etapa a 25-a. Benfica, ocupanta locului doi, joacă pe teren propriu cu Tondela, ocupanta locului 14, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica a condus o bună parte din acest sezon, dar cu o victorie în ultimele cinci meciuri și două înfrângeri cu Porto și Braga a ajuns pe locul al doilea, la un punct în spatele dragonilor. Pauza ar trebui să o ajute pe Benfica să se reseteze, deoarece cu zece etape rămase de jucat, nimic nu este pierdut. Echipa pregtită de Bruno Lage nu a câștigat la ultimele două apariții pe teren propriu și va încerca să nu rateze reluarea campionatului. Fundașul central Jardel și mijlocașul Gabriel și-au revenit după accidentări și pot juca, dar mijlocașul ofensiv David Tavares a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și este în carantină. Benfica a marcat de 28 de ori în 12 partide jucate acasă și a primit șapte goluri, înregistrând nouă succese.

Tondela: Forma echipei, știri și statistici

Tondela se află la nouă puncte de retrogradare, o distanță liniștitoare, deocamdată. Înainte de pauză, Tondela era fără victorie de cinci etape, în care marcase de numai două ori. Atacul nu prea funcționează, cu 20 de goluri în 24 de partide, dar 13 au venit în deplasare. Niciunul dintre atacanți nu are mai mult de două goluri. Apărarea compensează puțin atacul, fiind ceva mai stabilă, dar nu excelează nici ea, fiind a 12-a din campionat. O absență importantă în defensivă la acest meci, cea a lui Fahd Moufi, care a jucat 21 de partide din 24.

Echipe probabile

Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlachodimos
Fundași Tomas, Ruben Dias, Ferro, Grimaldo
Mijlocaşi Samaris, Weigl, Pizzi
Atacanţi Taarabt, Carlos Vinicius, Rafa Silva
Tondela Echipă probabilă Tondela
Portar Ramos
Fundași Alves, Sampaio, Tavares, Reis
Mijlocaşi Murillo, Pepelu, Pite, Pedro
Atacanţi Richard, Ronan

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Tondela

Benfica a câștigat opt din cele nouă meciuri jucate cu Tondela. A suferit o înfrângere pe teren propriu în urmă cu doi ani. În tur, s-a impus cu 1-0

Cote pentru Benfica Lisabona v Tondela

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,79 pentru un meci cu cel puțin două goluri în repriza a doua și o cotă de 1,52 pentru ca Benfica să conducă la pauză.

Benfica Lisabona vs Tondela Pont: Benfica se impune cu h (-1)

Benfica are toți jucătorii de bază apți și va încerca să rămână aproape de Porto în cursa pentru titlu. Un început cu dreptul este vital, de aceea cred că vom vedea o echipă bine montată, care va presa din minutul unu, un adversar inferior, care nu traversează un sezon grozav. Jucătorilor de valoare pe care-i are Benfica le va fi mai ușor să se adapteze la meciurile oficiale după o pauză atât de lungă, față de adversari, care depind mult de încredere pentru a face față. Diferența este clar în favoarea gazdelor, care vor încerca să obțină o victorie fără emoții.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici