1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. BATE Borisov - Isloch, Ponturi Pariuri Belarus, 31.05.2020. Gazdele au nouă meciuri consecutive fără înfrângere

BATE Borisov - Isloch, Ponturi Pariuri Belarus, 31.05.2020. Gazdele au nouă meciuri consecutive fără înfrângere

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-30 20:20:00

Fotbal - Belarus

31 Mai 2020, 18:00

BATE Borisov

BATE Borisov

versus
Isloch Minsk

Isloch Minsk

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru BATE Borisov v Isloch Minsk

BATE Borisov și Isloch sunt adversare duminică, de la ora 18:00, în etapa a 11-a din Vysshaya Liga (Belarus). Cu un succes, gazdele își consolidează poziția în fruntea ierarhiei.

BATE Borisov: Forma echipei, știri și statistici

BATE Borisov are nouă meciuri consecutive fără înfrângere (două jocuri au fost disputate în Cupă), fiind cea mai în formă echipă a momentului. În urmă cu o săptămână, gazdele au intrat și în posesia primului trofeu al sezonului, după ce au învins Dinamo Brest în finala Cupei Belarusului, cu scorul de 1-0. Succesul a fost conturat în ultimul minut al prelungirilor (min. 120).

În campionat, BATE s-a impus în ultimele cinci partide, fiind o echipă extrem de ofensivă, având o medie de 3,2 goluri înscrise în această perioadă. Doar revelația Energetik-BGU a reușit să țină ritmul cu liderul momentului, cele două formații fiind despărțite de un singur punct înaintea etapei a 11-a

Întâlnirea cu Isloch reprezintă a cincea partidă de pe teren propriu în acest sezon. BATE a obținut 10 puncte din 12 posibile, având un golaveraj 7-1. Doar Neman a reușit să marcheze în acest sezon pe „Borisov Arena”.

Gazdele au fost destul de solicitate în finala Cupei Belarusului, dar au avut suficient timp să se refacă. Fundașul Ryhor Filipenka și atacantul Anton Saroka sunt în recuperare și au șanse mici să intre în această partidă.

Isloch Minsk: Forma echipei, știri și statistici

FC Isloch a avut un start bun de sezon, a fost chiar lider intermediar după șase etape, dar între timp a mai pierdut din viteză. În ultimele patru etape, echipa lui Vitaly Zhukovsky a fost învinsă în trei partide, astfel că a ajuns la 6 puncte de Energetik și la 7 puncte de BATE Borisov. În etapa precedentă, formația din Minsk a evoluat cu Energetik pe teren propriu și a primit lovitura decisivă chiar în prelungiri (scor 1-2).

„Lupii” au obținut toate punctele din acest sezon pe teren propriu, astfel că ocupă ultimul loc la „realizări” în deplasare. Au marcat un singur gol în cele trei jocuri și au primit, în schimb, opt goluri: 1-3 cu Dinamo Brest , 0-4 cu Soligorsk și 0-1 cu Dinamo Minsk.

FC Isloch are câteva probleme de lot. Atacantul Alexander Makas este tratat pentru pneumonie, fiind chiar internat pentru câteva zile. Evgeny Krasnov a fost chemat la „oaste”, în timp ce Dmitry Komarovsky, liderul echipei cu trei goluri și trei pase decisive, este incert după accidentarea din etapa a 9-a cu Dinamo Minsk. El a început antrenamentele, dar s-a pregătit individual zilele trecute. De asemenea, Pavel Rybak, Vladimir Glinsky și Nikolai Yanush sunt sub semnul întrebării.

Statistica meciurilor directe BATE Borisov v Isloch Minsk

Isloch a dat lovitura în ultimul joc disputat pe terenul echipei BATE Borisov, reușind să se impună cu scorul de 4-2. În sezonul trecut, formația din Minsk a și realizat cea mai bună performanță în campionat – locul 5.

Cote pentru BATE Borisov v Isloch Minsk

BATE Borisov a primit un singur gol în patru jocuri pe teren propriu, în timp ce Isloch a marcat un singur gol în trei jocuri în deplasare. Având în vedere și problemele din atac ale oaspeților, poate fi încercat un pariu de tipul ONG (oaspeții nu marchează niciun gol), pentru care Superbet oferă cota 1.88.

BATE Borisov vs Isloch Minsk Pont: Handicap BATE Borisov – 1,5 goluri

BATE Borisov are un moral foarte bun, are entuziasm, iar echipa a început să se lege și să arate ca o posibilă campioană în Belarus. Lucrurile sunt însă departe de a fi clare și cel puțin pentru moment trebuie să țină apăsata pedala de accelerație. BATE a marcat cel puțin trei goluri în ultimele patru etape și pare capabilă să repete performanța în fața unei echipe care nu a confirmat până acum în deplasare, iar pe deasupra are și destule probleme de lot. Gazdele sunt motivate și de faptul că nu au mai câștigat de șase partide cu Isloch. Acum, este ocazia perfectă pentru a-și lua o revanșă personală la scor.

Miza: 6/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

BATE Borisov vs Isloch Minsk Pont: BATE Borisov peste 1,5 goluri

BATE este într-o formă de zile mari, după un început mai șovăielnic în Vysshaya Liga a ambalat motoarele și a trecut pe primul loc după 5 victorii consecutive. Are 6 partide la rând în care a marcat cel puțin 2 goluri, doar finala cupei fiind un meci, din cauza mizei, unul sărac în goluri. Isloch a jucat doar 3 partide în deplasare, dar toate cu același deznodământ, eșec, în două dintre ele a încasat 3 și 4 goluri, cu Brest și Soligorsk. Pentru completarea proiectului #cota2 o să aleg cel puțin 2 goluri marcate de BATE la o cotă oferită de Betano.

Miza: 6/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

BATE Borisov vs Isloch Minsk Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Nu am opțiunea de peste 2 goluri asiatic la pauză, așa că voi juca simplu, peste 1,5 goluri la pauză, BATE este într-o formă de zile mari, are 4 meciuri consecutive în campionat în care a marcat de cel puțin 3 ori și în care la pauză erau cel puțin 2 goluri înscrise pe tabela de marcaj. Cum Isloch a luat bătaie pe bandă rulantă în deplasare, este greu de crezut că va rezista prea mult în fața ofensivei celor de la BATE, așa că merg pe un meci cu multe reușite care să ne aduce măcar 2 goluri până la pauză.

Miza: 5/10
Cota: 2.50
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici