1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Beerschot VA vs Club Brugge KV. Ponturi pariuri Belgia Pro League 1A. 17.01.2020. Revanșa

Beerschot VA vs Club Brugge KV. Ponturi pariuri Belgia Pro League 1A. 17.01.2020. Revanșa

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-01-17 04:07:00

Fotbal Belgia - Pro League

17 Ianuarie 2021, 19:15

Beerschot

Beerschot

versus
Club Brugge

Club Brugge

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Beerschot v Club Brugge

După ce că traversează o perioadă deloc fastă, adunând 6 partide consecutive fără victorie din care a luat doar 2 puncte, Beerschot are acum parte de vizita campioanei și totodată liderul la zi, Club Brugge KV care mai e și în formă. După aceste rezultate slabe, echipa din Antwerp este pe cale să se vadă dincolo de play-off dacă va continua pe această pantă descendentă. Și asta după un start de sezon extraordinar, în care a adunat 4 victorii consecutive, una dintre acestea petrecându-se chiar pe terenul lui Club Brugge, unde a învins cu 1-0. Ce surpriză! Căci nu în fiecare zi o nou-promovată bate pe terenul campioanei en titre. Se poate spune așadar că pentru gruparea blauw-zwart acest meci este o revanșă pentru acea înfrângere. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Beerschot : Forma echipei, știri și statistici

Promovată din eșalonul secund în vara anului trecut, Beerschot VA a avut un start extraordinar, atât ca rezultate, dar și ca prestație. Marca goluri multe și oferea spectacol aproape la fiecare meci. Suflarea fotbalistică begliană era plăcut suprinsă, mai ales că se afla mai mereu pe podium sau în preajma lui. Asta însă până în ultima lună din 2020, când a început un recul care se traduce în 6 jocuri consecutive fără victorie, din care a strâns doar două puncte.

Rezultatele sale de pe teren propriu din acest sezon: 3-1 (1-0) cu Zulte-Waregem, 0-3 (0-1) cu Standard Liège, 5-2 (1-1) cu Genk, 3-2 (1-2) cu Waasland-Beveren, 6-3 (5-1) cu Sint Truiden, 4-3 (2-1) cu OH Leuven, 2-1 (1-0) cu Anderlecht, 0-1 (0-1) cu Eupen, 1-1 (1-1) cu Gent și 1-1 (1-0) cu Cercle Brugge. Așadar, 6 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. În două partide nu a marcat, iar în ultimele trei nu s-a mai înregistrat un peste 2,5.

În afara mai vechilor accidentați Brogno și Tissoudali, nu va juca în acest meci nici mijlocașul defensiv Sanusi, suspendat pentru cumul de galbene.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

După un start mai puțin convingător, Club Brugge KV și-a acoperit în cele din urmă calitatea de favorită la titlu, escaladând repede clasamentul până a prins prima poziție, unde stă de ceva timp, având la zi patru puncte și un meci mai puțin decât ocupanta locului 2, KRC Genk. De asemenea, nici pe plan extern nu s-a descurcat prea rău, n-a trecut de grupa Ligii Campionilor, dar va continua în Liga Europa.

Rezultatele sale din deplasare în actualul sezon: 4-0 (1-0) cu Eupen, 2-1 (1-0) cu Genk, 6-0 (4-0) cu Zulte-Waregem, 1-1 (1-0) cu Standard Liège, 1-2 (1-1) cu Leuven, 3-1 (1-1) cu Oostende, 0-0 cu Mouscron, 2-0 (1-0) cu Antwerp, 3-0 (0-0) cu Mechelen și 2-1 (2-0) cu Sint Truiden. Așadar, 7 victorii, 2 egaluri și o înfrângere. Într-o singură partidă nu a marcat, dar are o medie de aproape 2,5 goluri pe meci.

Antrenorul Philippe Clément va fi lipsit pentru acest meci de un jucător important, playmaker-ul Vanaken, aflat la a doua etapă de suspendare după eliminarea din meciul cu Eupen.

Echipe probabile

Beerschot Echipă probabilă Beerschot
Portar Vanhamel
Fundași Frans, Vandenbergh, Bourdin – Pietermaat
Mijlocaşi Mboko, I. Coulibaly, Holzhauser, Vorogovski
Atacanţi Sanyang, M. Suzuki
Club Brugge Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Clinton Mata, Kossounou, Mechele, Sobol
Mijlocaşi Vormer, Rits, De Ketelaere
Atacanţi Diatta, Dost, Lang

Statistica meciurilor directe Beerschot v Club Brugge

Meciul din tur, cu acea victorie surprinzătoare a lui Beerschot pe „Jan Breydel”, 1-0 (gol Holzhauser 28), este singura pe care cele două au disputat-o în ultimele decenii.

Cote pentru Beerschot v Club Brugge

Betano pariuri oferă cota 1,47 pentru 2.

Beerschot vs Club Brugge Pont: Ambele marchează

La ceea ce indică forma la zi a celor două echipe, Club Brugge KV apare ca favorită clară. Beerschot VA n-a mai învins de 6 meciuri și este foarte greu de crezut că va mai izbuti o minune de genul celei din turul sezonului regular, când a câștigat pe „Jan Breydel” cu 1-0. Acesta este mai degrabă un motiv de răzbunare pentru echipa campioană, ca să o învingă pe Beerschot în fieful ei, la Antwerp. Ba chiar va dori să profite de pasul greșit făcut în această etapă de principala sa urmăritoare, KRC Genk, care s-a făcut de râs, pierzând la „lanterna” la zi, Mouscron. Cu o victorie, oamenii lui Philippe Clément s-ar distanța la 7 puncte.

Fotbal Belgia - Pro League

Ambele marchează

1.67
Beerschot vs Club Brugge

17 Jan 21, 19:15

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Beerschot vs Club Brugge Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Se întâlnesc două dintre cele mai ofensive formații din Jupiler League, doar Genk are mai multe goluri marcate decât cele două formații. Deși este pe locul 7, Beerschot are a doua cea mai slabă defensivă, încasând 42 de goluri. Așadar, două formații care joacă pe cartea atacului, de aceea mizez pe reușite rapide în acest meci la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 2.25
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici