1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Al Sharjah - Al Ahli: ponturi pariuri EAU Liga 1. 30.11.2020

Al Sharjah - Al Ahli: ponturi pariuri EAU Liga 1. 30.11.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-11-29 21:11:00

EAU Liga 1

30 Noiembrie 2020, 19:00

Al Sharjah

Al Sharjah

versus
Al Ahli SC

Al Ahli SC

1.44

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Al Sharjah v Al Ahli SC

În etapa a 8-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite, liderul Al Sharjah primește vizita celor de la Al Ahli. Partida este programată luni, de la ora 19:00, pe “Sharjah Stadium”. În continuarea articolului puteți citi prezentarea meciului, iar la final veți găsi pontul oferit.

Al Sharjah: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele de luni au început perfect acest campionat, cu șase victorii în tot atâtea etape disputate. Seria extraordinară a luat sfârșit în jocul precedent, când echipa antrenată de Abdulaziz Alyassi a încheiat la egalitate confruntarea din deplasare cu Al Khaleej (1-1). După remiza din jocul trecut, Al Sharjah a rămas pe locul 1 în campionat, cu 19 de puncte din 21 posibile. Lotul condus de Abdulaziz Alyassi este împărțit în jucători din Emiratele Arabe Unite și un contingent de important de reprezentanți ai Braziliei: Caio, Wellington, Igor Coronado, Luan Pereira sau Marcus Meloni. Cei mai mulți dintre ei au cărți de vizită impresionantă, cu ani buni jucați în campionate precum Serie A, La Liga sau Bundesliga. Nu doar că marchează la foc automat, trupa de pe Sharjah Stadium are una între cele mai bune apărări din campionat (17-6 golaveraj).

Al Ahli SC: Forma echipei, știri și statistici

Deținătoarea titlului din Emirate nu a avut cel mai bun start de campionat. După șapte etape scurse, Al Ahli este doar pe locul șase în prima divizie. Ultimele două jocuri au fost diametral opuse, confirmând practic nota în care a fost început acest nou sezon. După înfrângerea spectaculoasă de pe teren propriu cu Al Jazira (3-5), echipa antrenată de Gerard Zaragoza Muret a reușit să-și ia revanșa în fața lui Ajman, cu un adevărat galop de sănătate (5-1).  Grație rezultatelor recente, Al Ahli a devenit echipa cu cea mai bună ofensivă din campionat: a marcat până acum de 18 ori în cele șapte etape disputate. În contrapartidă, defensiva este cea mai slabă dintre primele 8 clasate în campionat: 10 goluri încasate deja, o medie de aproape 1.5 per meci. În linia de mijloc găsim două nume importante din care au evoluat în campionatele europene: Federico Cartabia, fost la Deportivo și Valencia, precum și pe Hilton, fostul fotbalist al celor de la Sporting Lisabona. În atac, Al Ahli tocmai a plătit în Octombrie 2 milioane de euro pe puștiul brazilian Igor Jesus (19 ani), adus de la Coritiba. El a marcat de două ori în succesul recent cu cei de la Ajman (5-1).

Statistica meciurilor directe Al Sharjah v Al Ahli SC

Al Sharjah este neînvinsă în ultimele 3 partide directe jucate pe teren propriu. Mai mult, Al Ahli nu a reușit să marcheze nici măcar o dată: 0-0, 2-0, 0-0. Cel mai recent meci direct a fost câștigat la mare luptă de Al Ahli, pe teren propriu, în luna Ianuarie 2020, scor 3-2.

Cote pentru Al Sharjah v Al Ahli SC

Partida se anunță echilibrată, cu un ușor avantaj pentru trupa-gazdă, astfel că eu am ales să merg pe mâna celor de la Al Sharjah. În afara pontului ales din oferta Betfair, puteți încerca victoria lui Al Sharjah, la o cotă de 2.40. Dacă vă faceti cont la Betfair, veți primi un Bonus consistent.

Al Sharjah vs Al Ahli SC Pont: 1X

Liderul campionatului a jucat aproape impecabil până acum. Etapa precedentă a fost prima în care Al Sharjah n-a reușit să se impună, însă fotbalul pus în scenă de brazilienii săi este unul extrem de solid. În istoricul meciurilor directe de pe teren propriu, Al Ahli nu a reușit să marcheze nici măcar odată în ultimele trei vizite. Cu multe fluctuații în joc, deținătoarea titlului încă este în căutarea formei la început de campionat. Al Sharjah are una dintre cele mai tari apărări din campionat, doar 6 goluri primite până acum. Mă îndoiesc că gazdele partidei de luni vor comite greșeli majore încât să le permită celor de la Al Ahli să se impună. Șansă dublă ne aduce o cotă destul de mică, însă cu grad ridicat de siguranță, iar eu recomand cu încredere acest 1X. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici