1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Al Ittihad vs Al Batin

Al Ittihad - Al Batin Ponturi Pariuri Arabia Saudită Pro League 27.06.2022. Cosmin Contra poate rata titlul!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-06-26 16:19:00

Fotbal Arabia Saudita - Pro League

27 Iunie 2022, 21:00

Al Ittihad

Al Ittihad

versus
Al Batin

Al Batin

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Al Ittihad v Al Batin

Ultima etapa din Arabia Saudită se anunță extrem de interesantă, în care două echipe luptă pentru primul loc și nu mai puțin de șapte au emoții în privință retrogradării. Confruntarea dintre Al Ittihad și Al Batin va avea loc de la ora 21:00, la Jeddah, pe stadionul Prince Abdulahh al-Faisal.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Al Ittihad: Forma echipei, știri și statistici

Al Ittihad riscă să piardă titlul în Premier League. Timp de 28 de etape s-a aflat pe primul loc, după un început de sezon extraordinar, în care a reușit să lege zece victorii consecutive. La finalul lunii trecute a legat două înfrângeri și a coborât pe locul secund, din cauza golaverajului. Se află la egalitate de puncte cu liderul Al Hilal și are nevoie neapărat de o victorie la scor. Cosmin Contra a sosit la club vara anului trecut, având un obiectiv foarte clar, cucerirea titlului, după o secetă de 13 ani.

La mijlocul săptămânii s-a deplasat pe terenului penultimei clasate, Al Ettifaq, de unde s-a întors cu toate punctele, după un meci în care Cosmin Contra a avut nevoie de îngrijiri medicale. În prelungirile partidei, antrenorul român a acuzat o stare de oboseală, din cauza tensiunii. Într-un final a obținut o victorie meritată, scor 3-1.

Al Ittihad are cea mai bună ofensivă din campionat, cu o medie de două goluri marcate pe meci. O treime dintre ele au fost reușite de Romarinho, cel care luptă pentru trofeul de golgheter. Are în total 20 de reușite și se află la două lungimi de Odion Ighalo, cel care în urma cu 3 ani a jucat în tricoul celor de la Manchester United.

Nu sunt anunțați jucători indisponibili.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Igor Coronado (29 de ani) - 6.5 milioane de euro;
2. Romarinho (31 de ani) - 6 milioane de euro;
3. Ahmed Hegazy (31 de ani) - 4 milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Al Batin: Forma echipei, știri și statistici

Al Batin are una dintre cele mai "pufoase" loturi din campionat, dar chiar și așa, are emoții mari în privința retrogradării. Datorită punctelor strânse în ultimele meciuri a ieșit din zona fierbinte, dar diferența este de doar o singură lungime. Antrenorul croat, Alen Horvat, cunoaște foarte bine campionatul Arabiei Saudite. Înainte să ajungă la Al Batin a mai antrenat câteva echipe în Pro League, precum Al Ain sau Al Nassr. La ultimul club a și cucerit un trofeu, ce-i drept, a avut parte de un lot mult mai valoros.

După victoria pe terenului ultimei clasate, a urmat încă un succes extrem de important. A primit vizita celor de la Damac, formație de pe locul cinci. Meciul l-a început cu stângul și după nici șase minute s-a văzut condusă cu 0-1. În mod surprinzător, până la pauză a preluat conducerea, iar în repriza secundă tabela de scor a rămas neschimbată. În ultima jumătate de oră s-a retras în defensivă și a fost cât pe ce să fie egalată. Portarul uruguayan, Martin Campana, nu s-a plictisit mai deloc. În tribune au fost puțin peste 4000 de spectatori.

Defensiva nu arată deloc bine, cu cele 41 de goluri primite în cele 29 de etape. Ce-i drept, sunt echipe aflate în prima parte a clasamentului, care au încasat în medie mai multe goluri. În atac angolezul Fabio Abreu este singurul care a ieșit în evidență. Este golgheterul echipei cu nouă reușite, iar în zilele următoare trebuie să decidă dacă va mai continua cu clubul sau nu.

Tot lotul este valid.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Youssef El Jebli (29 de ani) - 2.5 milioane de euro;
2. Fabio Abreu (29 de ani) - 2 milioane de euro;
3. Martin Campana (33 de ani) - 1 milion de euro;
*Conform Transfermark.

Echipe probabile

Al Ittihad Echipă probabilă Al Ittihad
Portar Grohe
Fundași Al Shanqeeti, Hawsawl, Hegazy, Al Shammarl
Mijlocaşi Al Bishi, Andre, Romarinho, Bruno, Abdulrahman
Atacanţi Hamdallah
Al Batin Echipă probabilă Al Batin
Portar Campana
Fundași Al Shammarl, Mauricio, Chaves, Naji
Mijlocaşi Al Eisa, Alhurayji, Al Aryani, Al Qarni, Rayhi
Atacanţi Al Shamlan

Statistica meciurilor directe Al Ittihad v Al Batin

În ultimii cinci ani (2018-2022), cele două echipe s-au întâlnit doar de șase ori. Al Ittihad s-a impus de cinci ori, iar un duel s-a terminat nedecis.

Ultimele cinci confruntări directe:

  • 31 Decembrie 2021 | Al Batin - Al Ittihad 2-3 | Premier League

  • 16 Aprilie 2021 | Al Ittihad - Al Batin 0-0 | Premier League

  • 31 Decembrie 2020 | Al Batin - Al Ittihad 1-2 | Premier League

  • 5 Aprilie 2019 | Al Ittihad - Al Batin 4-1 | Premier League

  • 1 Aprilie 2019 | Al Ittihad - Al Batin 4-3 | King Cup

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

  • Abdullaziz Al-Aryani | 2021 | Al Ittihad -> Al Batin | Imprumut

  • Hussein Halawani | 2018 | Al Ittihad -> Al Batin | Imprumut

  • Ahmed Al-Shamrani | 2016 | Al Ittihad U23 -> Al Batin | Imprumut

Cote pentru Al Ittihad v Al Batin

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat cu gol marcat de ambele formații. La Betano pariuri sportive, pronosticul GG este cotat la 1.95.

Al Ittihad vs Al Batin Pont: Prima repriză: Peste 1 gol (Handicap asiatic)

Trupa pregătită de Cosmin Contra este cotată cu prima șansă în acest meci, pe care trebuie neapărat să-l câștige, de preferat la scor. Șansele sunt destul de bune, având în vedere diferența de valoare între cele două echipe. Pe teren propriu a suferit doar două înfrângeri în acest sezon și este formația cu cele mai multe puncte strânse în fața propriilor fani. Presiunea este uriașă, în ambele tabere, dar chiar și așa ne putem aștepta la un duel cu goluri. La acest meci o să mizez pe cel puțin un gol marcat în prima repriză, iar cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici