Share

Electronik Generation vs For The Win Esports - Ponturi Pariuri LPLOL 2020 Spring Cup 21.05.2020

LOL

Cota: 2.20

Adaugat de: Baicu Marius

21 Mai 2020 10:48 250 0
Logo Electronik Generation
Logo For The Win Esports
Electronik Generation
For The Win Esports
VS
22:00 21 Mai 2020
LPLOL 2020 Spring Cup

Analiză și informații pentru Electronik Generation v For The Win Esports

În această seară cu începere de la ora 22:00 are loc meciul dintre Electronik Generation și For The Win Esports ce contează pentru finala winner-bracket din cadrul LPLOL 2020 Spring Cup. Câștigătoarea va juca finala mare cu echipa care va veni din looser-bracket, deci sunt șanse mari ca indiferent de rezultatul de astăzi cele două echipe să se reîntâlnească (pierzătoarea va trebui să treacă de SAMCLAN).

 LPLOL 2020 reprezintă liga de League of Legends a Portugaliei. Campionatul propriu-zis s-a încheiat acum fix două luni, însă acum avem cupa care pune la bătaie premii totale de 4,000€. O putem considera o încălzire înainte de începerea sezonului de vară.

Electronik Generation: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Electronik Generation este o organizație de eSports cu o istorie foarte bogată, aceasta fiind fondată în urmă cu zece ani. Echipa de League of Legends este formată din 4 portughezi (Frozen, Heroic, Worst, Slayer) și un ucrainian (Reat1vo).

Electronik Generation a terminat sezonul regulat din LPLOL 2020 Spring pe locul secund cu 10 victorii și 4 înfrângeri, după care a avut evoluții foarte bune și în play-off. Întâi a învins fără drept de apel pe SAMCLAN cu 3:0, după care a câștigat surprinzător finala cu For The Win Esports (adversara de astăzi), scor 3:2.

După aproape două luni de la acea finală, EGN a revenit într-un meci oficial învingând cu 2:0 pe GTZ Bullz în semifinala Cupei. Ce-i drept, adversarul a fost unul accesibil.

Jucătorul de urmărit în meciul de astăzi este ADC-ul Worst, acesta având un KDA de 7.0 în LPLOL 2020 Spring.

For The Win Esports: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

For The Win Esports este o echipă 100% portugheză formată din Truklax, Own3r, Xaky, Afm și Joo.

Aceasta este pe hârtie cea mai bună echipă a Portugaliei. Ea a avut un parcurs incredibil în sezonul regulat din campionat câștigând toate cele 14 meciuri disputate. Rar se întâmplă, în orice lugă, ca o echipă să termine sezonul regulat fără înfrângere.

Această performanță a calificat-o pe FTW direct în marea finală a campionatului, unde însă surpriză, a luat bătaie de la Electronik Generation cu 3:2. Rezultatul a fost unul destul de șocant pentru echipă, însă aceasta a trecut peste fără a face schimbări de line-up.

Toți jucătorii de la FTW au avut stats-uri extraordinare în sezonul de primăvară, cu KDA-uri cuprinse între 7.0 și 9.7. De altfel întreg top 5 KDA al sezonului este ocupat de cei 5 jucători de la FTW. Din nou un lucru foarte rar.

Echipa a început bine cupa, învângând cu 2:0 pe SAMCLAN.

Statistica meciurilor directe Electronik Generation v For The Win Esports

Așa cum am menționat pe parcursul acestei avancronici, cele două echipe s-au întâlnit în finala sezonului de primăvară atunci când Electronik Generation s-a impus surprinzător cu 3:2. Meciul a fost unul dramatic. For The Win a condus cu 1:0, EGN a întors și a făcut 2:1, apoi s-a făcut 2:2, ca EGN să ia și harta decisivă. Ultimele 3 hărți au durat toate peste 38 de minute, ceea ce este destul de mult. Pentru campioană Blizz și Worst au făcut diferența, cu scoruri de 23/15 și 22/6.

Cote pentru Electronik Generation v For The Win Esports

Pe lângă pontul principal, recomandăm și o victorie a celor de la For The Win cu 2:1 la o cotă de 3.50.

Electronik Generation vs For The Win Esports Pont: Peste 2.5 hărți

For The Win este văzută ca favorită certă cu o cotă de 1.28 la victorie, dar am văzut în campionat că Electronik Generation este o nucă tare și un adversar foarte incomod. Așa că meciul ar trebui să fie mai echilibrat decât o arată cotele, și nu m-ar mira să meargă pe hartă decisivă. Au mers ele cap la cap în finala BO5 din urmă cu două luni, așa că de ce nu s-ar repeta scenariul și într-un meci BO3?

Pont pariuri: Peste 2.5 hărți

Miza: 6/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Baicu Marius

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Baicu Marius

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

9

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici