1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. SCO Angers – PSG. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța, 16.01.2021. Între ambițiile gazdelor și forța oaspeților

SCO Angers – PSG. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța, 16.01.2021. Între ambițiile gazdelor și forța oaspeților

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-01-15 22:41:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

16 Ianuarie 2021, 22:00

Angers

Angers

versus
PSG

PSG

2.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Angers v PSG

SCO Angers – Paris Saint Germain, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 20-a (prima a returului) din campionatul Franței, este una extrem de interesantă și care în mod normal ar trebui să se termine cu goluri în ambele porți. Angers a jucat bine în acest sezon și emite unele pretenții la o poziție de Liga Europa. PSG se redresează cu noul antrenor și, în plus, are din nou în atac tripleta sa devastatoare Di Maria – Mbappe – Neymar.

Partida se joacă fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

 

Angers: Forma echipei, știri și statistici

SCO Angers (locul 7, 30 de puncte, golaveraj 25-30) joacă bine în acest sezon, transferurile făcute au fost inspirate, iar acum se află în preajma locurilor de Liga Europa. Partida cu PSG poate fi considerată, în acestă privință, un test edificator, dacă angevinii au sau nu puterea să se bată la un asemenea obiectiv.

Echipa are rezultate sinuoase și are momente alternate: în ultima lună a remizat la Nantes (1-1), a bătut acasă Olympique Marseille (2-1), a bătut și Lille în deplasare (2-1), apoi a pierdut fără să miște în front la Monaco (0-3).

La acest meci, revenirea lui Sofiane Boufal, dar și a lui Bahoken în atac ar putea să mărească potențialul echipei.

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG (locul 2, 39 de puncte, golaveraj 43-11) a scăpat, în sfârșit, de antrenorul Tuchel și a adus un profesionist pe măsura pretențiilor. Argentinianul Pochettino a luat deja un trofeu în cele două săptămâni de când a venit: Supercupa Franței, după victoria cu 2-1 obținută cu OM. Rând pe rând, se întorc și vedetele lipsă, iar în partida cu Angers vor fi în teren Neymar, Mbappe și Di Maria.

Echipa e la un singur punct după liderul Lyon și e de așteptat să forțeze cu Angers o victorie la care îi dă dreptul valoarea jucătorilor.

Pe lângă Neymar, revin în echipă mijlocașul Danilo Pereira și fundașul Prsnel Kimpembe.

Echipe probabile

Angers Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași Manceau, Traore, Thomas, Doumbia
Mijlocaşi Mangani, Coulibaly – Cabot, Fulgini, Lage
Atacanţi Bahoken
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa
Mijlocaşi Pereira, Paredes, Verratti
Atacanţi Di Maria, Mbappe, Neymar

Statistica meciurilor directe Angers v PSG

PSG are un uriaș ascendent asupra adversarilor care n-au reușit, până acum nicio victorie.
În turul acestui sezon, PSG a învins Angers la Paris cu 6-1.
În campionatul trecut a fost doar un joc, câștigat în tur de PSG, tot la Paris, cu 4-0. Returul s-a anulat din cauza pandemiei.

Acum două campionate, PSG a câștigat cu 3-1 acasă și 2-1 în deplasare.

S-au jucat, până acum, 12 partide. PSG a învins în 11, una s-a încheiat la egalitate, Angers n-a câștigat nimic.

Cote pentru Angers v PSG

Un pariu mic, dar cred eu că foarte sigur, este cel pe minimum două goluri date de PSG în acest meci. Betano pariuri are cota 1,4. Un altul cu șanse bune este cel pe minimum 3 goluri – cota 1,6 pe Betano pariuri. Dar cred că nici cel pe minimum 4 goluri – cota 2,47 – nu e deloc de neglijat. Înclin să cred că se va înscrie repede. Pariul pe gol înainte de minutul 28 are cota 1,75.

Angers vs PSG Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

La PSG revin jucători de mare calitate în atac, care foarte probabil își vor pune amprenta pe evoluția jocului. Angers este o echipă, la rându-i, care obișnuiește să înscrie. Vom încerca la acest joc pariul pe minimum două goluri până la pauză. Betano pariuri are cota 2,45.

Miza: 5/10
Cota: 2.45
Status: Pierdut

Angers vs PSG Pont: PSG HA-1

PSG vine cu tripleta completă în deplasarea de la Angers și sunt șanse mari să vedem un succes lejer al campioanei. După succesul din supercupă, PSG are și un moral bun și nu văd de ce ar rata cele 3 puncte diseară. Angers are o apărare slabă și îi va fi greu să reziste în fața vedetelor lui Pochettino. Mizez pe un succes la 2 goluri diferență pentru trupa din Paris, dar dacă PSG câștigă la un gol diferență, primim miza înapoi. Cota oferită de Betano este una bună!

Fotbal Franţa - Ligue 1

PSG HA-1

1.58
Angers vs PSG

16 Jan 21, 22:00

Miza: 5/10
Cota: 1.58
Status: Pierdut

Angers vs PSG Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Cu tripleta de vis în atac, PSG ar trebui să treacă precum un buldozer prin defensiva celor de la Angers, formație care se află sus în clasament, pe locul 7, dar care are o defensivă slabă, având 30 de goluri primite, mai multe chiar și decât penultima clasată. PSG vine după un succes în SuperCupă, așa că moralul este la cote înalte și o victorie o aduce pe primul loc. Așa că toate tunurile pe acest pariu din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 4.50
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici