Share

Team Liquid vs Nigma - Ponturi pariuri DOTA 2 WeSave! Charity Play (Europa) 25.03.2020

DOTA

Cota: 1.45

Adaugat de: Lavinia Sandu

25 Mar 2020 09:27 233 0
Logo Team Liquid
Logo Team Nigma
Team Liquid
Team Nigma
VS
16:30 25 Martie 2020
DOTA 2 WeSave! Charity Play (Europa)

Analiză și informații pentru Team Liquid v Team Nigma

Finala turneului caritabil WeSave! se joacă miercuri seară de la orele 16:30. Protagonistele sunt Team Liquid și Nigma. Turneul are scopul de a strânge bani din donații pentru combaterea problemelor cauzate de coronavirus. Până acum din jocul echipelor s-au adunat 185.000 dolari. Meciul se desfășoară în sistemul Best of 5. În continuare puteți citi analiza acestui meci și un pariu ales.

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î E V

Team Liquid se află pe poziția a 15-a în ranking-ul mondial și s-a chinuit destul de tare în acest început de an. Forma slabă s-a observat în turneul The Summit 12(SUA), unde Liquid a fost eliminată din turul învingătorilor de Fnatic și apoi a pierdut surprinzător cu OG Seed în turul învinșilor.

Rooster-ul echipei a fost schimbat în totalitate în octombrie 2019, când foștii jucători au plecat și au alcătuit rooster-ul echipei Nigma din ziua de azi.

Înlocuitorii au venit de la Alliance: miCKe, qojqva, Boxi, Taiga, iNsaNiA. Aceștia nu sunt în cea mai bună formă și rooster-ul format mai are nevoie de timp pentru a deveni cu adevărat competitiv și reprezentativ pentru numele echipei.

Team Nigma: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Nigma ocupă poziția a 8-a în ranking-ul mondial și acest lucru nu ar trebui sa ne mire. Probabil ca multe persoane nu au auzit de Nigma, dar cu siguranță au auzit de jucătorii care formează rooster-ul echipei: Miracle-, w33, Mind_ContRol, GH, KuroKy. Toți provin de la adversara pe care o vor întâlni în această finală caritabilă și vor avea ambiția să demonstreze ca Liquid a pierdut mai mult decât a câștigat prin faptul că l-a lăsat pe KuroKy să plece împreună cu toată echipa Liquid și să formeze propria organizație.

Avantajul celor de la Nigma este că 4 din cei 5 jucători sunt foști campioni The International 2017, cel mai mare turneu la scară globală din scena Dota2. De altfel, acest rooster a terminat pe locul 2 la The International 2019 și sunt favoriți la câștigarea celui din acest an.

Forma echipei este excelentă și are în spate 5 victorii consecutive, printre care și finala cu Team Secret din cadrul WePlay! Tug of War: Mad Moon (Ucraina).

Statistica meciurilor directe Team Liquid v Team Nigma

Este prima întâlnire dintre cele două echipe.

Cote pentru Team Liquid v Team Nigma

Betfair oferă o cota de 1.45 pentru o victorie Nigma. Un pariu riscant este ca Nigma să învingă cu scorul de 3:1 la cotă 3.60.

Pont Team Liquid vs Team Nigma Pont: Victorie Nigma

Valoarea noului rooster Nigma este net superioară adversarilor și această finală caritabilă este o ocazie excelentă de a continua seria victoriilor și de a se pregăti cât se poate de bine pentru următorul turneu major. Team Liquid are jucători talentați, dar aceștia nu reușesc să găsească sinergia care poate aduce acele rezultate pozitive. Nigma vine după o serie de 5 victorii.

Pont pariuri: Victorie Nigma

Miza: 9/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Lavinia Sandu

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

4

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici