Share

Austria Viena - Admira. Ponturi pariuri Austria. 02.06.2020

Alte Competitii

Cota: 1.72

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

01 Iun 2020 19:59 520 0
Logo Austria Viena
Logo Admira Wacker
Austria Viena
Admira Wacker
VS
21:30 02 Iunie 2020
Fotbal Austria - Bundesliga

Analiză și informații pentru Austria Viena v Admira Wacker

Se reia campionatul Austriei, cu meciuri din playout, de unde am ales partida dintra Austri aViena și Admira Wacker, pentru care am selectat un pronostic. Austria Viena are 12 puncte și ocupă prima poziție, în timp ce Admira are nouă puncte și ocupă locul al treilea.

Austria Viena: Forma echipei, știri și statistici

V E E E E

Austria Viena este o echipă de mare tradiție din fotbalul austriac, care a terminat pe locul șapte campionatul, înainte de întreruperea acestuia. Austria a fost echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, 10 din 22 și cu o linie echilibrată de golaveraj, 33 de goluri marcate și 36 primite. Înainte de întrerupere, Austria Viena înregistrase șase rezultate consecutive de egalitate. Principalul pericol îl reprezintă atacantul austriac Christoph Monschein, cu 15 goluri în 22 de partide, care a fost adus chiar de la Admira Wacker în urmă cu patru ani. Pe teren propriu, Austria Viena a câștigat doar patru din cele 11 meciuri jucate, cu patru rezultate de egalitate. În ultimul meci amical jucat săptămâna trecută, Austria a trecut cu 1-0 pe teren propriu, de Hartberg, echipă care a terminat pa șase înainte de întrerupere. Nu sunt probleme de lot.

Admira Wacker: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î E

Admira Wacker a încheiat pe locul noup campionatul, înainte de a fi întrerupt. Admira are al doilea cel mai slab atac din Bundesliga austriacă și a câștigat cu un punct mai mult din deplasare. Golgheterul echipei este turcul Bakis, cu 11 goluri în 19 apariții. Pentru antrenorul Zvonimir Soldo va fi al treilea meci pe banca Admirei și va trebui să se descurce fără patru jucători. Dominik Starkl , Wilhelm Vorsager ,Fabian Menig și Bjarne Thoelke sunt accidentați. Antrenorul Admirei a declarat că nimeni nu știe la ce nivel se află cu pregătirea, iar faptul că se joacă fără spectatori ar putea ajuta echipa aflată în deplasare. 

Statistica meciurilor directe Austria Viena v Admira Wacker

Cele două meciuri jucate în sezonul regulat s-au încheiat la egalitate, 0-0 pe terenul Admirei și 1-1 pe terenul Austriei Viena

Cote pentru Austria Viena v Admira Wacker

Pentru această partidă, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,98 pentru PSF X și o cotă de 1,5 pentru 0-3 goluri.

Austria Viena vs Admira Wacker Pont: Prima repriză X sau a doua repriză X

Acest pont îl găsiți la Superbet, la opțiunea Combo Sau/sau și mi se pare potrivită pentru această întâlnire, prima a celor două echipe după o pauză de trei luni. Austria este formația cu cele mai multe egaluri, iar în sezonul regulat, ambele meciuri s-au încheiat la egalitate. Cota mi se pare excelentă, dar trebuie abordată cu precauție. Atenție, trebuie ca măcar într-una dintre reprize să se înregistreze egalitate!

Pont pariuri: Prima repriză X sau a doua repriză X

Miza: 8/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Austria Viena vs Admira Wacker Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Revine și Austria la normalitate și o să pariez pe goluri la partida dintre Austria Viena și Admira. Doar un meci din ultimele 8 cu Austria Viena drept gazdă a avut un scor alb la pauză, așa că tind să cred că vom avea un 1-1 la pauză, tocmai de asta pariez peste 1 gol asiatic la pauză la o cotă oferită de Unibet care ne va returna miza în caz că vom avea un singur gol marcat după 45 de minute.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 6/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

10

Castigate:

4

Pierdute:

6

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici