1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. SL Benfica vs Sporting CP, Ponturi pariuri Portugalia Primeira Liga. 16.05.2021. Doar un simplu Dérbi de Lisboa

SL Benfica vs Sporting CP, Ponturi pariuri Portugalia Primeira Liga. 16.05.2021. Doar un simplu Dérbi de Lisboa

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-05-15 05:16:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

15 Mai 2021, 20:00

Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

versus
Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Sporting Lisabona

Cu două etape înainte de final, Sporting CP este deja campioană a Portugaliei. Al 19-lea titlu din istorie pentru alb-verzi, venit tocmai la 19 ani după precedentul. Fără să vrea, marea ei rivală concitadină, Benfica, i-a dat o mână de ajutor, punându-i o piedică lui FC Porto. Foarte bine! Să mai câștige și altcineva, căci ce e prea mult strică. Așa că acest derby al Lisabonei are doar o însemnătate de orgoliu și statistică, deoarece și Benfica nu mai poate rata locul 3. Ar mai avea șanse matematice la locul 2, dar e greu de crezut că FC Porto nu va lua vreun punct în ultimele două etape. Pontul acestui joc poate fi găsit la finele analizei.

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica va trebui să se mulțumească cu locul 3. Ar mai avea șanse matematice la locul 2, dar cum scriam mai sus, e greu de crezut că FC Porto nu va lua vreun punct în ultimele două etape. Nici nu merita mai mult. Prestația sa a avut destule sincope, cât să stea mai mereu departe de locul 1. Așa că îi rămâne să-și investească speranțele în sezonul viitor. Din cel actual, i-a mai rămas doar cupa, în ultimul act urmând să se dueleze cu Braga.

Rezultatele sale de-acasă în 2021: 2-0 cu Tondela, 1-1 cu Nacional, 3-0 cu Belenenses (în cupă), 0-0 cu Vitória Guimarães, 2-1 cu Portimonense, 2-0 cu Tondela, 1-1 cu Nacional, 3-0 cu Belenenses (în cupă), 0-0 cu Vitória Guimarães, 2-0 cu Famalicão, 1-1 cu Arsenal (în Liga Europa), 2-0 cu Rio Ave, 2-0 cu Estoril Praia (în cupă), 2-0 Boavista, 1-0 Maritimo, 1-2 cu Gil Vicente, 2-1 cu Stanta Clara, 1-1 cu FC Porto. La zi, în ultimul meci, a câștigat în deplasare, 3-1 pe terenul lui Nacional.

Samarēs este în continuare accidentat, alăturându-se și João Ferreira, iar Taarabt și Rafa Silva sunt incerți.

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Gata, Sporting este campioană și se poate deconecta alături de răbdătorii săi suporteri. Și-a creat la un moment dat un avans ce părea decisiv, dar a început apoi să-l risipească încet-încet, până ce FC Porto se apropiase destul de amenințător. A rezistat însă cu bine acelui asalt și conform zicalei „ce nu te omoară te face mai puternic”, a izbutit să se depărteze din nou, de această dată decisiv, încât cu două etape înainte de final a devenit campioană.

Rezultatele sale din deplasare din 2021: 2-0 cu Nacional, 0-2 cu Maritimo (în cupă), 2-0 cu Boavista și Maritimo, 2-1 cu Gil Vicente, 0-0 cu FC Porto, 1-0 cu Tondela, 1-1 cu Moreirense, 1-0 cu Farense și cu Braga, 2-0 cu Rio Ave. La zi, în ultima etapă, a câștigat acasă, la limită, 1-0 cu Boavista, cât să-i ajungă pentru un titlu.

Tiago Tomas este accidentat, Feddal este suspendat, iar Pedro Porro este incert.

Echipe probabile

Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Helton Leite
Fundași Lucas Verissimo, Otamendi, Vertonghen
Mijlocaşi Diogo Gonçalves, Weigl, Pizzi, Álex Grimaldo
Atacanţi Waldschmidt, Seferovic, Éverton
Sporting Lisabona Echipă probabilă Sporting Lisabona
Portar Adán
Fundași Gonçalo Inácio, Coates, Matheus Reis
Mijlocaşi João Pereira, João Palhinha, João Mário, Nuno Mendes
Atacanţi Pedro Gonçalves, Paulinho, Nuno Santos

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Sporting Lisabona

Dérbi de Lisboa s-a consumat în campionat prima oară în ediția 1934-35. De-atunci s-a disputat anual fără întrerupere. S-au jucat în total 173 de partide, Benfica având câștig de cauză în 80 de rânduri, Sporting în 48, de 45 de ori fiind egal. Fiind vorba de un meci de campionat, mă limitez doar la acest bilanț, nemaiimplicând în discuție cupa, cupa ligii sau supercupa. În tur, Sporting a câștigat cu 1-0 (Matheus Nunes 90).

Cote pentru Benfica Lisabona v Sporting Lisabona

Betano pariuri oferă o cotă 1,90 pentru ambele înscriu.

Benfica Lisabona vs Sporting Lisabona Pont: Peste 2 goluri asiatic

Fiind un meci care nu mai are miză s-ar putea să fie mai liber din punct de vedere tactic, să se joace mai mult cu inima decât cu mintea, căci intervine orgoliul unei rivalități ascuțite. Sporting nu a mai primit gol de patru etape dar s-ar putea ca acum să fie mai puțin concentrată, mai ales că va lipsi și Feddal. De aceea, m-aștept la goluri în ambele porți.

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici