1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. K Beerschot VA vs KRC Genk. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 14.09.2020. Orgolii rănite

K Beerschot VA vs KRC Genk. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 14.09.2020. Orgolii rănite

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-09-14 03:11:00

Fotbal Belgia - Pro League

14 Septembrie 2020, 21:45

Beerschot

Beerschot

versus
Genk

Genk

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Beerschot v Genk

Ultimul meci al etapei a 5-a le aduce față în față pe revelația startului de sezon cu fosta campioană. Un meci echilibrat între două echipe care în etapa trecută au pierdut pe teren propriu. Așadar ambele au orgolii rănite. Să vedem care va reuși să se trezească prima din pumni. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Beerschot : Forma echipei, știri și statistici

Nou-promovata a avut un start de vis, obținând maximum de puncte după primele trei tape: 2-1 (d) cu Oostende, 3-1 (a) cu Zulte-Waregem și 1-0 (d) cu Club Brugge, aceasta din urmă una dintre marile surprize ale actualului sezon (nu se întâmplă prea des ca o nou-promovată să câștige pe terenul campioanei en titre). A venit însă dușul rece din etapa a 4-a, când a pierdut clar acasă cu Standard Liège, 0-3, arătându-și limitele și lipsa de experiență în confruntări pe care trebuie să le abordeze cu sânge rece. Programul cometițional îi oferă un nou meci acasă, în care Hernán Pablo Losada și elevii săi au ocazia să arate dacă au învățat ceva din greșeli.

Are întreg lotul valid pentru acest meci.

Genk: Forma echipei, știri și statistici

De la ultimul titlu câștigat în primăvara lui 2019, KRC Genk nu se regăsește, având o comportare oscilantă, a cărei proiecție înseamnă poziții modeste în clasament, mult sub aspirațiile propriilor suporteri. La fel s-a întâmplat și în acest start de sezon. După o victorie pe terenul vecinilor de la Zulte-Waregem, care aprinsese multe speranțe, au urmat trei partide fără succes din care a luat doar două puncte: 1-1 (a) cu OH Leuven, 0-0 (d) cu Standard Liège și 1-2 (a) cu Club Brugge. Astfel, cu cele doar 5 puncte acumulate se află undeva în partea a doua a ierarhiei.

Sunt accidentați în continuare Zhegrova, Thorstvedt și Heynen, pe care însă antrenorul Hannes Wolf nu a contat în acest start.

Echipe probabile

Beerschot Echipă probabilă Beerschot
Portar Vanhamel
Fundași Frans, Prychynek, Bourdin, Dom
Mijlocaşi Frans, Prychynek, Bourdin, Dom
Atacanţi Holzhauser, Noubissi, Tissoudali
Genk Echipă probabilă Genk
Portar Vukovic
Fundași Uronen, Lucumi, Mæhle, Muñoz
Mijlocaşi Onuachu, Eboue, Cuesta
Atacanţi Bongonda, Daehli, Ito

Statistica meciurilor directe Beerschot v Genk

Nu s-au mai întâlnit.

Cote pentru Beerschot v Genk

Betano pariuri oferă o cotă de 1,75 pentru peste 2,5.

Beerschot vs Genk Pont: Ambele marchează

Se întâlnesc două echipe cu moralul zguduit în etapa trecută, când ambele au pierdut pe teren propriu. Beerschot a întrerupt astfel frumoasa sa serie de victorii consecutive prin care a uimit în acest start. KRC Genk încearcă să-și găsească un echilibru care să o ajute, dacă nu să se înscrie în lupta pentru titlu, măcar să revină în grupul echipelor fruntașe. Pentru a obține un rezultat cât mai bun, ambele vor încerca să înscrie, căci sunt conștiente că o abordare defensivă nu le-ar ajuta prea mult în atingerea obiectivelor lor.

Fotbal Belgia - Pro League

Ambele marchează

1.60
Beerschot vs Genk

14 Sep 20, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici