1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. RSC Anderlecht vs R Charleroi SC. Ponturi pariuri Belgia Pro League 1A. 19.01.2021. Derby-ul Sporting-urilor

RSC Anderlecht vs R Charleroi SC. Ponturi pariuri Belgia Pro League 1A. 19.01.2021. Derby-ul Sporting-urilor

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-01-19 03:39:00

Fotbal Belgia - Pro League

19 Ianuarie 2021, 22:00

Anderlecht

Anderlecht

versus
Charleroi

Charleroi

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Anderlecht v Charleroi

Unul dintre meciurile de deschidere ale etapei opune două echipe cu pretenții în a se clasa între primele 8, la finalul sezonului regular. Charleroi este pe locul 4, Anderlecht pe 7, între ele însă este doar un singur punct. Ambele au în denumire termenul de Sporting (Royal Sporting Club Anderlecht și Royal Charleroi Sporting Club) și nu rareori sunt denumite de suporteri sau de presă după acest apelativ. Mai au în comun și un element la zi, nedorit de niciuna, mai multe înfrângeri suferite în ultima vreme, motiv pentru care fiecare privește această confruntare ca pe una a reabilitării. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei.

 

Anderlecht: Forma echipei, știri și statistici

Fără a se apropia de valoarea de altă dată când a dominat ani de-a rândul fotbalul belgian, RSC Anderlecht a avut o comportare ceva mai bună acum decât cea din sezonul trecut, arătând o anumită constanță în joc și chiar în rezultate. Evident, lucrurile n-au mers mereu cum trebuie, de aceea și există emoții în atingerea obiectivului de a se clasa în primele 8 la finalul sezonului regular.

Rezultatele lui Anderlecht pe teren propriu în actualul sezon: 3-1 (1-0) cu Sint Truiden, 1-1 (0-0) cu Mouscron, 2-0 (1-0) cu Cercle, 1-1 (0-0) cu Eupen, 2-2 (2-0) cu Leuven, 1-0 (0-0) cu Antwerp, 0-0 cu Standard Liège, 1-0 (0-0) cu Genk, 2-1 (1-0) cu Oostende și 2-0 (1-0) cu Beerschot. Așadar, 6 victorii, 4 egaluri, fără vreo înfrângere. Ultimele sale două meciuri însă le-a jucat în deplasare, unde a suferit tot atâtea înfrângeri fără gol marcat, 0-1 la Leuven și 0-2 la Eupen.

Antrenorul Vincent Kompany nu se poate baza pe mijlocașul central Sambi Lokonga, mijlocașul ofensiv Verschaeren și portarul Van Crombrugge, cu toții accidentați.

Charleroi: Forma echipei, știri și statistici

După un start extraordinar, cu 6 victorii consecutive, prin care a lăsat să se creadă că va fi una dintre protagonistele acestui sezon, treptat valonii au început să piardă teren, devenind o echipă cu comportament oscilant, o definiție a inconstanței, învingând dar mai ales pierzând când te aștepți mai puțin. Șansa echipei antrenate de Karim Belhocine este că și alte echipe suferă de această boală a inconstanței, prin care au pierdut de asemenea multe puncte. Așa se face că în prezent se află pe locul 4 și nu mai jos.

Rezultatele sale din deplasare în actualul sezon: 1-0 (0-0) cu Club Brugge, 3-1 (1-1) cu Leuven, 2-0 (0-0) cu Zulte Waregem, 1-1 (1-1) cu Mouscron, 1-2 (0-1) cu Genk, 3-3 (1-2) cu Mechelen, 1-3 (0-1) cu Eupen, 2-1 (1-1) cu Sint Truiden, 4-3 (0-2) cu Cercle, 1-2 (0-0) cu Antwerp și 2-3 (1-1) cu Oostende. Ultimul său rezultat a fost 0-1 acasă cu Mechelen, care s-a adăugat înfrângerilor amintite în deplasare cu Antwerp și Oostende, așa că a strâns 3 înfrângeri consecutive.

Nu există probleme serioase de efectiv.

Echipe probabile

Anderlecht Echipă probabilă Anderlecht
Portar Wellenreuther
Fundași Sardella, Miazga, Delcroix, Lawrence
Mijlocaşi Cullen, Tau, Lokonga
Atacanţi Amuzu, Nmecha, Mukairu
Charleroi Echipă probabilă Charleroi
Portar Penneteau
Fundași Van Cleemput, Willems, Dessoleil, Kayembe
Mijlocaşi Gillet, Morioka – Fall, Benchaïb, Gholizadeh
Atacanţi Nicholson

Statistica meciurilor directe Anderlecht v Charleroi

Din 1966 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 98 de ori (97 în campionat, 1 în cupă). Anderlecht a câștigat de 62 de ori, Charleroi de 18, tot în 18 rânduri fiind egal. În tur, la Charleroi, au învins gazdele cu 1-0 (Gholizadeh 90+3), acest meci având loc acum o lună, pe 18 decembrie. Până la această victorie însă, fuseseră 6 partide consecutive în care „zebrele” nu câștigaseră.

Cote pentru Anderlecht v Charleroi

Betano pariuri oferă o cotă de 1,95 pentru 1.

Anderlecht vs Charleroi Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Așadar, Lotto Park va găzdui un meci important pentru accederea în play-off, între două echipe cu pretenții îndreptățite pentru prima parte a clasamentului. Ambele însă vin după câteva eșecuri care le-au cam deteriorat moralul. RSC Anderlecht este redutabilă pe teren propriu, unde a făcut 22 din totalul de 33 de puncte, nu a pierdut niciodată și a marcat în toate partidele cu excepția uneia. Totodată într-un singur joc disputat la Bruxelles a luat 2 goluri, având o medie generală de sub un gol primit pe meci. Totuși a și pierdut puncte, unele chiar neașteptat, prin intermediul celor 4 egaluri. R Charleroi SC, la rându-i, este o echipă care în egală măsură poate învinge dar și pierde în fața oricărei adversare din Pro League 1A. Totodată, în actualul sezon, nu a pierdut mai mult de 3 partide consecutiv. Dacă ar face-o acum, ar fi a 4-a. În meciul dintre ele de-acum o lună, disputat la Charleroi, încheiat cu 1-0 pentru gazde, au arătat că se pot anula reciproc (golul victoriei venind în prelungiri). Ceea ce credem că vor face și acum.

Fotbal Belgia - Pro League

Sub 2,5 goluri asiatic

1.87
Anderlecht vs Charleroi

19 Jan 21, 22:00

Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici