JD Gaming vs Gen.G – Ponturi Pariuri Mid-Season Cup 29.05.2020

LOL

Cota: 1.60

Adaugat de: Baicu Marius

28 Mai 2020 14:02 3,0k 0
Logo JD Gaming JD Gaming
Logo Gen.G Gen.G
VS
10:00 29 Mai 2020
Mid-Season Cup

Analiză și informații pentru JD Gaming v Gen.G

Primul meci al grupei B din cadrul Mid-Season Cup (Asia) este unul foarte tare pe hârtie, între JD Gaming, campioana Chinei, și Gen.G, vicecampioana Coreei de Sud. Partida are loc vineri cu începere de la ora 10:00.

Mid-Season Cup (Asia) este o competiție ce strânge laolaltă primele 4 clasate din LPL 2020 Spring (liga Chinei) și primele 4 clasate din LCK 2020 Spring (liga Coreei de Sud). Echipele sunt repartizate în două grupe de câte 4, urmând ca acestea să joace fiecare vs fiecare în format BO1 (o singură hartă). Toate meciurile grupei B se joacă astăzi, iar cel dintre JDG și Gen.G este primul. Primele două clasate din fiecare grupă merg în semifinale, de unde se joacă meciuri single-elimination BO5 (best of 5).

JD Gaming: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

JD Gaming a avut un final fabulos de sezon, reușind să se încoroneze campioana Chinei după un parcurs spectaculos, deși inițial nimeni nu îi dădea nici o șansă.

Ca să vă faceți o idee despre evoluția acesteia, JDG terminase doar pe locul 10 în LPL Summer 2019, nereușind să prindă nici măcar play-off-ul. Apoi însă l-a transferat pe LokeN de la Top Esports, care a avut al 3-lea cel mai bun KDA din LPL Spring 2020, ceea ce i-a ajutat pe JDG să termine sezonul regulat pe locul secund (12-4).

Sfârșitul de sezon a fost unul foarte bun pentru JDG, aceasta legând nouă victorii consecutive, din care șapte la zero! Cireașa de pe tort a fost meciul din semifinale cu FunPlus Phoenix, campioana mondială din 2019, pe care a zdrobit-o de asemenea la zero, chiar dacă s-a jucat BO5 (3:0). Singurul meci cu adevărat greu pentru JD Gaming a fost finala cu Top Esports, pe care însă de asemenea a câștigat-o, scor 3:2. Practic campioana Chinei este neînvinsă din 27 martie.

Gen.G: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Gen.G a început ca din tun LCK 2020 Spring obținând opt victorii în primele nouă meciuri.Apoi a întâlnit câteva echipe bune (T1, DragonX) cu care a clacat, dar chiar și așa a reușit să termine sezonul regulat pe prima poziție cu 14 victorii și 4 înfrângeri. Această performanță a calificat-o direct în finală, unde însă nu a avut nici o șansă cu T1, pierzând cu 0:3.

Uitându-ne la performanțele lor din ultimul sezon, putem trage concluzia că Gen.G este o echipă foarte constantă în rezultate. Se încurcă foarte greu de adversari considerați inferiori pe hârtie (motiv pentru care a și reușit să termine sezonul regulat pe primul loc), dar nici nu prea reușește să pună probleme unor echipe considerate superioare. De aceea a și pierdut toate cele 5 hărți jucate cu T1 (două în sezonul regulat, 3 în play-off).

Statistica meciurilor directe JD Gaming v Gen.G

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru JD Gaming v Gen.G

JD Gaming este pe hârtie favorită cu o cotă de 1.59 la victorie, în timp ce adversara sa este cotată cu 2.27.

JD Gaming vs Gen.G Pont: Victorie JD Gaming

Așa cum menționam mai sus, Gen.G este o echipă care nu prea clachează cu adversari mai slabi, dar nici nu prea reușește să facă față unor adversari superiori. Iar vineri dă piept cu JD Gaming, echipă neînvinsă într-un meci oficial de două luni. Vorbim de campioana Chinei, o formație care vine după nouă victorii la rând, din care șapte la zero. Și asta în condițiile în care a dat de pământ cu FunPlus (campioană mondială în 2019) în semifinalele LPL 2020 Spring (scor 3:0), și a trecut și de alți adversari de calibru (printre care și o finală câștigată cu TES). JD Gaming este echipa mai bună și mai în formă în acest moment, iar în mod normal ar trebui să câștige această partidă.

Pont pariuri: Victorie JD Gaming

Miza: 5/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Baicu Marius

Status: Pierdut

Baicu Marius

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

0

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici