1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Aarhus - Odense, Ponturi Pariuri Danemarca 01.06.2020. Ne așteptăm la un meci deschis

Aarhus - Odense, Ponturi Pariuri Danemarca 01.06.2020. Ne așteptăm la un meci deschis

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-01 11:23:00

Fotbal Danemarca - Superligaen

01 Iunie 2020, 21:00

Aarhus

Aarhus

versus
Odense

Odense

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aarhus v Odense

Avem o zi cu mult fotbal în Danemarca, iar atenția noastră se îndreaptă asupra ultimului meci al zilei, cel de la ora 21:00 dintre Aarhus și Odense. La sfârșitul acestei avancronici v-am pregătit și un pont de cotă 1.78. 

Aarhus: Forma echipei, știri și statistici

Aarhus are avantajul de a fi jucat deja un meci oficial după pauza forțată de aproape două luni, aceasta scoțând inextremis un punct acasă cu Randers într-o restanță disputată joi. Echipa oaspete a condus cu 1:0 încă din minutul 36, însă P. Mortensen a stabilit egalitatea în al doilea minut de prelungire.

Acest punct reprezintă o adevărată gură de oxigen deoarece o menține pe Aarhus la șase puncte peste Randers cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. O eventuală înfrângere ar fi pus în pericol prezența echipei lui D. Nielsen în play-off-ul campionatului. Aceasta ocupă poziția a 4-a în clasament cu 41 de puncte (12/5/7), însă nu a mai bifat o victorie de 3 meciuri oficiale.

Niklas Backman și Alexander Munksgaard revin la gazde după ce nu au putut evolua în meciul trecut din cauza cumului de cartonașe galbene. În schimb Z. Duncan va lipsi din cauza unei accidentări la genunchi.

Ar mai trebui menționat că la partida de joi oficialii clubului au amplasat în spatele porții un panou uriaș cu suporterii pentru a oferi jucătorilor o motivație suplimentară.

Odense: Forma echipei, știri și statistici

Odense ocupă poziția a 9-a cu 30 de puncte, și va juca cu siguranță în play-out indiferent de ceea ce va face în meciul de astăzi. Pauza forțată a picat destul de bine pentru echipa lui J. Michelsen, aceasta venind după nu mai puțin de 9 meciuri consecutive fără victorie.

Ultimul succes obținut într-un meci oficial fost bifat la începutul lunii noiembrie într-un meci acasă cu Hobro (2:1).

Oddense a jucat și două partide de pregătire înainte de restartul campionatului, aceasta terminând la egalitate cu FC Copenhaga (2:2), și pierzând cu Aalborg (3:4).

De la oaspeți vor absenta astăzi Tverskov (suspendat), A. Andersen, J. Drachmann și J. Skjelvik (suspendați).

Statistica meciurilor directe Aarhus v Odense

În tur Aarhus s-a impus cu 2:1, iar între timp cele două echipe s-au întâlnit și în cupă acolo unde Aarhus a învins cu 1:0.

Cote pentru Aarhus v Odense

Dacă ar fi să alegem o favorită la acest meci, am merge pe victoria gazdelor la o cotă 1.98. Pentru siguranță se poate încerca cu miză returnată la egal, la o cotă de 1.40.

Aarhus vs Odense Pont: Ambele echipe să marcheze

Odense nu a mai câștigat de nouă partide oficiale, și va încerca să se folosească de această pauză de aproape două luni pentru a își reveni la forma arătată la începutul campionatului. Ea a demonstrat în cele două partide de pregătite disputate în perioada premergătoare relansării campionatului că este capabilă să dea goluri, marcând de 5 ori în porțile lui Copenhaga și Aalborg. Este adevărat că au fost meciuri amicale, dar și în ultimele două jocuri oficiale din martie Odense a reușit să marcheze de fiecare dată. Nu ofensiva este problema principală a echipei, ci apărarea, aceasta scăpând destul de rar fără gol primit. Meciul de astăzi ar trebui să fie ceva mai deschis ținând cont că deja ambele echipe știu în ce fază a competiției vor evolua după terminarea sezonului regulat (gazdele în play-off, oaspeții în play-out), astfel încât o remiză nu ar ajuta niciuna din echipe în mod deosebit, mai ales că ambele vor să întrerupă seriile de meciuri fără victorie (gazdele 3, oaspeții 9). M-aș aștepta să vedem diseară goluri în ambele porți

Fotbal Danemarca - Superligaen

Ambele echipe să marcheze

1.78
Aarhus vs Odense

01 Jun 20, 21:00

Miza: 6/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici