1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Aris Salonic vs Olympiakos

Aris Salonic - Olympiakos, Ponturi pariuri Grecia, Cupa, 25.01.2023

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2023-01-25 06:20:00

Fotbal - Cupa Greciei

25 Ianuarie 2023, 19:30

Aris Salonic

Aris Salonic

versus
Olympiakos Pireu

Olympiakos Pireu

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aris Salonic v Olympiakos Pireu

Se joacă meciurile-retur din sferturile de finală ale Cupei Greciei. Pentru a ajunge în semifinale, campioana Olympiakos are de apărat la Salonic, pe terenul lui Aris, avantajul minim din partida-tur (1-0). Confruntarea Aris Salonic - Olympiakos se va disputa miercuri, de la ora 19.30. Cele două echipe sunt vecine de clasament în Super League  (locurile 5 / 4), dar la o diferență de 8 puncte (31 / 39) și cu golaveraje consistent pozitive (28-14 / 33-11, adică +14 / + 22).

Voi miza pe calificarea lui Olympiakos, iar cota o voi "pescui" din oferta Betano pariuri sportive.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Aris Salonic: Forma echipei, știri și statistici

Aflată pe locul 5 în Super Ligă, Aris Salonic încearcă să pătrundă și în semifinalele Cupei Greciei. După 0-1 pe terenul lui Olympiakos, echipa antrenată de englezul Alan Pardew (61 de ani) - în funcție din septembrie 2022 - are șanse reale să obțină calificarea. Totuși, favorită rămâne campioana.

Aris Salonic este o echipă multinațională, dominată de jucători latini. Toți cei 9 marcatori ai trupei din Salonic în Super League sunt străini, din tot atâtea țări! Patru vin de pe continentul american (un hondurian, un jamaican, un argentinian și un brazilian), doi sunt africani (un ivorian și un camerunez) și trei latino-europeni (un francez, un spaniol și un portughez).

La ultimul meci din Super League, 3-0 cu Volos, Aris Salonic n-a avut pe teren niciun jucător grec! Toți cei 16 fotbaliști folosiți de Alan Pardew (11 titulari și 5 rezerve) au fost străini: doi argentinieni (Mancini, Mateo Garcia), doi spanioli (Julian, Manu Garcia), doi cehi (Brabec, Darida), un francez (M'Bakata), un englez (Odubajo), un belgian (Peersman), un brazilian (Fabiano), un paraguayan (Iturbe), un jamaican (Gray), un hondurian (Edwin Rodriguez), un ivorian (Doukouré), un nigerian (Etebo) și un congolez (Mazikou).

În lotul lui Aris se mai află alți 7 străini: portughezul Rafael Camacho, bosniacul Hajrovic, hondurianul Palma (golgheterul echipei), ivorianul Gervinho, camerunezul Nkoulou, burkinabezul Dabo și mauritanezul Aboubakar Kamara.

Așadar, în total, la Aris sunt legitimați 23 de fotbaliști străini din 18 țări! În lot sunt și 7 greci, dar ei nu prea joacă.

Cel mai cunoscut jucător din lot e Gervinho (Coasta de Fildeș). Ajuns la 35 de ani și 8 luni, acesta are un CV bogat, cu sezoane consistente la Lille, Arsenal Londra, AS Roma și Parma.

Golgheteri: Palma / hondurian (7), Gray / jamaican (6), Manu Garcia / spaniol (4), Mancini / argentinian (3), Fabiano / brazilian (3), Gervinho / ivorian (1), Nkoulou / camerunez (1), M'Bakata / francez (1), Rafael Camacho / portughez (1)

Ultimele 5 meciuri:

* 3-0 (a) cu Volos

* 0-1 (d) cu Aris Salonic / Cupa Greciei

* 0-1 (d) cu Aris Salonic

* 1-0 (a) cu Levadiakos / Cupa Greciei

* 3-0 (a) cu Asteras Tripolis

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Olympiakos Pireu: Forma echipei, știri și statistici

Olympiakos a pierdut două puncte prețioase, duminică, pe terenul lui Atromitos Atena: 1-1. Campioana a picat de pe locul 3 pe 4, dar - paradoxal - s-a apropiat la 6 puncte de liderul Panathinaikos (0-3 cu PAOK Salonic, care a urcat pe podium).

După un start slab de campionat, Olympiakos și-a revenit. E neînvinsă în ultimele 15 meciuri (9 victorii, 6 egaluri), iar în 5 din ultimele 7 partide n-a primit gol.

Din septembrie 2022, antrenorul lui Olympiakos este spaniolul Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo, zis Michel (59 de ani). Fost mare jucător, acesta are un CV bogat și ca antrenor: Getafe, Sevilla, Malaga în Spania, Olympique Marseille în Franța, Pumas UNAM în Mexic. A mai avut un mandat și la Olympiakos Pireu (2013-2015).

Michel are la dispoziție câțiva jucători de superclasă, în frunte cu columbianul James Rodriguez (31 de ani), golgheterul Campionatului Mondial din 2014. Acesta a jucat mulți ani la Porto, Monaco, Real Madrid și Bayern München.

Alți jucători de mare valoare de la campioana Greciei sunt francezii M'Vila (trecut și pe la Inter Milano) și Valbuena (fost la Lyon, Marseille și Fenerbahce), congolezul Bakambu (trecut pe la Villarreal și Marseille), sud-coreeanul Hwang Ui Jo (fost golgheter al lui Bordeaux) și grecul Papastathopoulos (ex-Borussia Dortmund).

Golgheteri: Bakambu / congolez (8), Pep Biel / spaniol (5), El-Arabi / marocan (3), James Rodriguez / columbian (3), Fortounis (3), Masouras (3), Valbuena / francez (2), Garry Rodrigues / din Insulele Capului Verde (2), Hwang In Beom / sud-coreean (1), Bouchalakis (1), Androutsos (1).

Ultimele 5 meciuri:

* 1-1 (d) cu Atromitos Atena

* 1-0 (a) cu Aris Salonic / Cupa Greciei

* 1-0 (a) cu Aris Salonic

* 2-2 (d) cu Atromitos / Cupa Greciei

* 4-0 (d) cu Volos

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Aris Salonic Echipă probabilă Aris Salonic
Portar Cuesta
Fundași M'Bakata, Fabiano, Brabec, Peersman
Mijlocaşi Darida, Manu Garcia, Doukoure
Atacanţi Mateo Garcia, Gray, Mancini
Olympiakos Pireu Echipă probabilă Olympiakos Pireu
Portar Paschalakis
Fundași Rodinei, Papastathopoulos, Ntoi, Reabciuk
Mijlocaşi Hwang In Beom, M'Vila - Fortounis, James Rodriguez, Mas
Atacanţi Bakambu

Statistica meciurilor directe Aris Salonic v Olympiakos Pireu

În ultimul deceniu (2013-2022), cele două echipe s-au întâlnit de 27 de ori (de 19 ori în Super League, de 5 ori în Cupa Greciei, plus 3 amicale). Olympiakos are o dominație zdrobitoare: 19 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 47-22.

Olympiakos e neînvinsă în cele 6 meciuri din Cupa Greciei, în acest ultim deceniu: 4 victorii și 2 remize, golaveraj 7-3.

Meciul de miercuri va fi al treilea dintre Olympiakos și Aris în ceastă lună! Mai exact, 3 meciuri în 11 zile: 15, 18 și 25 ianuarie! Primele două au fost câștigate de campioană cu același scor, 1-0. În Super League a marcat Masouras (min. 46), iar în Cupă - Garry Rodrigues (min. 30).

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2023: Olympiakos - Aris 1-0 / Cupa Greciei

* 2023: Olympiakos - Aris 1-0

* 2022: Aris - Olympiakos 2-1

* 2022: Aris - Olympiakos 2-1 / amical

* 2022: Aris - Olympiakos 0-1

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Aris Salonic v Olympiakos Pireu

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Total goluri: peste 1,5 / cota 1,44

* Niciun pariu pe egal: Olympiakos / cota 1,72.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Aris Salonic vs Olympiakos Pireu Pont: Șansă dublă: X2

Olympiakos vine după un pas greșit în meciul cu Atromitos, din campionat (1-1), rezultat care a aruncat-o pe locul 4, făcând rocadă cu PAOK Salonic. Nevoia de reabilitare e majoră, în primul rând în campionat, unde diferența față de liderul Panathinaikos este, totuși, de numai 6 puncte. Până atunci, însă, e meciul de Cupă, cu necesitatea absolută a calificării în semifinale. Campioana are câțiva jucători de super-clasă, iar a pleca neînvinsă de la Salonic pare o misiune realistă. Este o miză mare și pentru antrenorul lui Olympiakos, spaniolul Michel, al cărui credit e pe cale să se consume. Doar o serie de victorii îi poate salva scaunul. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici