1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Al Jazira - Shabab Al Ahli: ponturi pariuri Emiratele Arabe Unite. 06.03.2021

Al Jazira - Shabab Al Ahli: ponturi pariuri Emiratele Arabe Unite. 06.03.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-03-05 18:00:00

Emiratele Arabe Unite Liga 1

06 Martie 2021, 18:15

Al Jazira

Al Jazira

versus
Al Ahli SC

Al Ahli SC

1.51

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Al Jazira v Al Ahli SC

Într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 19 din prima ligă de fotbal din Emiratele Arabe Unite, față în față se vor afla două dintre forțele campionatului: Al Jazira și Shabab Al Ahli. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18:15, pe  Mohammed Bin Zayed Stadium, din Abu Dhabi. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul.

oferit. 

Al Jazira: Forma echipei, știri și statistici

Formația pregătită de olandezul Marcel Keizer a urcat pe prima poziție în clasamentul din Emiratele Arabe Unite. Al Jazira este neînvinsă în ultimele 5 etape, din care a reușit să câștige 4. În această perioadă gazdele de sâmbătă au marcat la foc automat: nu mai puțin de 20 de reușite, o medie de 4 goluri per etapă. Cel mai recent meci a fost câștigat pe terenul fostului lider, Al Sharjah (3-0). Ultima partidă disputată pe teren propriu, cea cu Bani Yas, trupă antrenată de Daniel Isăilă, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Al Jazira are o serie de 9 meciuri la rând în campionat cu cel puțin 3 goluri la total. După 18 etape, trupa de pe Mohammed Bin Zayed Stadium a strâns 40 de puncte, iar golaverajul arată un impresionant 48-18. Cel mai bun marcator al formației este Ali Mabkhout, golgheterul întrecerii, cu 17 goluri înscrise. 

Al Ahli SC: Forma echipei, știri și statistici

Shabab Al Ahli ocupă locul 5 în campionat, cu puncte, dar are și ea o serie pozitivă. Nu mai puțin de 15 meciuri fără înfrângere a strâns formația din Dubai, în toate competițiile. Brazilienii Igor Jesus și Carlos Eduardo sunt cei mai buni marcatori ai oaspeților de sâmbătă. Împreună cei doi au înscris de 19 ori. 38 de goluri au marcat cei de la Shabab Al Ahli de la începutul campionatului. Acesta este cel de-al doilea cel mai prolific atac din campionat, după cel al adversarei de sâmbătă, Al Jazira. Patru din ultimele cinci meciuri jucate de Shabab Al Ahli au avut peste 2,5 goluri la total: 3-1 cu Al Wasl, 4-3 cu Khorfakkan, 1-0 cu Bani Yas, 2-1 cu Hatta și 2-2 în compania celor de la Al Wahda. 

Statistica meciurilor directe Al Jazira v Al Ahli SC

Al Jazira a câștigat ultimele două partide directe. Mai întâi scorul a fost 2-1, iar în cea mai recentă confruntare s-a marcat foarte mult: 5-3! Patru din ultimele cinci meciuri între Al Jazira și Shabab Al Ahli au avut peste 2,5 goluri la total. 

Cote pentru Al Jazira v Al Ahli SC

Cele două formații traversează perioade excelente, astfel că ne putem aștepta la un adevărat spectacol. Fotbalul din Emiratele Arabe Unite este ticsit cu multe goluri, astfel că recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Publicwin, pentru o miză moderată puteți încerca și un GG. În cazul în care vom vedea goluri în ambele porți, vom prinde o cotă bună de 1,60. 

Al Jazira vs Al Ahli SC Pont: Peste 2,5 goluri

Față în față se vor afla cele mai bune formații din Emirate la capitolul ofensiv. Nu mai puțin de 86 de goluri au marcat împreună Al Jazira și Shabab Al Ahli de la începutul campionatului. Statistica recentă confirmă apetitul ofensiv: gazdele au 9 meciuri la rând cu peste 2,5 goluri la total, în timp ce oaspeții au depășit acest barem în 4 din ultimele 5. Duelurile directe au fost și ele ticsite cu goluri multe, iar cel mai recent s-a încheiat cu scorul de 5-3. Mă aștept să vedem cel puțin 3 goluri și în confruntarea de sâmbătă, iar recomandarea mea merge pe această idee. Succes!

Emiratele Arabe Unite Liga 1

Peste 2,5 goluri

1.51
Al Jazira vs Al Ahli SC

06 Mar 21, 18:15

Miza: 8/10
Cota: 1.51
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici