Share

Beerschot VA vs Cercle Brugge KSV. Ponturi pariuri Belgia Pro League 1A. 13.01.2020. Colecționarele de necaz

Alte Competitii

Cota: 1.90

Adaugat de: Răzvan Toma

13 Ian 2021 02:41 693 0
Logo Beerschot
Logo Cercle Brugge
Beerschot
Cercle Brugge
VS
19:30 13 Ianuarie 2021
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Beerschot v Cercle Brugge

Ultima restanță a etapei a 17-a oferă un duel între cele două mari orașe ale nordului Belgiei, Antwerp și Brugge, dar între echipele din planul doi ale acestora, Beerschot și Cercle. Ambele trec prin perioade pline de suspin, strângând serii dense de meciuri fără succes. Evident, toate acestea s-au lăsat cu repercursiuni neplăcute pentru fiecare; echipa gazdă, nu numai că și-a șifonat renumele de „revelația sezonului”, dar își vede pusă în pericol poziția de play-off, care la un moment dat se arăta sigură, echipa oaspete a ajuns pe penultimul loc, cel de baraj, având doar un punct mai mult decât cea de pe ultimul, poziție care aduce retrogradarea directă. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Beerschot : Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î Î

Promovată din eșalonul secund în vara lui 2020, Beerschot VA a avut un start fulminant, atât ca rezultate, dar și ca joc. Astfel, avea să surprindă suflarea fotbalistică din Belgia, situându-se mai mereu pe podium sau în preajma sa. De asemenea, marca goluri multe și oferea spectacol aproape la fiecare meci. Asta până în ultima lună a anului trecut, când a început un recul care se traduce în 5 jocuri fără victorie, în care a luat doar un singur punct.

Rezultatele sale de pe teren propriu din acest sezon: 3-1 (1-0) cu Zulte-Waregem, 0-3 (0-1) cu Standard Liège, 5-2 (1-1) cu Genk, 3-2 (1-2) cu Waasland-Beveren, 6-3 (5-1) cu Sint Truiden, 4-3 (2-1) cu OH Leuven, 2-1 (1-0) cu Anderlecht, 0-1 (0-1) cu Eupen și 1-1 (1-1) cu Gent. Așadar, 6 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri. În două partide nu a marcat, iar în ultimele două partide nu s-a mai înregistrat un peste 2,5 ca până atunci.

Antrenorul Hernán Losada nu va puta conta pe Brogno, care nu a jucat deloc în acest sezon, rămânând în continuare indisponibil, lui alăturându-i-se de trei etape și atacantul Tissoudali, om de bază al echipei, cu 16 apariții și 7 goluri marcate, care la meciul cu Anderlecht de la Bruxelles a suferit o ruptură de ligament la genunchi.

Cercle Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Cercle Brugge KSV a avut un start ceva mai bun decât obișnuise, gravitând multă vreme în partea de sus a celei de-a doua jumătăți a clasamentului, părând că nu va mai avea probleme cu retrogradarea. Însă din ultima decadă a lui noiembrie anul trecut, nu a mai știut nu doar ce înseamnă victoria, ci chiar punctul, căci au urmat 7 înfrângeri consecutive, 5 acasă și 2 în deplasare. Astfel, a ajuns pe penultima poziție, cu un punct deasupra ultimei clasate, astfel încât privește cu îngrijorare viitorul.

Rezultatele sale din deplasare în acest sezon: 0-1 (0-0) cu Standard Liège, 3-2 (0-1) cu Mechelen, 0-2 (0-1) cu Anderlecht, 1-2 (0-1) cu Club Brugge, 2-1 (1-1) cu Eupen, 0-3 (0-0) cu Charleroi, 2-0 (1-0) cu Waasland-Beveren, 1-2 (0-1) cu Leuven, 0-1 (0-0) cu Zulte-Waregem. Deci, 3 victorii și 6 înfrângeri, niciun rezultat de egalitate. N-a lăsat să se articuleze o regulă clară dacă marchează sau nu, este după cum i se nimerește forma sau norocul în respectivul joc.

Antrenorul Paul Clement nu are probleme de efectiv.

Echipe probabile

Beerschot

Echipă probabilă Beerschot
Portar Vanhamel
Fundași Frans, Vandenbergh, Bourdin – Sanusi
Mijlocaşi Pietermaat, I. Coulibaly, Holzhauser, Vorogovski
Atacanţi Sanyang, Suzuki

Cercle Brugge

Echipă probabilă Cercle Brugge
Portar Didillon
Fundași Biancone, Marcelin, Tavarel, Vitinho
Mijlocaşi Hotić, Vanhoutte, Hoggas
Atacanţi K. Hazard, Ugbo, Musaba

Statistica meciurilor directe Beerschot v Cercle Brugge

Din 2016 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 8 ori, 6 în eșalonul secund + 2 în cupă. Beerschot a învins de 3 ori, Cercle de 5, așadar niciun rezultat de egalitate. Ultima lor dispută a avut loc în toamna lui 2018, în 16-ile Cupei, Beerschot câștigând atunci în deplasare cu 2-1.

Cote pentru Beerschot v Cercle Brugge

Betano pariuri oferă o cotă de 1,68 pentru 1-0 scor corect oricând.

Beerschot vs Cercle Brugge Pont: Sub 3 goluri asiatic

Pe Stadionul Olimpic din Antwerp se vor afla față în față două echipe în formă modestă care au griji diferite, dar la fel de apăsătoare, gazdele că pot rata play-off-ul, oaspeții că pot retrograda. Pe Beerschot multă vreme mizai la sigur peste 2,5, dar de la declinul început în finalul anului trecut, lucrurile nu au mai stat la fel, scăzându-i atât numărul golurilor, dar și victoriile. Este posibil ca echipele adverse să fi „citit” acest stil deschis de joc de totul sau nimic folosit de antrenorul Losada, astfel încât au învățat să îl blocheze. Cercle după 7 înfrângeri consecutive va încerca să o evite și pe a 8-a, iar paradoxal cu această serie negativă nu este chiar ușor de învins. În asemenea cazuri când sunt față în față două echipe care nu se află tocmai în apele lor, mai degrabă reușesc să se anuleze reciproc, decât să-și desfacă apărările.

Pont pariuri: Sub 3 goluri asiatic

Miza: 7/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

3

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 am fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am activat la diverse publicații: „Fotbal Plus” (membru fondator, redactor-șef adjunct), „Sportul Românesc”, „Sport XXI” (membru fondator, redactor-șef adjunct), „ProSport”. # Am colaborat cu multe alte publicaţii, agenţii de presă, posturi radio şi TV. # Specialist în domeniul istoriei şi statisticii fotbalistice. Am fost unul dintre fondatorii, în 1991, al Comisiei de Istorie şi Statistică a FRF, al cărui preşedinte am devenit la sfârşitul lunii octombrie 2011 până în 2014, atunci când a fost radiată de noua conducere. # Am scris sau am făcut parte din colectivele care au realizat mai multe lucrări. Pentru „High-Life-ul Fotbalului European” şi „Fotbal de la A la Z” am fost premiat de Asociaţia Presei Sportive din România. Alte lucrări pe care vreau să le menţionez sunt toate anuarele fotbalului românesc apărute după 1990 (la cele de după 2000 fiind coordonator), precum şi „Istoria Fotbalului Românesc” apărută în 2009, cu prilejul centenarului FRF. De asemenea am colaborat şi la cărţi din fotbalul internaţional, precum „A-Z del Futbol Europeo”, „European Football Yearbook” sau “L’Atlas Mondial du Football”. # Am fost corespondentul din România al publicaţiilor „Don Balon” (Spania) şi „A Bola” (Portugalia), precum și al agenției Press Association (Marea Britanie).

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici