Al Fateh – Al Hilal. Ponturi pariuri Professional League, Arabia Saudită, 23.06.2022. Păstrează ritmul Al Hilal în lupta pentru titlu?

Alte Competitii

Cota: 1.72

Adaugat de: Matei Udrea

22 Iun 2022 21:10 745 0
Logo Al Fateh Al Fateh
Logo Al Hilal FC Al Hilal FC
VS
21:00 23 Iunie 2022
Fotbal - Professional League, Arabia Saudită

Analiză și informații pentru Al Fateh v Al Hilal FC

Al Fateh – Al Hilal, partidă programată joi, de la ora 21.00, în etapa a 29-a din campionatul Arabiei Saudite, opune formațiile aflate pe locurile 6 și 2 în clasament. Oaspeții sunt prinși într-o luptă pe muchie de cuțit, în acest final de sezon (etapa 29 e penultima), pentru titlul de campioană cu liderul Al Ittihad. Gazdele nu mai au o miză, dar în ultimii ani au reușit să câștige contra titraților lor adversari – inclusiv în turul acestui campionat.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Al Fateh: Forma echipei, știri și statistici

V Î E Î V

Al Fateh (locul 6, 35 de puncte, golaveraj 44-36) este o formație bună a acestui campionat, dovadă o remiză spectaculoasă înregistrată pe 6 mai, acasă, cu liderul Al Ittihad. Echipa antrenată de grecul Giorgos Donis nu mai are în acest final de sezon decât obiectivul de a-și apăra locul actual, pentru că mai sus nu poate urca. Confruntarea cu Al Hilal poate reprezenta însă o motivație în sine deosebit de mare.
Ultimele 5 partide: 3-0 acasă cu Abha, 0-1 în deplasare cu Al Faisaly, 4-4 acasă cu Al Ittihad, 1-2 acasă cu Al Taee, 3-0 în deplasare cu Damac.
Al Fateh n-are un bilanț strălucit acasă, cu 5 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri în 14 etape. În schimb, golurile au curs în aceste jocuri: golaveraj 31-22.

Al Hilal FC: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

Al Hilal (locul 2, 61 de puncte, golaveraj 58-27) are parte de un final de sezon realmente dramatic. Este la egalitate de puncte și diferență de golaveraj cu liderul Al Ittihad, locul doi fiind din cauza unui singur gol mai puțin înscris.
Echipa antrenată de argentinianul Ramon Diaz n-are acum altă soluție decât să încerce să ia punctaj maxim și să înscrie cât mai mult în cele două etape rămase.
Ultimele 5 partide jucate de Al Hilal: 4-2 în deplasare cu Damac, 2-0 în deplasare cu Al Ettifaq în campionat, 1-1 și calificare la penalty-uri acasă cu Al Feiha în Cupa Regelui, 3-1 în deplasare cu Al Ittihad, 2-0 acasă cu Abha în campionat.
Al Hilal are un record foarte bun în deplasare: 8 victorii, 5 remize, o înfrângere și golaveraj 29-13 în 14 etape.

Echipe probabile

Al Fateh

Echipă probabilă Al Fateh
Portar Koval
Fundași Boushal, Al Daheem, Saadane, Buhumaid
Mijlocaşi Alfehaid, Petros – Batna, Bendebka, Cueva
Atacanţi Al Buraikan

Al Hilal FC

Echipă probabilă Al Hilal FC
Portar Al Muaiouf
Fundași Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani
Mijlocaşi Al Dawsari – Marega, Al Faraj, Pereira, Delgado de Oliveira
Atacanţi Ighalo

Statistica meciurilor directe Al Fateh v Al Hilal FC

În turul acestui sezon, disputat pe 25 decembrie anul trecut, Al Fateh a câștigat surprinzător la Al Hilal, cu scorul de 3-2.
În campionatul trecut, Al Hilal a izbutit două victorii clare, 3-0 acasă și 5-2 în deplasare. Însă între ele a existat un meci din Cupa Regelui pe care Al Fateh l-a câștigat, tot pe terenul celor de la Al Hilal, cu 2-0.
În sezonul 2019-2020, în tur a fost Al Fateh – Al Hilal 3-3, iar în retur Al Hilal – Al Fateh 2-1.
În total, s-au jucat 31 de partide între aceste formații. Al Fateh a câștigat de 5 ori, Al Hilal de 23 de ori, iar de 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Al Fateh v Al Hilal FC

Deși Al Fateh s-a dovedit un adversar incomod și chiar periculos în ultimii ani, miza uriașă pe care o are Al Hilal va face din această formație o forță de neînvins. Pariul pe victoria oaspeților are o cotă foarte mică (1,38 pe Betano pariuri), așa că ne vom uita la cota pentru câștigarea primei reprize de către Al Hilal – cota 1,81.
O altă alegere cu cotă mică, dar cred că destul de sigură este pe minimum 3 goluri marcate – cota 1,45 în oferta Betano pariuri.

Al Fateh vs Al Hilal FC Pont: Ambele echipe marchează

În 5 din cele 7 partide disputate între Al Fateh și Al Hilal, din 2019 încoace, s-a înregistrat GG-ul. Al Fateh este o formație cu golaveraj 44-36 după 28 de etape, așadar înscrie și primește multe goluri. În ultimele 5 jocuri acasă a avut golaveraj 16-7! Pe de altă parte, Al Hilal are de asemenea un golaveraj generos, 58-27, iar în cele 4 etape disputate în deplasare de-a lungul lunii mai a făcut golaveraj 9-4. Vom miza pe încă un GG la această partidă – cota 1,7 în oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici