1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Alta - Asker

Alta - Asker: ponturi pariuri fotbal Norvegia. 13.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-13 07:55:00

Fotbal Norvegia

13 August 2022, 18:00

Alta IF

Alta IF

versus
Asker

Asker

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Alta IF v Asker

Într-o cofruntare care contează pentru etapa cu numărul 16 din liga a 3-a de fotbal din Norvegia, Alta primește vizita celor de la Asker. Partida dintre cele două formații este programată sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, pe SmartDok Arena, din Alta. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit. 

Alta IF: Forma echipei, știri și statistici

După 15 meciuri jucate în acest campionat, Alta ocupă locul 5 în ierarhia din 2. Divisjon. Gazdele confruntării de sâmbătă au strâns 23 de puncte și se află destul de departe de locurile promovării. Totuși, campionatul este unul lung și multe se pot întâmpla. Două din ultimele 3 etape au adus meciuri cu goluri multe: 3-1 la Eidsvold, respectiv 0-5 în deplasarea cu Levanger. 25-27 este golaverajul trupei de pe SmartDok Arena în cele 15 etape scurse, o medie de aproape 3 per confruntare. Christian Reginiussen este golgheterul formației, cu 9 reușite până în acest moment. Alta s-a dovedit a fi o formație foarte bună pe teren propriu: 5 victorii și două rezultate de egalitate în cele 7 etape disputate în acest campionat în fața propriilor suporteri. 
 
Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Asker: Forma echipei, știri și statistici

Asker este una dintre codașele acestui eșalon. Oaspeții de sâmbătă ocupă locul 12, primul retrogradabil. După cele 15 etape scurse până acum, Asker a strâns doar 13 puncte și are o distanță de 6 lungimi până la prima poziție care scapă de retrogradare. Deoarece are o apărare șubredă, trupa lui Vegard Skogheim primește multe goluri. În completare, atacul este asigurat de Sindre Mauritz-Hansen, care este unul dintre golgheterii eșalonului, cu 10 goluri marcate până acum. Ultimele 3 etape au adus tot atâtea meciuri cu cel puțin 3 reușite la total: 1-4 cu Valerenga II, o victorie surprinzătoare în deplasare, pe terenul celor de la Baerum (3-2), precum și succesul de acasă în fața lanternei roșii, Frigg, scor 3-0. 

Echipe probabile

Alta IF Echipă probabilă Alta IF
Portar Trige
Fundași Hansen, Norbye, Overvik, Antonsen
Mijlocaşi Andersen, Nome, Balto
Atacanţi Reginiussen, Abelsen, Jacobsen
Asker Echipă probabilă Asker
Portar Mwimba
Fundași Jones, Osegran, Arzani, Fazi
Mijlocaşi Aarstad, Emanuelsen, Kadri, Sesay
Atacanţi Skaug, Mauritz-Hansen

Statistica meciurilor directe Alta IF v Asker

Cinci din ultimele șase dueluri directe între Alta și Asker au avut peste 2,5 goluri la total. Pe terenul celor de la Alta s-au înregistrat următoarele scoruri: 3-1, 3-2 și 2-2. 

Cote pentru Alta IF v Asker

Alta este considerată ușor favorită în acest duel, în care față în față se vor afla două echipe implicate des în partide cu un număr ridicat de goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria gazdelor. Alta are o cotă de 1,90 pentru a se impune în confruntarea de sâmbătă. 
 

Alta IF vs Asker Pont: Peste 2,5 goluri in meci

Alta și Asker sunt două formații implicate des în partide cu multe goluri. Am putut vedea asta și în confruntările directe recente, dar și în rezultatele din ultima vreme pentru cele două echipe. Ambele se pot lăuda cu atacanți prolifici, clasați între primii în ierarhia golgheterilor din 2. Divisjon. Apărările sunt destul de șubrede în eșaloanele inferioare din Norvegia, iar eu mă aștept să vedem cel puțin 3 goluri și în această partidă. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici