Share

K Beerschot VA vs KRC Genk. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 14.09.2020. Orgolii rănite

Alte Competitii

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

14 Sep 2020 03:11 1,1k 0
Logo Beerschot Wilrijk
Logo Genk
Beerschot Wilrijk
Genk
VS
21:45 14 Septembrie 2020
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Beerschot Wilrijk v Genk

Ultimul meci al etapei a 5-a le aduce față în față pe revelația startului de sezon cu fosta campioană. Un meci echilibrat între două echipe care în etapa trecută au pierdut pe teren propriu. Așadar ambele au orgolii rănite. Să vedem care va reuși să se trezească prima din pumni. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Beerschot Wilrijk: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Nou-promovata a avut un start de vis, obținând maximum de puncte după primele trei tape: 2-1 (d) cu Oostende, 3-1 (a) cu Zulte-Waregem și 1-0 (d) cu Club Brugge, aceasta din urmă una dintre marile surprize ale actualului sezon (nu se întâmplă prea des ca o nou-promovată să câștige pe terenul campioanei en titre). A venit însă dușul rece din etapa a 4-a, când a pierdut clar acasă cu Standard Liège, 0-3, arătându-și limitele și lipsa de experiență în confruntări pe care trebuie să le abordeze cu sânge rece. Programul cometițional îi oferă un nou meci acasă, în care Hernán Pablo Losada și elevii săi au ocazia să arate dacă au învățat ceva din greșeli.

Are întreg lotul valid pentru acest meci.

Genk: Forma echipei, știri și statistici

Î E E V V

De la ultimul titlu câștigat în primăvara lui 2019, KRC Genk nu se regăsește, având o comportare oscilantă, a cărei proiecție înseamnă poziții modeste în clasament, mult sub aspirațiile propriilor suporteri. La fel s-a întâmplat și în acest start de sezon. După o victorie pe terenul vecinilor de la Zulte-Waregem, care aprinsese multe speranțe, au urmat trei partide fără succes din care a luat doar două puncte: 1-1 (a) cu OH Leuven, 0-0 (d) cu Standard Liège și 1-2 (a) cu Club Brugge. Astfel, cu cele doar 5 puncte acumulate se află undeva în partea a doua a ierarhiei.

Sunt accidentați în continuare Zhegrova, Thorstvedt și Heynen, pe care însă antrenorul Hannes Wolf nu a contat în acest start.

Echipe probabile

Beerschot Wilrijk

Echipă probabilă Beerschot Wilrijk
Portar Vanhamel
Fundași Frans, Prychynek, Bourdin, Dom
Mijlocaşi Frans, Prychynek, Bourdin, Dom
Atacanţi Holzhauser, Noubissi, Tissoudali

Genk

Echipă probabilă Genk
Portar Vukovic
Fundași Uronen, Lucumi, Mæhle, Muñoz
Mijlocaşi Onuachu, Eboue, Cuesta
Atacanţi Bongonda, Daehli, Ito

Statistica meciurilor directe Beerschot Wilrijk v Genk

Nu s-au mai întâlnit.

Cote pentru Beerschot Wilrijk v Genk

Betano pariuri oferă o cotă de 1,75 pentru peste 2,5.

Beerschot Wilrijk vs Genk Pont: Ambele marchează

Se întâlnesc două echipe cu moralul zguduit în etapa trecută, când ambele au pierdut pe teren propriu. Beerschot a întrerupt astfel frumoasa sa serie de victorii consecutive prin care a uimit în acest start. KRC Genk încearcă să-și găsească un echilibru care să o ajute, dacă nu să se înscrie în lupta pentru titlu, măcar să revină în grupul echipelor fruntașe. Pentru a obține un rezultat cât mai bun, ambele vor încerca să înscrie, căci sunt conștiente că o abordare defensivă nu le-ar ajuta prea mult în atingerea obiectivelor lor.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

7

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici