1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Al Rayyan - Al Khor: ponturi pariuri Qatar Liga 1. 09.04.2021

Al Rayyan - Al Khor: ponturi pariuri Qatar Liga 1. 09.04.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-04-08 20:50:00

Qatar Liga 1

09 Aprilie 2021, 20:30

Al Rayyan

Al Rayyan

versus
Al Khor

Al Khor

1.40

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Al Rayyan v Al Khor

În ultima etapă a campionatului de fotbal din Qatar, Al Rayyan primește vizita celor de la Al Khor. Partida de pe Jassim Bin Hamad Stadium din Doha este programată vineri seara, cu începere de la ora 20:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Al Rayyan: Forma echipei, știri și statistici

Al Rayyan este clasată pe locul 3 înaintea ultimei etape din campionat. Gazdele de vineri au acumulat 34 de puncte, însă nu pot sta liniștite pe final de sezon. Primele două poziții au fost deja acontate de Al Sadd și Al Duhail, iar pentru ultimul loc de pe podium se dă o bătălie în trei: Al Rayyan are 34 de puncte, urmată de Al Ahli cu 33, iar Qatar SC a acumulat 32. Poziția a treia este extrem de importantă deoarece duce în calificările din AFC Champions League. Rezultatele formației din Doha nu au rupt gura târgului în ultima vreme. Al Rayyan a pierdut în deplasările cu Umm Salal (2-3), respectiv pe terenul liderului Al Sadd (1-2). În aceste condiții, pentru a nu sta la mâna nimănui în ultima rundă, Al Rayyan este obligată să câștige meciul cu Al Khor.

Al Khor: Forma echipei, știri și statistici

Al Khor nu are niciun fel de implicare în acest meci prin prisma poziției din clasament. Spus mai pe șleau, indiferent ce se întâmplă în duelul de vineri, oaspeții nu pot să urce sau să coboare în ierarhie. Înaintea ultimului meci al sezonului Al Khor ocupă penultimul loc, cu doar 16 puncte acumulate. Norocul oaspeților a fost că în acest sezon a existat o echipă mai slabă - AL Kharitiyath. Aceasta este lanterna roșie din campionatul qatarez, cu 12 puncte, soarta fiindu-i deja pecetluită. AL Kharitiyath va retrograda indiferent ce se va întâmpla în ultima rundă, în timp ce echipa clasată în fața lui AL Khor, Umm Salal, are 21 de puncte, și nu mai poate fi ajunsă. În aceste condiții, oaspeții de vineri își vor propune să încheie partida cu AL Rayyan fără accidentări, pentru a avea lotul valid pentru barajul de menținere în liga 1. În campionatul din Qatar, doar ultima clasată retrogradează, iar penultima joacă baraj.

Statistica meciurilor directe Al Rayyan v Al Khor

Al Rayyan este neînvinsă în ultimele 7 partide directe. Patru dintre ele s-au încheiat cu victoria gazdelor de vineri, iar trei dintre ele au consemnat rezultate de egalitate. Cel mai recent duel între cele două formații a avut loc pe 27 decembrie 2020 și s-a încheiat cu succesul celor de la Al Rayyan, scor 1-0.

Cote pentru Al Rayyan v Al Khor

Gazdele pornesc cu prima șansă, iar eu cred că vor obține un succes clar. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un peste pentru baremul de 2,5 goluri marcate în meci. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 3 goluri, veți fi recompensați cu o cotă bună de 1,60.

Al Rayyan vs Al Khor Pont: Al Rayyan înscrie în prima repriză

Diferența între cele două formații este una imensă. Acest lucru poate fi văzut atât prin prisma rezultatelor din meciurile directe (7 partide la rând fără înfrângere pentru Al Rayyan), precum și prisma poziției din clasament. Gazdele luptă pentru accederea în calificările AFC Champions League, în timp ce oaspeții nu pot evita barajul de menținere în Liga 1 din Qatar indiferent ce se va întâmpla în confruntarea de vineri seara, de la Doha. Al Khor are penultima apărare din campionat - 41 de goluri încasate deja, o medie de 2 per partidă. Mă aștept la Al Rayyan să înceapă în forță, să marcheze încă din prima repriză, pentru a avea un final liniștit de meci. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici