1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. LOL »
  5. eStar vs Vici Gaming - Ponturi Pariuri LPL 2020 Spring 01.04.2020

eStar vs Vici Gaming - Ponturi Pariuri LPL 2020 Spring 01.04.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-03-31 23:03:00

LPL 2020 Spring

01 Aprilie 2020, 11:00

eStar

eStar

versus
Vici Gaming

Vici Gaming

3.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru eStar v Vici Gaming

Ziua Păcălelii ne aduce partida dintre eStar și Vici Gaming (ora 11:00) ce contează pentru runda a 11-a din LPL 2020 Spring. Sperăm ca pontul nostru de cotă 2.00 să nu fie și el o simplă păcăleală, deși avem argumente în favoarea sa.

League of Legends Pro League (LPL) 2020 este cea de-a noua ediție a Ligii Profesioniste Chineze de League of Legends. Sezonul de primăvară aliniază 17 echipe care joacă fiecare vs fiecare pe durata a zece săptămâni, în sistem BO3 (cel mai bun din 3 hărți). Acum suntem în săptămâna a cincea. Primele 8 clasate la finalul sezonului regulat avansează în play-off.

eStar: Forma echipei, știri și statistici

eStar este o echipă nouă formată la finalul anului precedent, care se bazează în special pe foști jucători de la Young Miracles și RNG. În ciuda istoriei istoriei scurte, echipa s-a închegat rapid și a avut evoluții foarte bune, fiind actualul lider din LPL 2020 Spring cu nouă victorii și o singură înfrângere. Singurul pas greșit a venit în partida cu Edward Gaming (0:2) de la mijlocul lui martie, dar cei de la eStar au trecut rapid peste acesta, câștigând următoarele cinci partide, din care trei în minimul de hărți. Printre acestea se numără și un succes convingător cu Invictus (2:0) în urmă cu o săptămână. Aceea a fost singura înfrângere a celor de la Invictus în actualul sezon.

Toți jucătorii de la eStar au avut evoluții foarte bune până acum, cu KDA-uri de peste 4.2. Mai mult decât atât, Wink (ADC) și Cryin (MID) ocupă locurile 2 și 4 în ceea ce privește cele mai bune KDA-uri ale campionatului, cu 8.1, respectiv 7.7.

Vici Gaming: Forma echipei, știri și statistici

Vici Gaming ocupă poziția a 11-a a clasamentului cu 4 victorii și 6 înfrângeri. Echipa a început prost sezonul cu o singură victorie în primele 6 meciuri. Aceste evoluții slabe au dus la diferite experimente și modificări serioase în line-up. Sud-coreenii Chieftain și Zeka, dar și chinezul Maestro, titulari la început de sezon, au fost înlocuiți de Aix, Forge și Hang. Astfel în acest moment VG are o echipă 100% chineză.

Schimbările au fost de bun augur, Vici Gaming câștigând 3 din ultimele 4 partide (practic de când au început modificările). Singura înfrângere în această serie a fost suferită cu Edward Gaming (1:2), însă în rest VG a bifat doar victorii: 2:0 cu RNG (locul 6), 2:0 cu LGD și 2:1 cu LNG. Astfel ne putem aștepta în continuare la rezultate bune ale echipei, în orice caz mult mai bune ca cele din debutul sezonului.

Statistica meciurilor directe eStar v Vici Gaming

Deoarece eStar este o echipă practic formată la final de 2019, nu avem meciuri directe între cele două formații. Și oricum nu ar fi fost prea relevante ținând cont că VG mai joacă doar cu 2 jucători din cei folosiți în urmă cu doar 2 săptămâni (Cube și iBOY).

Cote pentru eStar v Vici Gaming

eStar pornește ca mare favorită în acest meci cu o cotă de 1.28 pentru o eventuală victorie, în timp ce Vici Gaming este cotată cu 3.45. Betano oferă 20 de pariuri pe acest meci, plus transmisiune live video.

eStar vs Vici Gaming Pont: eStar să câștige cu 2:1

eStar este echipa mai bună, și pare greu de crezut că după ce a bifat nouă victorii în zece meciuri, s-ar putea împiedica de un adversar care a schimbat mai bine de jumătate de line-up în ultimele două săptămâni. Pe de altă parte, în ciuda parcursului ireproșabil, eStar a avut nevoie de hartă decisivă în 4 din cele nouă victorii. De partea cealaltă, VG are 3 victorii și 3 înfrângeri în ultimele 6 meciuri, toate cele trei eșecuri venind pe hartă decisivă. Echipa arată clar mult mai bine în noul line-up, și nu va fi doar un sparring partner cum poate ar fi fost la început de sezon. Concluzionând, ne așteptăm ca eStar să câștige, însă nu credem că VG va ceda chiar așa ușor. Mergem pe un scor de 2:1, dar cu o încredere ceva mai mică ținând cont că un scor corect pe hărți nu este niciodată un rezultat ușor de anticipat.

Miza: 5/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici