Share

Aarau - Grasshoppers, Ponturi Pariuri Challenge League, 30.07.2020, Oaspeții mai speră la promovare

Alte Competitii

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

29 Iul 2020 23:36 695 0
Logo Aarau
Logo Grasshoppers
Aarau
Grasshoppers
VS
21:30 30 Iulie 2020
Fotbal Elveţia - Challenge League

Analiză și informații pentru Aarau v Grasshoppers

Venim cu ponturi și din liga secundă din Elveția, de la partida dintre Aarau și Grasshoppers, meci ce este programat de la ora 21 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos. 

Aarau: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î E Î

Aarau traversează o formă foarte slabă. Gazdele acestei întâlniri sunt pe locul 8, dar la cum au evoluat în ultimele meciuri, poate că nici o poziția inferioară nu mira. Nu mai puțin de 16 goluri a încasat Aarau în ultimele 6 meciuri, dovadă încă o dată a formei extrem de slabe a echipei.

E drept că după reluarea sezonului au fost și meciuri bune făcut de Aarau, precum victoria 5-4 cu liderul Lausanne sau succesul la fel de spectaculos, 4-1 cu Will. Acum fiind și final de sezon și fără o miză anume, Aarau nu își mai poate găsi rimtul dorit. Meciul cu Grasshoppers nu vine prea bine, mai ales că oaspeții încă speră la poziția a doua și vor da totul pentru cele 3 puncte.

Nu e exclus ca Aarau să marcheze, dar cred că diferența de valoarea, dar și forma mai bună a ocupantei locului 3 vor face diferența și toate punctele vor merge în visteria formației mai valoroase.

Grasshoppers: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E Î

Grasshoppers mai are 2 etape la dispoziție pentru a reușit să termine pe poziția secundă și implicit pentru a merge la baraj. Echipa vine după un eșec surprinzător, 2-3 pe terenul celor de la Will, meci în care Grasshoppers a revenit de la 0-2, însă a pierdut într-un final. E clar că nu mai e loc de pași greșiți în aceste 2 meciuri rămase, astfel că o văd pe Grasshoppers jucând la capacitate maximă.

Ultimele 2 meciuri sunt mai mult decât la îndemâna ocupantei locului 3 din acest moment din Challenge League. Mâine, în deplasarea de la Aarau, echipa trebuie să se impună în fața unui adversar ieșit de tot din formă. E drept că nici apărarea lui Grasshoppers nu a excelat în ultimele partide, dar cu mult mai multă atenție și concentrare, trupa din Zurich poate scoate maximum de puncte din ultimele 2 meciuri rămase de jucate.

Cred că vom vedea un meci disputat și golurile nu vor lipsi. Nu știu dacă Aarau o poate încurca pe Grasshoppers, mai ales că nu mai au nici o miză, dar e clar că nu se vor preda fără luptă.

Statistica meciurilor directe Aarau v Grasshoppers

În ultimele meciuri 5 directe, Grasshoppers s-a impus de 2 ori, Aarau o dată, în timp ce alte 2 meciuri s-au încheiat la egaliate. În ultimul meci direct, disputat luna trecută, Grasshoppers s-a impus cu un categoric 5-0.

Cote pentru Aarau v Grasshoppers

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 3,5 goluri, la o cotă de 1,59.

Aarau vs Grasshoppers Pont: Victorie Grasshoppers Zurich

Mă aștept la un meci în care oaspeții să aibă total inițiativa. Aarau pe lângă faptul că traversează o formă extrem de slabă, sunt și lipsiți de motivație, astfel că merg pe mâna celor de la Grasshoppers. Aarau a încasat multe goluri în ultimele etape și cred că vor avea viață grea si cu locul 3 din Challenge League. Cu un obiectiv clar de îndeplinit, mizez pe victoria lui Grasshoppers, la o cotă decentă oferită de către cei de la Betano.

Pont pariuri: Victorie Grasshoppers Zurich

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

15

Castigate:

6

Pierdute:

8

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici