1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Al Batin - Al Adalah

Al Batin - Al Adalah: ponturi pariuri fotbal Arabia Saudită. 27.05.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-05-26 22:01:00

Fotbal Arabia Saudită

27 Mai 2023, 21:00

Al Batin

Al Batin

versus
Al Adalh

Al Adalh

1.57

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Al Batin v Al Adalh

Mai sunt doar două etape din prima ligă de fotbal a Arabiei Saudite, iar lupta pentru evitarea retrogradării este în toi. Al Adalah mai speră să se mențină pe prima scenă a fotbalului saudit, iar următoarea adversară este deja retrogradată, Al Batin. Partida de pe Al-Batin FC Stadium este programată în cursul serii de sâmbătă, cu începere la ora 21:00. În continuarea articolului veți găsi analiza întâlnirii, iar la finalul lui vine și pontul oferit.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Al Batin: Forma echipei, știri și statistici

Al Batin este ultima clasată din liga Saudită, cu doar 19 puncte adjudecate în cele 28 de partide disputate. "Lanterna roșie" și-a pecetluit soarta după eșecul din etapa trecută. Al Batin a pierdut în deplasare pe terenul liderului Al Ittihad (0-1) și a retrogradat matematic. Poziția peste linie, cea care asigură menținerea pe prima scenă a fotbalului saudit este ocupată de Al Khaleej, cu 27 de puncte, 8 peste Al Batin, când în joc mai sunt puse doar 6 puncte (în ultimele două runde). Gazdele de sâmbătă au primit cele mai multe goluri din acest campionat - 58! Media este de peste două goluri încasate per meci. Atacul a reprezentat și el o problemă - trupa de pe Al-Batin FC Stadium nu a înscris în ultimele două runde, iar per total are cea mai slabă ofensivă a campionatului: 24 de goluri în 28 de meciuri.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Al Adalh: Forma echipei, știri și statistici

Al Adalah luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar soarta îi este în propriile mâini. Sâmbătă are de disputat un meci capital pentru menținerea în prima ligă din Arabia Saudită. Oaspeții jocului de pe Al-Batin FC Stadium au acumulat 27 de puncte și ocupă penultimul loc în clasament. Vestea bună pentru Al Adalah este că și Al Khaleej are tot 27 de puncte, iar în această etapă are un meci mult mai greu, în deplasare la Al Raed, formația pregătită de Marius Șumudică. Speranțele de salvare de la retrogradare au crescut simțitor după ultimele două etape. Al Adalah a câștigat de fiecare dată, 4-2 la Al Fateh și 2-0 acasă cu Al Hilal. În urma acestor succese încrederea oaspeților de sâmbătă este una ridicată. Forma este una excelentă, mai ales dacă judecăm după victoria obținută în fața unui adversar atât de puternic pe cât este Al Hilal.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Al Batin v Al Adalh

Partida din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Al Batin v Al Adalh

Al Adalah are mare nevoie de puncte în ultimele două etape pentru a se salva de la retrogradare. Cea mai ușoară misiune o are sâmbătă, când joacă pe terenul "lanternei roșii", Al Batin, formație deja retrogradată. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2 solist. În cazul în care Al Adalah se va impune în jocul din deplasare, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,05.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Al Batin vs Al Adalh Pont: Al Adalh câștigă cel puțin o repriză

Al Batin și-a pecetluit soarta după eșecul din etapa trecută. Gazdele au retrogradat matematic, iar moralul este la pământ. Duelul motivațional e câștigat din start de Al Adalah, singura dintre cele două care mai are pentru ce să tragă pe final de campionat. Consider că oaspeții își vor trece în cont victoria, dar pentru un plus de siguranță am ales selecția Câștigă cel puțin o repriză. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici