1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Aarhus – Odense. Ponturi Superliga, Danemarca, 29.07.2020. Finala de totul sau nimic pentru Europa League

Aarhus – Odense. Ponturi Superliga, Danemarca, 29.07.2020. Finala de totul sau nimic pentru Europa League

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-07-28 21:08:00

Fotbal Danemarca - Superligaen

29 Iulie 2020, 21:00

Aarhus

Aarhus

versus
Odense

Odense

1.73

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Aarhus v Odense

Aarhus - Odense, partidă programată miercuri, de la ora 21.00, reprezintă ultimul act din campionatul Danemarcei, meciul decisiv pentru a decide ultima echipă care prinde un loc în Europa League.

Aarhus este formația de pe locul 3 în play-off, în timp ce Odense, venită din play-out, a câștigat meciurile eliminatorii ca să ajungă aici.

Partida se joacă pe terenul formației de pe locul 3 și nu va exista retur. În caz de egalitate se vor adăuga prelungiri și, eventual, penalty-uri de departajare.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Aarhus: Forma echipei, știri și statistici

Aarhus a terminat play-off-ul pe locul 3 din 6 posibile și acum trebuie să dispute acest baraj pentru un loc în preliminariile Europa League. Echipa este oarecum deziluzionată, pentru că a ratat calificarea directă în cupele europene în urma a două rezultate deziluzionante în ultima săptămână, 1-1 la Nordsjaelland (locul 6) și 0-1 acasă cu Brondby. Niciuna dintre adversare nu mai avea vreo țintă când a reușit să încurce Aarhus.

Totuși, formația gazdă rămâne foarte puternică pentru campionatul Danemarcei și întâmplarea stupidă din ultimele două etape ale play-off-ului ar putea fi pusă mai degrabă pe seama unei neglijențe. Exact înainte de aceste rezultate slabe Aarhus bătuse primele două clasate într-un mod chiar categoric: 3-0 acasă cu Midtylland (campioana) și 4-2 în deplasare cu FC Copenhaga (locul 2).

La acest meci, antrenorul David Nielsen nu îi va putea folosi pe Amini și Duncan (ambii din Australia), precum și pe Bundu (din Sierra Leone).

Odense: Forma echipei, știri și statistici

Odense a câștigat mai întâi Grupa 1 a play-out-ului, apoi sferturile de finală (1-2 și 2-0 cu Randers) și semifinala (3-1 și 1-1 cu Horsens), obținând dreptul de a juca această finală pentru un loc de Europa League.

Strict raportat la echipele din play-off, se poate spune că Odense își merită locul în această finală. Este într-o formă bună, crescătoare, care îi dă speranțe.
Ierarhia consemnată la sfârșitul sezonului regulat cu 14 echipe spune însă că e departe, totuși, de adversara de acum. Odense a terminat campionatul pe locul 9, cu mai multe înfrângeri (11) decât victorii (9).

În partida decisivă de pe stadionul Ceres Park, din Aarhus, antrenorul oaspeților de la Odense, Jakob Michelsen, nu-i va putea folosi pe Andersen și Drachmann (ambii danezi) și pe Lieder (Olanda).

Echipe probabile

Aarhus Echipă probabilă Aarhus
Portar Eskelinen
Fundași Diks, Hausner, Tingager, Hojer
Mijlocaşi Hvidt, N. Poulsen, Blume
Atacanţi J. Thorsteinsson, Mortensen, Ankersen
Odense Echipă probabilă Odense
Portar O. Christensen
Fundași K. Larsen, Tverskov, O. Lund
Mijlocaşi Johnson, Thrandarson, Klove, Frokjaer-Jensen, Skjelvik
Atacanţi Jebali, Hyllegaard

Statistica meciurilor directe Aarhus v Odense

Aarhus și Odense s-au întâlnit până acum de 73 de ori. Aarhus a câștigat ultimele 3 partide, dar în general jocurile sunt foarte strânse și cine reușește să și le adjudece o face, de obicei, la un gol distanță.

În sezonul regulat din acest campionat, Aarhus a câștigat astă-toamnă, în deplasare, cu 2-1, apoi returul acasă, pe 1 iunie, cu 1-0. Astă-toamnă s-a jucat și un meci de Cupă câștigat tot de Aarhus, cu 1-0.

În sezonul trecut au existat alte trei partide, dar avantajul a fost, atunci, de partea celor de la Odense: 2-2 acasă și 2-1 în deplasare în campionat, 3-2 în deplasare, în Cupă.

Până acum, Aarhus a câștigat 24 de meciuri, Odense 32, alte 17 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Aarhus v Odense

Nu cred că se vor înscrie multe goluri în acest meci. Betano ne dă cota 1,4 pentru maximum 3. Golgheterul gazdelor de la Aarhus, Patrick Mortensen, a înscris în acest sezon 17 goluri: 13 în campionatul regulat (un gol la două meciuri) și 4 în play-off (un gol la fiecare cinci reprize). Acesta este un meci foarte important, în care e nevoie de mobilizarea sa, așa că putem paria că Mortensen înscrie oricând – cota 1,97 pe Betano.

Aarhus vs Odense Pont: Aarhus câștigă în 90 de minute

Aarhus – Odense este un meci decisiv, de care pe care, unde oaspeții vin, într-adevăr, după o serie de rezultate pozitive, dar să nu uităm că sunt formația de pe locul 9 care merge pe terenul celei de-a treia clasate. Aarhus are un potențial superior, dovedit și de victoriile reușite în ultimele 3 partide directe. Mizăm pe o victorie obținută de Aarhus în 90 de minute, pariu cu cota 1,73 oferită de Unibet.

Fotbal Danemarca - Superligaen

Aarhus câștigă în 90 de minute

1.73
Aarhus vs Odense

29 Jul 20, 21:00

Miza: 6/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici