1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pont Antwerp FC - KV Kortrijk, în semifinalele Cupei Belgiei: calculele hârtiei nu mai contează

Pont Antwerp FC - KV Kortrijk, în semifinalele Cupei Belgiei: calculele hârtiei nu mai contează

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-01-23 04:52:00

Cupa Belgiei

23 Ianuarie 2020, 21:45

Antwerp

Antwerp

versus
Kortrijk

Kortrijk

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Antwerp v Kortrijk

Și această semifinală, prin prisma a ceea ce s-a întâmplat până acum în campionat, s-ar anunța a fi dezechilibrată, cu Antwerp favorită. Nu așa clară cum era Brugge în fața lui Zulte Waregem în cealaltă semifinală, dar pe-acolo. Numai că am constatat cu stupoare că la amintitul meci, marea favorită Brugge n-a fost în stare să treacă de o echipă cu care se distrase în cele două meciuri de campionat, dându-se astfel peste cap toate calculele hârtiei. Așa că dintr-o mult așteptată finală, încă din prima manșă a semifinalelor, Brugge – Antwerp, să nu ne mai mirăm dacă pe 22 martie vom avea alte combatante în ultimul act. Să amintim că în clasamentul la zi, Antwerp ocupă locul 3, având 42 de puncte, la fel ca ocupanta locului 2, Gent, în timp ce Kortrijk se află pe locul 12, având 22 de puncte, departe și de locurile de play-off, dar și de cel direct retrogradant. De aceea, fiind atât de deconectată, echipa lui Yves Vanderhaeghe să va concentra pe cupă transformând-o în obiectivul său nr. 1 al acestui sezon, ceea ce o va transforma într-un obstacol foarte dificil pentru echipa lui Bölöni. Pontul pentru acest meci va fi găsit la sfârșitul analizei.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

Ca să ajungă în semifinale, echipa lui Ladislau Bölöni a trecut de: Lokeren din eșalonulșl secund, acasă, cu 4-2 după prelungiri, după ce era 2-2 după 90 de minute; apoi, tot acasă, de Genk, după încă un meci-maraton, după 90 minute fiind 2-2 iar după 120, 3-3, impunându-se la loviturile de departajare, cu 4-3. De asemenea, înaintea acestui joc, a acumulat 11 partide oficiale consecutive fără înfrângere, 9 în campionat și 2 în cupă, iar din totalul acestora, 7 au fost victorii. Ultimele sale partide de-acasă: 2-1 cu Club Brugge (fiind singura echipă care a învins în acest sezon liderul autoritar), 3-2 cu Gent, 1-0 cu Mechelen, 3-3 cu Genk în cupă, 1-0 cu Eupen și 0-0 cu Anderlecht .

Kortrijk: Forma echipei, știri și statistici

Kortrijk a trecut până în semifinale de RFC Sérésien din Liga a 3-a, în deplasare, cu 3-1, apoi acasă, cu 2-1, de Eupen și, din nou în deplasare, 1-0 cu istorica echipă Union Saint-Gilloise ajunsă azi în Liga secundă. Până la înfrângerea din weekend, legase 3 victorii consecutive, 2 în campionat plus cea din cupă, amintită mai înainte. Ultimele sale rezultate din deplasare: 0-3 la Club Brugge, 0-0 la Anderlecht, 1-1 la Mechelen, amintitul 1-0 la Union Saint-Gilloise în cupă, 2-1 la Eupen și 0-2 la Sint Truiden. Nu există o constanță a rezultatelor, ci doar perioade mai bune sau mai slabe. Dar câtă vreme nu mai are obiectiv (fiind departe atât de locurile de play-off, cât și de cel de retrogradare directă), prin prisma acestui sistem defectuos de desfășurare a campionatului belgian, este de înțeles o asemenea comportare.

Echipe probabile

Antwerp Echipă probabilă Antwerp
Portar Sinan Bolat
Fundași Buta, Arslanagic, Hoedt, De Laet
Mijlocaşi De Sart, Haroun – Benson, Rafaelov, Mirallas
Atacanţi Mbokani
Kortrijk Echipă probabilă Kortrijk
Portar Jakubech
Fundași Golubović, Lucas Melo, Hines-Ike, D’Haene
Mijlocaşi Azouni, Van der Bruggen – Ocansey, Kage, Mboyo
Atacanţi Ezekiel

Statistica meciurilor directe Antwerp v Kortrijk

În actuala ediție, cele două s-au întâlnit doar în turul sezonului regular, la Antwerp, unde gazdele au învins cu 3-1. În sezonul trecut, cele două s-au confruntat tot numai în regular, atunci la Antwerp fiind 0-0, iar la Kortrijk câștigând gazdele cu 2-0. În Cupă s-au mai întâlnit în ediția 2011/12, când la Kortrijk a fost 1-1, gazdele calificându-se în optimile de finală la loviturile de departajare. Iar mai apoi, în ediția 2017/18, tot la Kortrijk, unde gazdele au învins cu 4-2, calificându-se în sferturile de finală.

Cote pentru Antwerp v Kortrijk

1,55 este cota pentru under 3,5.

Antwerp vs Kortrijk Pont: Ambele marchează

Prima semifinală, Brugge – Zulte-Waregem, a dat peste cap toate pronosticurile, pe unii dintre noi făcându-ne să ne întrebăm dacă mai e necesar să oferim toate aceste statistici și în funcție de ele, punând și logica la bătaie, să mai elaborăm „științific” pronosticurile, când toanele unor jucători le fac praf... Și dacă la acel meci în care eram convinși că actualul lider urma să facă o declanșare de forțe pe toate planurile s-a întâmplat ce s-a întâmplat, aici unde siguranța deznodământului nu are cote chiar atât de ridicate, pe ce să ne mai bazăm? Păi, Antwerp este o echipă mai bună, joacă și acasă, dar s-a cam târât în cupă, din cele trei meciuri anterioare, la două având nevoie de prelungiri și chiar lovituri de departajare. De partea cealaltă, Kortrijk nu mai are vreun obiectiv în campionat, nemaiputând prinde play-off-ul și nici să retrogradeze direct. Așa că i-a rămas doar cupa, de care va trage cu dinții. Nu știm cine va avea câștig de cauză dintr-o asemenea „trântă”, dar este posibil să marcheze amândouă, căci fiecare din ele urmărește un rezultat cât mai constructiv pentru partida retur.

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici