1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. K Beerschot VA vs KV RS Waasland-Beveren. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 26.09.2020. Beerschot, o prezență benefică

K Beerschot VA vs KV RS Waasland-Beveren. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 26.09.2020. Beerschot, o prezență benefică

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-09-25 23:25:00

Fotbal Belgia - Pro League

26 Septembrie 2020, 17:15

Beerschot

Beerschot

versus
Waasland-Beveren

Waasland-Beveren

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Beerschot v Waasland-Beveren

Promovarea lui Beerschot se dovedește a fi benefică pentru primul eșalon belgian. Pe lângă faptul că a fost reînviat un nume mare din istoria sportului-rege din această țară, echipa din Antwerp se dovedește a fi una dintre grupările care înviorează competiția. A avut un start foarte bun, materializat și în clasament, dar și ca prestație, una deschisă, cu joc alert, în viteză, care mizează în primul rând pe ofensivă. Waasland-Beveren se situează la polul celălalt, cu un joc obosit, fără verb, la fel ca în sezonul trecut, când doar covid-ul a salvat-o de la o retrogradare meritată. În mod normal, după logica situației, acest joc ar trebui să fie un galop de sănătate al gazdelor. Cum însă fotbalul ăsta e adesea atât de perfid, s-ar putea ca aceste aprecieri atât de tranșante să fie anulate de o altă realitate de la ora partidei. Pontul acestei întâșniri poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Beerschot : Forma echipei, știri și statistici

Nou-promovata a avut un start excelent, cu 3 victorii consecutive: 2-1 (d) Oostende, 3-1 (a) Zulte-Waregem și 1-0 (d) Club Brugge. După marea surpriză a victoriei pe terenul campioanei, a urmat însă „dușul rece” cu Standard Liège de-acasă, 0-3, care a trezit-o din visul frumos. Cu toate acestea, nu a renunțat la jocul deschis, iar în etapa următoare i-a administrat, acasă, fostei campioane, KRC Genk, un consistent 5-2. În ultima etapă a cedat, se poate considera logic, fără drept de apel, 1-3, pe terenul celei mai în formă echipe a momentului, liderul Charleroi. Așadar, Beerschot este o echipă care nu lasă loc de echivoc, ori la bal, ori la spital, fără egaluri și cu goluri multe de o parte sau alta. Folosește un sistem construit pentru ofensivă, 1-3-4-3.

Antrenorul Losada nu are probleme de efectiv pentru acest meci.

Waasland-Beveren: Forma echipei, știri și statistici

Salvată în sezonul trecut de la retrogradare de criza covid-19, a debutat în cel nou cu o victorie surprinzătoare în deplasare, la Kortrijk, 3-1. Și-a „revenit” însă imediat, încasând 5 înfrângeri consecutive: 1-2 (a) cu Standard Liège, 1-4 (d) cu Zulte-Waregem, 1-3 (a) cu OH Leuven, 1-4 (d) cu Club Brugge și 2-4 (a) cu Anderlecht. Nu numai că pierde, dar se dovedește și o bună încasatoare, având o medie de 3 goluri primite pe meci. Singurul ei plus, cam platonic ce-i drept, este acela că a marcat în absolut toate cele 6 întâlniri.

Nu sunt probleme de efectiv.

Echipe probabile

Beerschot Echipă probabilă Beerschot
Portar Vanhamel
Fundași Dom, Frans, Bourdin
Mijlocaşi Halaimia, Sanusi, Pietermaat, Vorogovski
Atacanţi Suzuki, Noubissi, Holzhauser
Waasland-Beveren Echipă probabilă Waasland-Beveren
Portar Jackers
Fundași Schryvers, Vukotić, Schoonbaert, Khammas
Mijlocaşi Bertone, Heymans, Bizimana
Atacanţi Albanese, Efford, Koita

Statistica meciurilor directe Beerschot v Waasland-Beveren

Nu s-au mai întâlnit oficial

Cote pentru Beerschot v Waasland-Beveren

Betano pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru ambele marchează.

Beerschot vs Waasland-Beveren Pont: Peste 2,5 goluri

Pe stadionul Olimpic din Antwerp se întâlnesc două echipe cu comportări diametral opuse, dovadă și locurile lor din clasament, 4 și 17, distanțate de 9 puncte. Beerschot este o echipă al cărui joc place, fiind în primul rând ofensiv, rezultatul fiind 4 victorii din 6 posibile și o medie de 2 reușite pe meci (aproape 3 pe teren propriu). Înfrângerea de-acasă cu Standard a fost singurul meci în care nu a marcat. De partea cealaltă, Waasland-Beveren arată că nici în acest sezon nu poate scăpa de statutul de candidată la retrogradare. După o victorie în prolog, au urmat 4 înfrângeri consecutive, cu multe mingi scoase din propria poartă, 3 de meci. Interesant este că în pofida acestui bilanț dezastruos, a marcat în fiecare partidă. Având în vedere toate acestea, ne așteptăm la cel puțin 3 goluri de la această partidă care arată dezechilibrată.

Fotbal Belgia - Pro League

Peste 2,5 goluri

1.55
Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Beerschot vs Waasland-Beveren Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Nou-promovata Beerschot a pornit excelent sezonul, se află pe locul 4 și are un golaveraj de aproape 4 goluri pe meci după 6 etape. De cealaltă parte, Beveren are cea mai slabă defensivă din Jupiler League, cu o medie de 3 goluri primite pe meci și vine după 5 eșecuri consecutive. Cred că vom vedea multe goluri în acest meci, de aceea forțez o cotă mare preluată din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 3.75
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici