1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Austria Viena - Admira. Ponturi pariuri Austria. 02.06.2020

Austria Viena - Admira. Ponturi pariuri Austria. 02.06.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-06-01 19:59:00

Fotbal Austria - Bundesliga

02 Iunie 2020, 21:30

Austria Viena

Austria Viena

versus
Admira Wacker

Admira Wacker

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Austria Viena v Admira Wacker

Se reia campionatul Austriei, cu meciuri din playout, de unde am ales partida dintra Austri aViena și Admira Wacker, pentru care am selectat un pronostic. Austria Viena are 12 puncte și ocupă prima poziție, în timp ce Admira are nouă puncte și ocupă locul al treilea.

Austria Viena: Forma echipei, știri și statistici

Austria Viena este o echipă de mare tradiție din fotbalul austriac, care a terminat pe locul șapte campionatul, înainte de întreruperea acestuia. Austria a fost echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, 10 din 22 și cu o linie echilibrată de golaveraj, 33 de goluri marcate și 36 primite. Înainte de întrerupere, Austria Viena înregistrase șase rezultate consecutive de egalitate. Principalul pericol îl reprezintă atacantul austriac Christoph Monschein, cu 15 goluri în 22 de partide, care a fost adus chiar de la Admira Wacker în urmă cu patru ani. Pe teren propriu, Austria Viena a câștigat doar patru din cele 11 meciuri jucate, cu patru rezultate de egalitate. În ultimul meci amical jucat săptămâna trecută, Austria a trecut cu 1-0 pe teren propriu, de Hartberg, echipă care a terminat pa șase înainte de întrerupere. Nu sunt probleme de lot.

Admira Wacker: Forma echipei, știri și statistici

Admira Wacker a încheiat pe locul noup campionatul, înainte de a fi întrerupt. Admira are al doilea cel mai slab atac din Bundesliga austriacă și a câștigat cu un punct mai mult din deplasare. Golgheterul echipei este turcul Bakis, cu 11 goluri în 19 apariții. Pentru antrenorul Zvonimir Soldo va fi al treilea meci pe banca Admirei și va trebui să se descurce fără patru jucători. Dominik Starkl , Wilhelm Vorsager ,Fabian Menig și Bjarne Thoelke sunt accidentați. Antrenorul Admirei a declarat că nimeni nu știe la ce nivel se află cu pregătirea, iar faptul că se joacă fără spectatori ar putea ajuta echipa aflată în deplasare. 

Statistica meciurilor directe Austria Viena v Admira Wacker

Cele două meciuri jucate în sezonul regulat s-au încheiat la egalitate, 0-0 pe terenul Admirei și 1-1 pe terenul Austriei Viena

Cote pentru Austria Viena v Admira Wacker

Pentru această partidă, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,98 pentru PSF X și o cotă de 1,5 pentru 0-3 goluri.

Austria Viena vs Admira Wacker Pont: Prima repriză X sau a doua repriză X

Acest pont îl găsiți la Superbet, la opțiunea Combo Sau/sau și mi se pare potrivită pentru această întâlnire, prima a celor două echipe după o pauză de trei luni. Austria este formația cu cele mai multe egaluri, iar în sezonul regulat, ambele meciuri s-au încheiat la egalitate. Cota mi se pare excelentă, dar trebuie abordată cu precauție. Atenție, trebuie ca măcar într-una dintre reprize să se înregistreze egalitate!

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Austria Viena vs Admira Wacker Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Revine și Austria la normalitate și o să pariez pe goluri la partida dintre Austria Viena și Admira. Doar un meci din ultimele 8 cu Austria Viena drept gazdă a avut un scor alb la pauză, așa că tind să cred că vom avea un 1-1 la pauză, tocmai de asta pariez peste 1 gol asiatic la pauză la o cotă oferită de Unibet care ne va returna miza în caz că vom avea un singur gol marcat după 45 de minute.

Miza: 6/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici