1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. BATE Borisov vs FC Slutsk - Ponturi pariuri Belarus, 16.05.2020. Duel din topul Ligii

BATE Borisov vs FC Slutsk - Ponturi pariuri Belarus, 16.05.2020. Duel din topul Ligii

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-15 21:45:00

Fotbal Belarus - Vysshaya Liga

16 Mai 2020, 19:00

BATE Borisov

BATE Borisov

versus
FC Slutsk

FC Slutsk

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru BATE Borisov v FC Slutsk

BATE Borisov primește vizita lui FC Slutsk în etapa a 9-a din campionatul Belarusului, pe 16 mai, de la ora 19:00. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte (16). BATE este pe locul secund în clasament, având golaveraj 16-9, iar Slutsk se află pe 3, cu 15-11 golaveraj.

Pontul pentru meciul BATE Borisov vs FC Slutsk poate fi citit la finalul acestei analize.

BATE Borisov: Forma echipei, știri și statistici

Echipa antrenată de Kiryl Alshevskiy era pe primul loc după 8 etape, dar victoria obținută de Torpedo Zhodino în meciul inaugural din această rundă a făcut ca BATE să cadă pe locul secund. Pretențiile sunt mari, conform investițiilor făcute, deci elevii lui Alshevskiy sunt datori față de patron și față de fani să mențină ritmul și să revină cât mai repede în fruntea clasamentului.

Fundașul Boris Kopitovic a ratat meciul cu Smolevichi din cauza unei accidentări, dar se pare că va revenit pe teren în această etapă. În schimb, atacantul Anton Saroka este incert, cu șanse mici de a evolua contra lui FC Slutsk.    

BATE este pe primul loc în clasamentul formei, cu 13 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 13-4.

FC Slutsk: Forma echipei, știri și statistici

În etapa precedentă, FC Slutsk a suferit cea de-a doua înfrângere din acest sezon, una surprinzătoare, ținând cont că a jucat pe teren propriu împotriva unui adversar în regres. Formația antrenată de Vitaly Pavlov a înscris și a primit gol în 7 din cele 8 partide disputate în acest campionat. Este de așteptat să adopte o tactică precaută contra lui BATE.

Fundașul Evgeni Velko și mijlocașul Marat Buraev sunt incerți. Ambii jucători sunt titulari obișnuiți.     

FC Slutsk este pe locul secund în clasamentul formei, cu 10 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 9-7.

Statistica meciurilor directe BATE Borisov v FC Slutsk

BATE Borisov și FC Slutsk s-au mai întâlnit de 15 ori. BATE a câștigat la diferență de minim două goluri 4 din ultimele 5 meciuri directe.

Sezonul trecut, BATE a câștigat cu 3-0 acasă și tot cu 3-0 în deplasare.

Cote pentru BATE Borisov v FC Slutsk

BATE Borisov a marcat minim trei goluri în ultimele două meciuri de campionat. Selecția „BATE peste 2.5 goluri” are cota 2.30.

BATE a câștigat cu 3-1 ultimul meci de acasă (contra lui Neman Grodno). Este cota 1.74 pentru selecția „BATE Borisov -1.25 handicap asiatic”.

BATE Borisov vs FC Slutsk Pont: BATE Borisov -1 handicap asiatic

BATE Borisov a câștigat 11 din cele 12 meciuri directe cu FC Slutsk în toate competițiile. Mai mult decât atât, echipa care a dominat cu autoritate fotbalul bielorus în ultimele două decenii a marcat minim trei goluri în fiecare din ultimele șase confruntări de pe teren propriu. Cred că BATE va trata meciul cu seriozitate maximă și se va impune la o diferență de minim două goluri. Dacă va câștiga la un singur gol, miza ne va fi returnată.

Miza: 9/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

BATE Borisov vs FC Slutsk Pont: BATE Borisov peste 1,5 goluri

BATE Borisov are șansa de a urca pe primul loc în clasament pentru prima dată în acest sezon și nu cred că va rata această ocazie. Slutsk a început nesperat de bine sezonul și a fost revelația acestui start de campionat. Nu știu cât va mai putea ține pasul, dar e cert că misiunea va fi din ce în ce mai grea. Mizez pe forma bună a gazdelor și merg pe minimum 2 goluri marcate de BATE, la o cotă mică, dar cu șanse bune de reușită!

Fotbal Belarus - Vysshaya Liga

BATE Borisov peste 1,5 goluri

1.42
BATE Borisov vs FC Slutsk

16 May 20, 19:00

Miza: 3/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici