1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Benfica Lisabona – Belenenses. Ponturi pariuri Primeira Liga, Portugalia, 26.10.2020. Gazdele mari favorite

Benfica Lisabona – Belenenses. Ponturi pariuri Primeira Liga, Portugalia, 26.10.2020. Gazdele mari favorite

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-10-25 12:38:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

26 Octombrie 2020, 22:15

Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

versus
Belenenses

Belenenses

1.51

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Belenenses

Benfica Lisabona – Belenenses, partidă programată luni, de la ora 22.15, în etapa a 5-a din campionatul Portugaliei, are o favorită certă în echipa-gazdă. Benfica este în mare formă și e foarte probabil ca oaspeților, cu un atac modest în primele 4 etape, să le fie greu măcar să marcheze, ca să nu mai vorbim de puncte câștigate.

Întâlnirea se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Benfica Lisabona (locul 1, 12 puncte, golaveraj 13-3) încearcă acum, printr-o cavalcadă furioasă, să uite înfrângerea suferită în singurul meci din acest sezon pe care n-avea voie să-l piardă. Pe 15 septembrie, după o excelentă campanie de pregătiri încununată de 3 victorii amicale, Benfica a pierdut în Grecia, scor 1-2 cu PAOK Salonic, în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Retrogradată în Liga Europa, Benfica s-a răzbunat pe tot ce-a prins în cale. În primele 4 etape de campiona a masacrat tot: 5-1 în deplasarea la Famalicao, 2-0 acasă cu Moreirense, 3-2 acasă cu Farense, 3-0 în deplasare la Rio Ave. A urmat la rând prima victimă din grupele Ligii Europa: 4-2 în deplasare, acum câteva zile, la Lech Poznan.

Acum ar trebui ca șirul succeselor să continue cu o formație modestă, care a început slab sezonul, ceea ce i-ar consolidate formației din Lisabona prima poziție. Deși cu un meci mai puțin disputat, Benfica e pe primul loc și are două puncte peste eterna rivală FC Porto, precum și un golaveraj mai bun.

Belenenses: Forma echipei, știri și statistici

Belenenses (locul 11, 5 puncte, golaveraj 2-2), o formație modestă care și astă-vară a scăpat greu de retrogradare, a început noul sezon neconvingător. A reușit o suprinzătoare victorie în deplasare, în prima etapă, 1-0 la vecina și rivala Guimaraes. Dar acest succes nu s-a confirmat ulterior. În etapa a doua a încasat-o acasă de la Famalicao (scor 1-2). În următoarele două etape n-a reușit să înscrie deloc: 0-0 în deplasare cu Nacional Madeira, apoi 0-0 acasă cu Moreirense.

Belenenses are un atac neinspirat, iar ceea ce a ținut-o pe linia de plutire în acest început de campionat a fost valoarea scăzută a adversarilor (Nacional și Moreirense sunt cam tot pe-acolo) și o organizare bună a apărării. Pe “Da Luz”, însă, va fi greu ca această rețetă să aibă din nou succes.

Belenenses a reușit, în ultimii ani, să aibă un palmares neașteptat de bun cu Benfica, incluzând aici o victorie (2-0), două remize (1-1 și 2-2) și o înfrângere la limită în deplasare (2-3). Dar toate s-au realizat, după cum se observă, datorită faptului că a marcat. De data aceasta, premisele sunt mai puțin favorabile.

Echipe probabile

Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlachodimos
Fundași Grimaldo, Vertonghen, Otamendi, Gilberto
Mijlocaşi Everton, Pires, Taarabt, Rafa Silva
Atacanţi Waldschmidt, Pizzi
Belenenses Echipă probabilă Belenenses
Portar A. Moreira
Fundași Ribeiro, Henrique, Phete
Mijlocaşi Ruben Lima, Taira, Caue da Silva, Esgaio
Atacanţi Silvestre Varela, Cardoso – Cassierra

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Belenenses

În ultimul meci dintre cele două formații, un amical disputat astă-vară, în august, Benfica a bătut Belenenses cu 4-0.

Precedenta partidă a fost în campionatul precedent, pe 31 ianuarie, tot în acest an, când Benfica a câștigat acasă cu 3-2. În turul competiției, tot Benfica bătuse în deplasare cu 2-0.
În total, au fost 46 de partide. Benfica a câștigat 29, Belenenses 8, alte 9 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Benfica Lisabona v Belenenses

Benfica ar trebui să n-aibă probleme în a marca abundent cu Belenenses. Dar dacă ne rezumăm la pariul pe minimum 3 goluri înscrise de gazde, cu cota 1,68 pe Betano pariuri, probabil că nu vom da greș. Cred că Benfica va deschide repede scorul, iar cota 1,63 pentru gol înainte de minutul 28, tot pe Betano pariuri, este rezonabilă. Neamțul Luca Waldschmidt a înscris deja 4 goluri pentru formația din Lisabona în acest start de campionat. Dacă mizăm că va marca și în acest meci avem cota 1,95 pe Betano pariuri.

Benfica Lisabona vs Belenenses Pont: Nu marchează ambele formații

Benfica traversează o formă foarte bună, iar experiența a învățat-o că trebuie să profite la maximum de aceste momente pentru că orice gol contează în lupta pentru titlu cu Porto. Așa că e de așteptat să forțeze victoria fără nicio concesie în fața adversarei mediocre. Belenenses este o echipă tipică de pluton în Portugalia, cu probleme în atac – a dat doar două goluri în primele 4 etape. Ar trebui ca Benfica să câștige fără gol primit în acest meci. Mizăm pe NG (nu înscriu ambele formații), cu cota 1,51 oferită de Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici