1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. AZ Alkmaar vs. Go Ahead Eagles, Ponturi pariuri, Fotbal Eredivisie, 26.09.2021: Ocazie bună pentru gazde să rupă șirul rezultatelor negative

AZ Alkmaar vs. Go Ahead Eagles, Ponturi pariuri, Fotbal Eredivisie, 26.09.2021: Ocazie bună pentru gazde să rupă șirul rezultatelor negative

Dan Bara
Dan Bara

2021-09-25 14:34:00

Fotbal Olanda - Eredivisie

26 Septembrie 2021, 15:30

AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

versus
Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AZ Alkmaar v Go Ahead Eagles

AZ Alkmaar e abia pe penultimul loc în Eredivisie, însă are ocazia să urce în clasament în această duminică când, de la ora 15:30, când primește vizita celor de la Go Ahead Eagles. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

AZ Alkmaar: Forma echipei, știri și statistici

Deși a fost prezentă destul de pregnant în meci, AZ a pierdut iar în etapa de la mijlocul acestei săptămâni, 1-3 la Twente. Reculul lui Alkmmar este absolut surprinzător, dat fiind că încheiase ediția anterioară de campionat pe locul 3, după Ajax și PSV. De la startul actualului sezon și până în prezent a obținut o singură victorie și a pierdut în patru rânduri. 

Totuși, există două lucruri pe care trebuie să le avem în vedere. În primul rând, acela că a jucat doar 5 meciuri, în vreme ce majoritatea celorlalte cluburi au câte 6 etape la activ. De asemenea, dintre cele 5 prezențe, doar una a fost înregistrată acasă, iar adversar a fost PSV, oponent care, la vremea respectivă, avea un joc foarte consistent. Statistica ne arată că AZ este, în primul rând, o formație de teren propriu. În ediția precedentă a fost a treia cea mai bună echipă din campionat în meciurile de AFAS Stadion din Alkmaar, iar în ultimele 9 confruntări de pe propria arenă disputate în toate competițiile are 8 victorii. 

Așadar, probabil că ne putem aștepta ca situația să se îmbunătățească ușor în următoarele runde. Duminică, gazdele nu pot conta pe Jordy Clasie, eliminat în înfrângerea de la Heracles, de acum două etape. Ar putea rata confruntarea cu Go Ahead Eagles și Timo Letschert, accidentat la mijlocul acestei săptămâni în înfrângerea de la Twente. Ambii fotbaliști sunt mijlocași. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Go Ahead Eagles: Forma echipei, știri și statistici

Nou promovata are un start de sezon destul de satisfăcător, dar situația sa rămâne complicată în continuare. Până acum a adunat 6 puncte din primele 6 etape, bifând 2 victorii și 4 înfrângeri. Ambele succese au venit în condiții speciale, deoarece au fost obținute pe teren propriu, iar una a fost în compania ultimei clasate, Zwolle, scor 1-0, formație care are un singur punct până acum, în vreme ce a doua a fost repurtată contra Spartei, locul 11, scor 2-0. Contra trupei din Rotterdam, Go Ahead Eagles a deschis scorul din penalty și, din minutul 53 a avut și avantaj numeric după ce un fotbalist al oaspeților a fost eliminat. 

În etapa de la mijlocul săptămânii curente, Go Ahead a primit vizita lui PSV și a pierdut greu, 1-2. Jocul a fost destul de echilibrat, însă clubul din Eindhoven trece prin momente destul de grele după ce încrederea i-a fost spulberată de înfrângerea de acum două etape, 0-4 cu Feyenoord, pe teren propriu. 

Oaspeții nu au absențe importante în acest weekend, doar mijlocașul Frank Ross atacantul Jacob Mulenga fiind indisponibili, fotbaliști care nu au avut vreun impact recent în performanțele echipei. 

Echipe probabile

AZ Alkmaar Echipă probabilă AZ Alkmaar
Portar Jensen
Fundași Wijndal, Martins Indi, Chatzidiakos, Sugawara
Mijlocaşi Midtsjo, Reijnders, De Wit
Atacanţi Karlsson, Pavlidis, Gudmundsson
Go Ahead Eagles Echipă probabilă Go Ahead Eagles
Portar Hahn
Fundași Kuipers, Kramer, Nauber, Lucassen
Mijlocaşi Brouwers, Botos, Rommens
Atacanţi Cordoba, Oratmangoen, Cardona

Statistica meciurilor directe AZ Alkmaar v Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles a petrecut ultimii ani în liga a doua olandeză, motiv pentru care nu există confruntări foarte recente cu adversarul de duminica aceasta. Statistica ne dezvăuie faptul că au existat 9 întâlniri directe între cele două cluburi în ultimii 26 de ani, iar AZ a câștigat 5 dintre ele. „Vulturii” au și ei trei succese, însă cel mai recent a fost înregistrat acum 7 ani. În ultimii 8 ani, Alkmaar a adunat două victorii și o remiză pe teren propriu, perioadă în care a marcat de fiecare dată câte cel puțin două goluri.  

13.01.17 ERE G.A. Eagles - Alkmaar 1 : 3
24.09.16 ERE Alkmaar - G.A. Eagles 2 : 2
21.02.15 ERE G.A. Eagles - Alkmaar 0 : 2
06.12.14 ERE Alkmaar - G.A. Eagles 2 : 0
08.02.14 ERE G.A. Eagles - Alkmaar 2 : 1

Cote pentru AZ Alkmaar v Go Ahead Eagles

Casele de pariuri au crescut ușor cota pentru victoria gazdelor, aceasta urcând, în unele cazuri, de la 1.25 la 1.35. De asemenea, sunt mici variații și pentru pariurile pe goluri, bookmakerii făcând ceva mai atractive cotele pentru cei care vor să mizeze pe un joc cu multe reușite. Au scăzut, în schimb, cotele pentru varianta GG, acestea fiind inițial în jur de 1.90. Majoritatea bookmakerilor oferă cota 1.80 în prezent pentru cei care mizează că ambele echipe vor înscrie. 

AZ Alkmaar vs Go Ahead Eagles Pont: AZ Alkmaar HA(-1)

Chiar dacă rezultatele sale au fost modeste, Alkmaar a avut permanent o prezență destul de consistentă în atac, mai ales în ultimele săptămâni. În ultimele 6 partide disputate în toate competițiile a punctat de 10 ori, iar faptul că a plecat cu mâna goală în majoritatea acestor cazuri se datorează problemelor defensive. De la startul actualei ediții, AZ a primit gol în absolut fiecare meci, dar Go Ahead nu are o forță ofensivă impresionantă și cred că echipa gazdă, care e în mod tradițional puternică pe teren propriu, va reuși a doua victorie a sezonului în acest weekend. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Olanda - Eredivisie

AZ Alkmaar HA(-1)

1.55
Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici