Share

Suning vs Team WE - Ponturi Pariuri LPL 2020 Spring 26.03.2020

LOL

Cota: 1.58

Adaugat de: Baicu Marius

25 Mar 2020 15:54 279 0
Logo Suning
Logo Team WE
Suning
Team WE
VS
11:00 26 Martie 2020
LPL 2020 Spring

Analiză și informații pentru Suning v Team WE

Suning si Team WE se întâlnesc joi 26 martie, cu începere de la ora 11:00, într-un meci ce contează pentru etapa a 8-a a sezonului regulat LPL 2020 Spring. Deși ambele echipe au o linie de clasament identică (4-3), vom merge cu încredere aproape maximă pe un pronostic pe câștigător meci.

League of Legends Pro League (LPL) 2020 este cea de-a noua ediție a Ligii Profesioniste Chineze de League of Legends. Sezonul de primăvară aliniază 17 echipe care joacă fiecare vs fiecare pe durata a zece săptămâni. Acum ne aflăm în săptămâna a patra. Primele 8 clasate la finalul sezonului regulat avansează în play-off.

Suning: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Suning a obținut marți o victorie importantă cu LNG Esports, așa cum am prezis și în avancronica respectivei partide, deși pornea cu șansa a doua. Aceasta a fost deja cea de-a treia victorie din actualul sezon din postura de outsideră, după cele cu EDward Gaming (cotă 2.70) și Bilibili Gaming (cotă 3.00). Oricum din cele 3 înfrângeri suferite până acum, două au venit în fața unor adversari mult superiori cu care chiar nu prea aveau ce face - eStar (prima clasată) și FunPlus Phoenix (locul 3).

Partida cu LNG de marți a fost foarte echilibrată, Suning arătând atât puncte forte cât și slăbiciuni. Echipa are un joc tactic și un control al hărții foarte bun, fiind capabilă să urce spre baza adversă și să dărame turnuri fără a domina neapărat la capitolul kill-uri. Știe să speculeze la maxim momentele favorabile și să aibă un money management superior adversarului. Pe de altă parte, jucătorii lui Suning au avut lacune în luptele deschise cu cei de la LnG pierzând câteva dintre ele dintr-o postură favorabilă, motiv pentru care pe harta a 3-a au încercat să le evite pe cât posibil.

Team WE: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Team WE are aceeași linie de clasament ca și adversara sa (4-3), însă toate cele 4 victorii au fost obținute în fața unor echipe aflate în coada clasamentului. Aceasta a învins pe Victory Five (locul 17), Vici Gaming (locul 14), Dominus Esports (locul 16) și Rogue Warriors (locul 12).

Team WE a început sezonul cu sud-coreeanul Plex pe post de mid-laner, însă după 5 meciuri acesta a fost înlocuit de Teacherma din cauza evoluțiilor slabe (printre care și cel mai slab KDA al echipei, 2.5). Teacherma a avut evoluții solide în partidele cu Rogue Warriors și Dominus Esports, ambele câștigate de Team WE (KDA de 7.3), așa că probabil îl vom vedea în primul 5 și mâine. Team WE a mai făcut și alte experimente pe parcursul acestui sezon cum ar fi schimbarea pozițiilor între Jiumeng și Missing (ADC / Support), semn că echipa nu și-a găsit încă echilibrul.

Statistica meciurilor directe Suning v Team WE

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în 2019, Suning impunându-se de ambele ori cu 2:0.

Cote pentru Suning v Team WE

Meciul se anunță unul echilibrat, așa că pe lângă pontul principal recomandăm cu o încredere mai mică și două ponturi secundare: peste 2.5 hărți la cotă de 2.02 (Netbet), și victorie cu 2:1 pentru Suning la cotă de 3.60 (Betano).

Pont Suning vs Team WE Pont: Victorie Suning

Suning este o echipă care a depășit așteptările în acest început de sezon.Aceasta a câștigat 3 meciuri din postura de outsideră, și a pierdut doar partide cu adversari net superiori. Pe hârtie, Team WE este unul dintre cei mai accesibili adversari de până acum. De aceea ne așteptăm ca Suning să confirme calculele hârtiei, chiar dacă probabil va fi o victorie muncită ca și cea cu LNG. Este adevărat că Suning și WE au în acest moment aceeași linie de clasament, dar cea din urmă a avut un program mai ușor învingând numai formații de ultimele 6 locuri. Sperăm doar ca Teacherma să nu prindă un meci prea bun, pentru că în momentul de față pare singurul care poate da calculele hârtiei peste cap.

Pont pariuri: Victorie Suning

Miza: 9/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Baicu Marius

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Baicu Marius

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici