1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. SL Benfica vs FC Arouca

SL Benfica – FC Arouca, Ponturi Portugalia Liga Sagres. 05.08.2022. La inaugurare

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-08-05 03:57:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

05 August 2022, 22:15

Benfica Lisabona

Benfica Lisabona

versus
Arouca

Arouca

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Arouca

Cu acest meci găzduit de stadionul da Luz din Lisabona, unde echipa gazdă, SL Benfica, pare a avea o partidă lejeră cu FC Arouca, se deschide cea de-a 89-a ediție a primului eșalon portughez. Cei de la Benfica au gânduri mari în acest nou sezon, vizând titlul pe care nu l-au mai câștigat din 2019. Așa că au nevoie de un start cu dreptul. Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

Pariază la Winner pe meciul dintre Benfica vs Arouca cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

SL Benfica, din 2018/19, când a câștigat ultimul său titlu, nu a mai izbutit să obțină vreun trofeu, campionat, cupă, cupă a ligii sau supercupă. Iar în sezonul trecut, a ocupat locul 3, înregistrând un total de 6 înfrângeri, ceea ce reprezintă cea mai mare cifră a eșecurilor din 2010/11 încoace. Așa că are datorii destul de mari față de proprii suporteri, care au plecat captele în ultimele trei sezoane în fața omologilor lor de la FC Porto și de la concitadina Sporting CP. Pentru a nu mai repeta asemenea situații delicate, „vulturii” au nevoie de constanță în rezultate bune, iar acest lucru este necesar să se întâmple chiar din start. Așa că pentru acest meci cu FC Arouca nu se concepe alteva decât victoria. Mai ales că în această săptămână au avut un start convingător în preliminariile Ligii Campionilor, surclasând-o pe reprezentanta Danemarcei, FC Midtjylland, cu 4-1, la Lisabona. Și încă ceva, din acest sezon au la comandă un nou antrenor, germanul Roger Schmidt, ultima oară la PSV Eindhoven.

După ce l-a pierdut pe principalul său om de gol în această vară, D. Núñez, plecat la Liverpool, se speră ca Gonçalo Ramos să-i ia locul, acesta izbutind o „triplă” în amintitul meci cu Midtjylland.

Nu există probleme de efectiv pentru acest meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arouca: Forma echipei, știri și statistici

Nou-promovată în vara lui 2021, FC Arouca a evitat în sezonul trecut calea întoarsă spre eșalonul secund cu ceva emoții, clasându-se la final pe locul 15, deasupra locului de baraj, față de care a avut mai mult cu două puncte, iar față de primul loc retrogradant, trei.

Probabil că și în actualul sezon va lupta din greu pentru a evita retrogradarea, destinul pe care îl au mai toate echipele mici ajunse în Liga Sagres. Linia sa de clasament a fost 36. 7. 10. 17. 30-54. 31, principalul punct slab fiind atacul, doar două echipe, Paços Ferreira și „lanterna” Belenenses având un număr total de goluri mai mic.

Principala achiziție din această vară a fost atacantul brazilian Vitinho, sosit de la Corinthians. Însă l-a pierdut pe principalul său om de gol din sezonul trecut, André Silva, plecat la Vitória Guimarães. Mai lipsesc doi accidentați de ceva timp, mijlocașii centrali Velásquez și Moses.

Echipe probabile

Benfica Lisabona Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlahodēmos
Fundași Gilberto, Otamendi, Morato, Álex Grimaldo
Mijlocaşi E. Fernández, Florentino Luis, João Mário
Atacanţi David Neres, Gonçalo Ramos, Rafa Silva
Arouca Echipă probabilă Arouca
Portar Zubas
Fundași Milovanov, Tiago Esgaio, João Basso, Quaresma
Mijlocaşi Soro, David Simão – Antony, Alan Ruiz, Vitinho
Atacanţi Oday Dabbagh

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Arouca

Din 2010 încoace, cele două s-au confruntat de 13 ori (10 în campionat, 2 în cupă, 1 în cupa ligii). Evident, Benfica domină bilanțul direct, chiar categoric, cu 11 victorii, doar un egal și o înfrângere. În sezonul trecut, cei din Lisabona au câștigat ambele întâlniri cu același scor, 2-0. Singura victorie a lui Arouca a avut loc în campionat, acasă, 1-0, pe 23.08.2015.

Cote pentru Benfica Lisabona v Arouca

Betano pariuri oferă o cotă de 1,53 pentru pauză 1.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Benfica vs Arouca cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Benfica Lisabona vs Arouca Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Fiind meciul de deschidere al noii ediții a Ligii Sagres, cele două echipe vor să facă o bună impresie. Mai ales echipa gazdă, SL Benfica, despre care așa cum arătam în analiză, este datoare propriilor fani, respectiva datorie putând fi ștearsă doar prin câștigarea titlului. După startul excelent din preliminariile Ligii Campionilor, 4-1 cu FC Midtjylland, se așteaptă un nou recital de goluri din partea "vulturilor" și în fața modestei FC Arouca.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Peste 2,5 goluri asiatic

1.62
Benfica Lisabona vs Arouca

05 Aug 22, 22:15

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici