Share

Pontul pentru RSC Anderlecht - KRC Genk, Pro Ligue Belgia: urmează a 4 din 4?

Alte Competitii

Cota: 1.44

Adaugat de: Răzvan Toma

16 Mai 2019 02:21 766 0
Logo Anderlecht
Logo Genk
Anderlecht
Genk
VS
21:30 16 Mai 2019
Belgia

Analiză și informații pentru Anderlecht v Genk

Înfrângerea lui Genk din etapa trecută pe terenul contracandidatei sale la titlu, Brugge, a micșorat distanța dintre ele la 3 puncte. Și în aceste condiții actualul lider rămâne principalul favorit la titlu, dar este obligat să abordeze mai cu grijă ultimele două etape. De fapt o etapă, căci o eventuală victorie în această penultimă rundă, pe „Constant Vanden Stock”, ar face-o deja campioană. Anderlecht însă pare să fi prins ceva viață față de prima parte a play-off-ului, când era omonima lui Sepsi de la noi. De aceea, meciul nu va mai fi chiar așa de simplu pentru Philippe Clément și ai săi. Însă chiar și în cazul unei înfrângeri la Bruxelles, Genk va depinde tot de ea, căci o victorie în ultima etapă, acasă, cu Standard Liège, o face campioană, indiferent de ce minuni vor realiza cei de la Brugge (la punctaj egal, rezultatele directe sunt favorabile lui Genk). Iar un egal nu schimbă prea mult datele problemei, în cazul în care Brugge câștigă la Liège.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Anderlecht: Forma echipei, știri și statistici

E V Î E Î

Anderlecht apare după două jocuri consecutive în care nu a cunoscut înfrângerea (2-1 cu Standard acasă și 1-1 la Antwerp), ceea ce nu se mai întâmplase de la sfârșitul lui martie, când încă era sezonul regular. Până la recenta victorie, 2-1, cu Standard, pe teren propriu în acest play-off, Anderlecht făcuse egal cu Gent, iar înainte de acesta suferise două înfrângeri, mai întâi 2-3 cu Brugge și 1-2 cu Antwerp. Vor lipsi: accidentații, Bakkali, Lokonga, Kums, Mbodji, ultimii doi fiind absențe notabile, pentru linia de fund, și, respectiv la mijloc.

Genk: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

În acest play-off, Genk n-a lăsat loc de echivoc. A bătut de 6 ori, iar de 2 ori a pierdut. Ambele înfrângeri au survenit în deplasare, 0-1 la Antwerp, și recenta 2-3 la contracandidata Brugge. Din cele 6 amintite victorii, 2 au fost în deplasare, 3-1 la Liège și 1-0 la Gent. Are tot lotul de bază valid.

Echipe probabile

Anderlecht

Echipă probabilă Anderlecht
Portar Didillon
Fundași Appiah, Sanneh, Bornauw, Cobbaut
Mijlocaşi Saelemaekers, Verschaeren, Trebel
Atacanţi Najar, Santini, Bolasie

Genk

Echipă probabilă Genk
Portar Vukovic
Fundași Mæhle, Aidoo, Dewaest, Uronen
Mijlocaşi Heynen, Berge – Ito, Malinovskyi, Trossard
Atacanţi Samatta

Statistica meciurilor directe Anderlecht v Genk

Din 1996, cele două s-au întâlnit de 65 de ori (60 în prima ligă, 4 în cupă și 1 în supercupă), rezultând 18 victorii pentru Genk, 35 pentru Anderlecht, de 12 ori fiind egal. În actualul sezon, Genk a îngenuncheat-o până acum pe Anderlecht, învingând-o la zero în toate cele 3 partide în care cele două s-au confruntat: de două ori 1-0 în regular și 3-0 pe teren propriu, în turul play-off-ului. Și în play-off-ul sezonului trecut a învins-o în ambele partide, cu 2-1. Așadar, Anderlecht se prezintă în fața lui Genk după 5 înfrângeri consecutive!

Cote pentru Anderlecht v Genk

2,25 e cota de sub 2,5 goluri. De obicei, la belgieni e bine să mizezi pe multe goluri. De data aceasta însă Genk va merge pe minimum necesar, adică o eventuală victorie la limită care i-ar asigura titlul, totodată actualii atacanți ai lui Anderlecht n-au forța de a surprinde solida apărare a celor de la Genk, cu condiția ca aceștia să nu aibă o zi de coșmar.

Pont Anderlecht vs Genk: Genk câștigă oricare repriză

Clar, Genk este o echipă mai puternică decât Anderlecht. A dovedit-o din plin în acest sezon, când a bătut-o în toate cele trei partide jucate până acum, fără ca măcar să primească gol. Dificultatea vine de la faptul ca echipa lui Clément ar putea resimți, acum, pe final, efortul susținut depus de-a lungul întregului sezon. Totodată, Anderlecht este într-o revenire, după două rezultate consecutive bune, care i-au dat curaj. Echipele mari însă am văzut că reușesc să se mobilizeze atunci când mai au doar un pas până la atingerea obiectivului. Așa se arată în stare și Genk.

Pont pariuri: Genk câștigă oricare repriză

Miza: 7/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Anderlecht vs Genk: Genk DNB

Genk simte ceva emoții pe final de campionat după ce a fost învinsă de Club Brugge și și-a văzut avansul redus la doar 3 puncte cu 2 etape înainte de final. Meciul cu Anderlecht nu va fi unul ușor, dar oaspeții au nevoie de victorie pentru a se apropia și mai mult de titlul de campioană. Anderlecht nu mai are nicio miză în acest sezon, unul foarte dezamăgitor, nici măcar la locul 4, aflat la 5 puncte, nu mai are șanse reale. Dacă luăm în calcul și faptul că Genk a câștigat cele mai recente 3 partide disputate în fieful celor de la Anderlecht, încasând un singur gol, nu putem decât să pariem pe un succes al oaspeților, dar reducem din risc și plasăm un pariu cu returnare de miză în caz de egalitate.

Pont pariuri: Genk DNB

Miza: 10/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Admin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Anderlecht vs Genk: Peste 1 gol asiatic la pauză

Genk are ceva trepidații la inimă după eșecul din etapa antetioară cu Club Brugge așa că va trebui să se întrebuințeze pentru a obține măcar un punct din confruntarea cu Anderlecht, o echipă pentru care sezonul s-a încheiat și nu mai are obiectiv decât bagajele pentru vacanță. Cum Genk are miză în acest meci, va toci iarba din careul advers și anticipez că vom asista la câteva goluri rapide.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

8

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici