1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pont Australia, A-League: Adelaide United – Melbourne Victory, se înscrie? Și dacă da, cât?

Pont Australia, A-League: Adelaide United – Melbourne Victory, se înscrie? Și dacă da, cât?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-16 17:14:00

Australia - A-League

17 Ianuarie 2020, 10:30

Adelaide United

Adelaide United

versus
Melbourne Victory

Melbourne Victory

1.86

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Adelaide United v Melbourne Victory

Adelaide United – Melbourne Victory, partidă programată vineri, de la ora 10.30, în etapa a 15-a din A-League, pune față-n față două vecine de clasament care luptă, în acest moment, pentru ultimul loc de play-off (6). Gazdele sunt într-o pasă neagră, cu 4 înfrângeri la rând, dar nici oaspeții nu par într-o formă formidabilă.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Adelaide United: Forma echipei, știri și statistici

Adelaide United (locul 7, 15 puncte, golaveraj 19-21) a pornit excelent sezonul, cocoțându-se timpuriu între primele clasate. Apoi, începând cu etapa a 10-a, a căzut în gol: 0 puncte în ultimele 4 etape. De pe locul 3 în campionat, Adelaide a ajuns pe 7, sub linia formațiilor care merg în play-off. Eșecurile s-au înregistrat cu toate categoriile de echipe: mai întâi, în fața codașelor Central Coast (1-2 în deplasare) și Western Sydney (2-3 acasă), apoi cu cele mai bune echipe din campionat, Sydney FC (1-2 în deplasare) și Perth Glory (0-3 tot în deplasare.

În ciuda formei catastrofale din ultima lună, Adelaide rămâne o formație combativă, care obișnuiește să înscrie aproape meci de meci. Necazul e că, tot aproape meci de meci, și încasează.

Gazdele au o puzderie de probleme în lot. Lipsesc Smith, Yengi, Troisi, Niyongabire și Richards – toți accidentați, Margush și Toure – convocați la lot.

Melbourne Victory: Forma echipei, știri și statistici

Melbourne Victory (locul 6, 15 puncte, golaveraj 17-18) traversează o formă nici prea-prea, nici foarte-foarte, care a ajutat-o însă, pe fondul căderii suferite chiar de adversara de vineri, să se claseze pe locul 6, calificant în play-off. Echipa are rezultate sinuoase, în ultima etapă a pierdut cu 2-3 în deplasare, la codașa Central Coast, după ce obținuse două victorii, 2-1 în deplasare la ocupanta locului 2, Melbourne City, și 4-0 acasă cu ultima clasată Newcaslte Jets. Melbourne Victory este o formație care are 8 GG-uri în 12 etape: înscrie mult și primește, de asemenea, destule goluri. Are doar două partide în care nu a reușit să schimbe tabela. La acest meci, însă, eventuala absență a golgheterului Toivonen ar putea să afecteze randamentul ofensiv. În schimb, e destul de sigur că va primi gol – s-a întâmplat asta în ultimele 5 deplasări consecutive.

La oaspeți lipsesc sigur Acton și Hoogland – ambii accidentați – și Deng – convocat la națională. Sub semnul întrebării este golgheterul Toivonen (7 goluri).

Echipe probabile

Adelaide United Echipă probabilă Adelaide United
Portar Izzo
Fundași Strain, Elsey, Jakobsen, Kitto
Mijlocaşi D’Arrigo, Maria – Halloran, McGree, Mileusnic
Atacanţi Blackwood
Melbourne Victory Echipă probabilă Melbourne Victory
Portar Thomas
Fundași Lesiotis, Donachie, Broxham, Traore
Mijlocaşi Poulsen, Basha – Nabbout, Kamsoba, Dobras
Atacanţi Kruse

Statistica meciurilor directe Adelaide United v Melbourne Victory

În urmă cu două luni, pe 23 noiembrie 2019, în primul joc din acest campionat, Adelaide United învingea Melbourne Victory, într-un meci disputat tot acasă (ca și acesta), cu 3-1. În sezonul trecut, toată lumea și-a câștigat jocurile de pe teren propriu. Melbourne Victory cu 2-0, apoi Adelaide, 2-0 și 1-0.
În total, au fost 56 de partide între cele două echipe. De 18 ori a câștigat Adelaide, de 26 de ori Melbourne Victory, de 12 ori a fost remiză.

Cote pentru Adelaide United v Melbourne Victory

Ambele echipe o iau devreme cu golurile, de obicei. De aceea putem încerca fie totalul asiatic +1 la pauză, pariu destul de sigur, cu cota 1,5, sau chiar să mizăm că se vor înscrie minimum două goluri – ceva mai riscant (dar nu foarte mult), cu cota pe măsură, 2,28 – ambele la Unibet. Un alt pariu interesant este că se vor da minimum 3 goluri – cota 1,57 la NetBet.

Adelaide United vs Melbourne Victory Pont: Se înscriu între 3 și 5 goluri

Ultimele 8 meciuri jucate de Adelaide s-au terminat cu 3-5 goluri pe tabela de marcaj, golaverajul fiind în acest răstimp 13-15 (medie de 3,5 goluri pe meci). Victory are 6 din ultimele 8 meciuri încheiate cu medie de 3-5 goluri pe tabelă, golaverajul fiind 12-12 (medie de 3 goluri pe meci). Mizăm și noi, având în vedere că se întâlnesc două echipe care marchează și primesc multe goluri, pe o partidă în care atacanții nu vor sta degeaba. NetBet ne dă cota 1,86 pentru pariul că se vor înscrie 3-5 goluri în acest joc.

Miza: 7/10
Cota: 1.86
Status: Pierdut

Adelaide United vs Melbourne Victory Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

În meciurile de pe teren propriu Adelaide United este fie la bal, fie la spital, are 3 victorii și 3 egaluri, nu există remize în acest sezon, iar golaverajul este unul de 11-10, o medie de 3,5 goluri pe meci, medie apropiată de cea înregistrată de Melbourne United în deplasări. După 6 runde jucate pe teren străin, Melbourne United are 2 victorii și 4 eșecuri, nici ea nu are remize, iar golaverajul este de 8-12. În cele mai recente 4 jocuri disputate de Adelaide au fost marcate măcar 2 goluri până la pauză, în timp ce Melbourne are 3 astfel de rezultate în cele mai recente 5 partide. De aceea cred că găsim valoare în cota de peste 2 goluri asiatic la pauză, pariu pe care îl propun pentru acest meci.

Miza: 6/10
Cota: 4.00
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici