Share

Al Ittihad - Al Ettifaq: ponturi pariuri Arabia Saudită Liga 1. 14.08.2020

Alte Competitii

Cota: 1.93

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Aug 2020 20:19 614 0
Logo Al Ittihad
Logo Al Ettifaq
Al Ittihad
Al Ettifaq
VS
20:50 14 August 2020
Arabia Saudită Liga 1

Analiză și informații pentru Al Ittihad v Al Ettifaq

În etapa cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite, față în față se vor afla Al Ittihad și Al Ettifaq. Partida este programată vineri, de la ora 20:50. În cele ce urmează puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Al Ittihad: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î E V

Gazdele se află într-o mare nevoie de puncte. Ultimele 3 etape au adus tot atâtea înfrângeri, iar echipa din Jeddah a ajuns foarte aproape de retrogradare. După 24 de etape, formația care are un impresionant capital a acumulat doar 23 de puncte, cu  unul mai mult decât Al Fateh - trupă care ocupă prima poziție retrogradabilă. Cel mai important jucător al celor de la Ittihad e Romarinho, fost la Corinthians. El a înscris până acum 12 goluri, fiind golgheterul echipei. Chiar dacă nu a strâns multe puncte, Al Ittihad a marcat în ultimele 5 etape. În total, gazdele de vineri au punctat de 32 de ori până acum, având unul dintre cele mai bune atacuri din a doua parte a clasamentului din Arabia Saudită. 

Al Ettifaq: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Ettifaq este o echipă de totul sau nimic, care asigură spectacolul. În cele 24 de etape scurse până acum, oaspeții de vineri au înregistrat doar două rezultate de egalitate. Ultimele 3 runde au înregistrat victorii cu AL Shabab (1-0), Al Adalah (1-0) și Al Feiha (3-2). Defensiva nu este cea mai bună - Ettifaq a încasat 31 de goluri până acum, o medie de peste un gol per etapă. Formația pregătită de Khaled Al Atawi și-a depășit condiția. În acest moment este clasată pe locul 8 și a scăpat de emoțiile retrogradării. În campionatul precedent a terminat la doar două puncte peste linia care menținea pe prima scenă a fotbalului saudit. 

Statistica meciurilor directe Al Ittihad v Al Ettifaq

Al Ittihad a câștigat ultimele două partide directe: 2-1 și 2-0. 

Cote pentru Al Ittihad v Al Ettifaq

Gazdele pornesc cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lor. Pentru o miză moderată puteți încerca și victoria celor de la Al Ittihad, la o cotă de 2,05.

Al Ittihad vs Al Ettifaq Pont: Peste 1,5 goluri marcate de Al Ittihad

Al Ittihad are mare nevoie de puncte și, în general, se poate baza pe un atac prolific. În ultimele două meciuri directe cu Al Ettifaq, gazdele de vineri au marcat câte două goluri. În condițiile în care oaspeții nu strălucesc în defensivă, mă aștept ca Ittihad să marcheze de două ori și în duelul de vineri. Statistica este de partea pontului oferit, iar cota mi se pare mai mult decât atractivă. Succes!

Pont pariuri: Peste 1,5 goluri marcate de Al Ittihad

Miza: 10/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Al Ittihad vs Al Ettifaq Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Al Ittihad se află în zona periculoasă a clasamentului și are nevoie de victorie cu Al Ettifaq, o formație de la mijlocul clasamentului, care se află într-o formă bună, cu 3 victorii consecutive, spre deosebire de gazde care vin după 3 eșecuri la rând dar în care au marcat de fiecare dată. Astfel, văd un meci pe contre care să se lase cu goluri rapide.

Pont pariuri: Peste 1,5 goluri la pauză

Miza: 5/10

Cota: 2.75

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

33

Castigate:

19

Pierdute:

14

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici