Share

Akropolis vs. Vasalunds, Ponturi pariuri fotbal Suedia 2, 12.06.2021: Gazdele au 7 victorii consecutive cu Vasalunds!

Alte Competitii

Cota: 1.48

Adaugat de: Dan Bara

09 Iun 2021 15:56 281 0
Logo Akropolis Akropolis
Logo Vasalunds Vasalunds
VS
16:00 12 Iunie 2021
Suedia 2

Analiză și informații pentru Akropolis v Vasalunds

Sâmbătă, de la ora 16:00, liga a doua suedeză propune întâlnirea dintre Akropolis și Vasalunds, partidă care promite să fie una bună pentru pariori. Aflați în continuare care este pontul pe care l-am ales. 

Akropolis: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î E

Akropolis a început cum nu se poate mai prost sezonul din liga a doua suedeză. După ce anul trecut a terminat pe locul 5, de data aceasta e pe ultima poziție, cu o singură victorie în cele 9 etape disputate. Ceea ce este interesant e că a încheiat ediția precedentă cu doar 5 înfrângeri, doar primele două clasate, care au promovat pe prima scenă, făcându-i concurență la acest capitol. Însă a bifat un număr record de remize, 15 în 30 de etape, fiind, de departe, lider absolut în clasamentul rezultatelor de egalitate. 

În actuala ediție, Akropolis a suferit deja 4 înfrângeri, iar dacă pierde și în această rundă, va egala, după doar o treime din campionat, numărul meciurilor pierdute în sezonul precedent. Pe de altă parte, a rămas consecventă remizelor, aproximativ jumătate din meciuri, 4 din 9, încheindu-se cu un astfel de rezultat. 

În prezent, atât atacul, cât și apărarea sunt la parametri mult mai modești față de acum un an, însă ofensiva pare că „trădează” mai mult. În doar 9 etape, Akropolis a primit 13 goluri, adică 41% din totalul golurilor de acum un an, iar ofensiva a marcat de 6 ori (16% din totalul de acum un an). Dacă o va ține așa, Akropolis se poate felicita că a găsit din timp rețeta pentru o retrogradare ușoară. 

Vasalunds: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

În condițiile în care Akropolis merge atât de prost, Vasalunds pare favorită în confruntarea de sâmbătă. Oaspeții sunt pe locul 12 din 16 echipe, adică imediat deasupra liniei retrogradării. Din liga a doua suedeză retrogradează direct ultimele două formații, iar locurile 13 și 14 merg la baraj. 

În momentul de față, amenințarea cu retrogradarea nu e extrem de presantă, cu atât mai mult cu cât abia a promovat la finalul ediției precedente. Probabil că echipa se află, mai mult sau mai puțin, acolo unde era de așteptat să fie, iar dacă lucrurile stau așa, atunci presiunea de pe umerii jucătorilor e destul de redusă. 

Dar, un lucru este clar. Vasalunds a început slab campionatul, obținând doar un punct după primele trei etape pentru ca, mai apoi, să câștige trei din următoarele cinci runde. E interesant de remarcat faptul că succesele au venit contra formațiilor aflate în zona retrogradării, în vreme ce înfrângerile au fost suferite contra cluburilor care se bat pentru podium. De asemenea, are și o remiză cu ocupanta locului 6, Trelleborgs. 

Statistica meciurilor directe Akropolis v Vasalunds

Ultimele meciuri directe oficiale datează de acum doi ani, din perioada în care cele două cluburi evoluau în liga a treia. În plus, partidele amicale sunt și ele destul de dese, iar statistica ne arată că Akropolis are în prezent 7 victorii consecutive în precedentele confruntări oficiale și neoficiale. 

14.03.21 AMI Vasalunds - Akropolis 1 : 2
20.10.19 DIV Akropolis - Vasalunds 3 : 1
16.06.19 DIV Vasalunds - Akropolis 1 : 2
18.03.18 AMI Akropolis - Vasalunds 4 : 2
08.10.17 DIV Vasalunds - Akropolis 0 : 4

Cote pentru Akropolis v Vasalunds

Cota pentru minimum trei reușite în meci e 1.95 la Superbet, iar cea pentru gol în ambele reprize e 1.72. Conform cotelor, formația gazdă e favorită, în ciuda prestațiilor mai puțin reușite din startul sezonului. 

Akropolis vs Vasalunds Pont: 2-4 goluri

În 2019, cele două formații se luptau pentru promovarea în liga a doua, iar Akropolis a fost cea care a reușit, în cele din urmă, să avanseze. Vasalunds i-a urmat în acest an, iar reîntâlnirea va fi una interesantă, deoarece gazdele au un palmares excelent împotriva adversarului de sâmbătă. Cu 7 victorii în ultimele 7 meciuri contra celor de la Vasalunds, Akropolis poate spera să își relanseze sezonul și să iasă din zona roșie a clasamentului.

Pont pariuri: 2-4 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.48

Adaugat de: Dan Bara

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Dan Bara

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici