RSC Anderlecht – R Antwerp FC – Ponturi pariuri 1A Pro League Belgia, 12.05.2022. Pentru locul 3

Alte Competitii

Cota: 1.75

Adaugat de: Răzvan Toma

12 Mai 2022 04:41 574 0
Logo Anderlecht Anderlecht
Logo Antwerp Antwerp
VS
21:30 12 Mai 2022
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Anderlecht v Antwerp

Play-off-ul pentru titlu din 1A Pro League intră în a doua sa parte. Era clar încă înainte de a începe că pentru titlu se vor lupta revelația Union Saint-Gilloise și campioana en titre Club Brugge KV, în timp ce lui RSC Anderlecht și R Antwerp le rămâne să-și dispute locul 3. Acesta duce direct în preliminariile Conference League, pe când locul 4, pentru a ajunge acolo, trebuie să mai joace un baraj cu prima din play-off-ul 5-8. La zi, Anderlecht are trei puncte avans, după ce în ultimul joc a surclasat-o chiar pe actuala sa adversară, pe terenul acesteia. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Anderlecht: Forma echipei, știri și statistici

V E Î E V

RSC Anderlecht este recordmena titlurilor din fotbalul belgian, 34 la număr, însă ultimul l-a obținut tocmai în 2016/17. De-atunci a suferit o cădere valorică. Totuși încet-încet se pare a se repune pe picioare. Nu va câștiga titlul nici în acest an, dar arată a avea o prestație superioară celei de anul trecut, chiar dacă și atunci a prins primele patru. Acum este mai aproape să prindă a treia treaptă a podiumului, ceea ce iar nu s-a mai întâmplat demult. În luptă pentru această poziție este chiar cu echipa cu care se confruntă acum, R Antwerp FC, pe care săptămâna trecută a făcut-o KO chiar la aceasta acasă, 4-0.

Rezultatele sale de-acasă din 1A Pro League, în anul 2022, în ordine cronologică: 1-1 cu Standard Liège, 0-2 cu Cercle, 4-1 cu Eupen, 2-0 cu Genk, 3-0 cu Oostende, 2-1 cu Antwerp, 4-0 cu Charleroi, 0-0 cu Club Brugge.

Vor lipsi Debast și Lissens, ambii accidentați.

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î E V

La capătul unui sezon regular în care a arătat constanță în rezultate bune, R Antwerp FC a izbutit să prindă și în acest an play-off-ul 1-4. Însă nu pare capabilă să mai prindă podiumul, cum s-a întâmplat anul trecut. Pare obosită și în pierdere de formă, în cele trei meciuri din această fază obținând numai un singur punct. Iar KO-ul suferit acasă săptămâna trecută chiar în fața actualei sale adversare confirmă din plin acest recul. De obicei KO-ul te adoarme, dar cine știe, poate pe echipa din Flandra o va trezi...

Rezultatele sale în deplasare din 1A Pro League, în anul 2022, în ordine cronologică: 2-1 cu Oostende, 1-0 cu Gent, 2-0 cu Kortrijk, 1-0 cu Sérésien, 1-4 cu Club Brugge, 1-2 cu Anderlecht, 1-0 cu Leuven și 0-1 tot cu Club Brugge.

Vor lipsi Buta, Coopman, Engels și Fischer, cu toții accidentați.

Echipe probabile

Anderlecht

Echipă probabilă Anderlecht
Portar Verbruggen
Fundași Murillo, Delcroix, Hoedt, Sergio Gómez
Mijlocaşi Amstad, Kana, Cullen, Amuzu
Atacanţi Kouamé, Zirkzee

Antwerp

Echipă probabilă Antwerp
Portar Butez
Fundași Seck, Dessoleil, De Laet
Mijlocaşi Balikwisha, Haroun, Yusuf, Nainggolan, Vines
Atacanţi Manuel, Samatta

Statistica meciurilor directe Anderlecht v Antwerp

Din 1959, cele două s-au confruntat oficial de 97 de ori (numai în primul eșalon). Dominare categorică pentru Anderlecht, care a învins de 52 de ori, față de numai 19 ori, cât a izbutit Antwerp, în 26 rânduri fiind egal. În ediția actuală, în sezonul regluar, fiecare câștigase pe teren propriu, mai întâi Antwerp cu 2-0 (Yusuf 63, Frey 82), apoi Anderlecht cu 2-1 (Zirkzee 24, Rafaelov 59pen / Yusuf 42), pentru ca în primul meci din play-off, chiar acum o săptămână, echipa din Bruxelles să se impună neașteptat de categoric la Antwerp, 4-0 (Amuzu 10, 53, 54, Zirkzee 48).

Cote pentru Anderlecht v Antwerp

Betano pariuri oferă o cotă de 1,57 pentru 1.

Anderlecht vs Antwerp Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Așadar, cele două se luptă pentru locul 3, cel care nu oferă mare lucru, doar participarea în preliminariile ediției viitoare a Conference League și evitarea barajului cu prima clasată din play-off-ul 5-8. Este drept, există și o chestiune de orgoliu și rivalitate între două vechi grupări ale fotbalului belgian, ca și o pastilă de moral pentru viitor în cazul unui succes. Este clar că Antwerp va dori să șteargă în vreun fel impresia foarte proastă de la înfrângerea la scor de-acasă, 0-4. Așa că antrenorul danez Brian Priske va efectua niște schimbări în primul 11, iar jucătorii săi vor aborda mai cu atenție partida, măcar să demonstreze că au învățat din greșeli. Sigur, Anderlecht rămâne cu prima șansă, dar cum nu-i în fiecare zi duminică, îi va fi mai greu ca la meciul de la Antwerp. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

5

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici