Al Kawkab - Al Ain: ponturi pariuri fotbal Arabia Saudită. 23.05.2022

Alte Competitii

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

23 Mai 2022 00:45 369 0
Logo Al-Kawkab Al-Kawkab
Logo Al Ain KSA Al Ain KSA
VS
21:00 23 Mai 2022
Fotbal Arabia Saudită

Analiză și informații pentru Al-Kawkab v Al Ain KSA

Doar două etape mai sunt de disputat în liga secundă din Arabia Saudită. Lupta este în toi atât pentru promovare, cât și pentru menținerea în acest eșalon valoric. Al Ain speră să evite retrogradarea, iar luni va juca pe terenul celor de la Al Kawkab. Partida dintre cele două echipe este programată luni seara, cu începere de la ora 21:00. În continuarea articolului veți găsi analiza confruntării, iar la final veți găsi și pronosticul oferit.

Al-Kawkab: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î Î Î

Al Kawkab este penultima clasată în liga secundă din Arabia Saudită. În cele 36 de meciuri jucate în acest sezon, gazdele partidei de luni au strâns doar 26 de puncte. Indiferent de rezultatele din ultimele două runde, Al Kawkab nu mai poate scăpa de retrogradare. Doar 4 victorii în 36 de etape au avut cei de la Al Kawkab, iar în ultimele 7 meciuri au obținut doar două puncte: 5 înfrângeri și două rezultate de egalitate. 30-50 este golaverajul de până acum pentru gazdele confruntării de luni, cu penultima ofensivă din campionat și una dintre cele mai slabe apărări.

Al Ain KSA: Forma echipei, știri și statistici

E V Î E V

Al Ain este clasată pe locul 15, cu 43 de puncte adjudecate până acum. Oaspeții de luni sunt pe locul 15, deasupra liniei, iar dacă se vor impune în partida cu Al Kawkab, își vor asigura matematic salvarea de la retrogradare. Dacă prima parte a campionatului a fost mai slabă pentru Al Ain, formația și-a revenit pe final. Din ultimele 5 etape, Al Ain a adunat 8 puncte, care se dovedesc a fi esențiale pentru menținerea în liga secundă din Arabia Saudită: două victorii - 1-0 cu Al Nahdha și 3-2 la Al Jeel, două remize (0-0 cu Ohod și 1-1 cu Al Jabalain - candidată la promovare) și un eșec la limită, 0-1 cu Al Kholood. 41 de goluri a încasat până acum Al Ain, care se poate lăuda cu o defensivă peste multe adversare din prima jumătate a clasamentului.

Statistica meciurilor directe Al-Kawkab v Al Ain KSA

Partida din turul campionatului a fost câștigată de Al Ain pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Cote pentru Al-Kawkab v Al Ain KSA

Al Ain este considerată favorită în acest joc, iar eu cred că va obține victoria. Diferența dintre cele două formații este una importantă în favoarea oaspeților. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 goluri. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă atractivă de 1,78.

Al-Kawkab vs Al Ain KSA Pont: Victorie Al Ain KSA

Al Ain are nevoie de cele 3 puncte pentru a se salva de la retrogradare. Oaspeții jocului de luni arată o formă bună pe final de sezon, cu o singură înfrângere în ultimele 5 etape. Al Kawkab este deja retrogradată, iar în ultima vreme a pierdut extrem de des: două remize și 5 eșecuri în 7 meciuri. Al Ain a câștigat meciul direct din turul campionatului, iar eu mă aștept să se impună și în confruntarea de luni seara. Să fie verde!

Pont pariuri: Victorie Al Ain KSA

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici