Share

PSG.LGD vs Team Spirit - Ponturi Pariuri The International 2021 Final 17.10.2021

DOTA

Cota: 1.53

Adaugat de: Delcea Eduard

17 Oct 2021 13:41 333 0
Logo PSG.LGD PSG.LGD
Logo Team Spirit Team Spirit
VS
14:00 17 Octombrie 2021
eSports

Analiză și informații pentru PSG.LGD v Team Spirit

Turneul The International 2021 a ajuns la final, după 2 săptămâni pline pentru iubitorii de e-sports din toată lumea. Evenimentul are loc în România, pe Arena Națională, iar cele două echipe rămase, se luptă între ele într-un sistem de best-of-5 pentru a obține râvnitul trofeu Aegis și cel mai mare premiu din industria de e-sports, $18,203,300. Nici premiul de la locul 2 nu este mic, fiind de $5,202,400. Astăzi, cele două echipe rămase în concurs, PSG.LGD și Team Spirit se duelează între ele în finală la ora 15:00, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

PSG.LGD: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

PSG.LGD a făcut parte din grupa B a turneului The International 2021, pe care a dominat-o, reușind să ocupe la finalul fazei grupelor poziția 1, cu 15 hărți castigate și 1 singură pierdută (7 meciuri castigate și 1 egal). Din această grupă au mai făcut parrte și Team Secret și Team Spirit, echipele ce s-au duelat astăzi între ele pentru un loc în finală. În fazele superioare, PSG.LGD au ajuns fără prea mari emoții în finală, trecând rând pe rând de T1 (2-1), Virtus.pro (2-0) și Team Secret (2-0). În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are tot atâtea victorii versus Team Secret, Virtus.pro, T1, beastcoast și Elephant.

Team Spirit: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Team Spirit a făcut și ea parte din grupa B a turneului, reușind să ocupe poziția 4 după cele 8 meciuri disputate, cu 5 victorii și 3 înfrângeri (10 hărți castigate și 6 pierdute). În fazele superioare ale turneului, echipa a pierdut primul meci în upper-bracket versus Invictus Gaming cu scorul de 2-1, ca mai apoi să aibe un parcurs care a uimit pe toată lumea. Team Spirit a trecut rând pe rând de fnatic cu scorul de 2-0, camponii en-titre OG cu scorul de 2-0, Virtus.pro cu scorul de 2-1, Invictus Gaming cu scorul de 2-1 și versus adversarii de astăzi, Team Secret, în finala lower-bracket cu scorul de 2-1.

Statistica meciurilor directe PSG.LGD v Team Spirit

Cele două echipe, PSG.LGD și Team Spirit, s-au întâlnit în cadrul grupei B a turneului The International 2021, atunci când PSG.LGD s-a impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru PSG.LGD v Team Spirit

PSG.LGD au plecat ca și favoriți la câștigarea acestui trofeu încă de la început, dar Team Spirit s-au mobilizat extraordinar după faza grupelor, reușind meciuri extraordinare versus echipe mai bune. Totuși, PSG.LGD au de fiecare dată un draft extrem de bun, iar din această cauză, pentru acest meci, pe lângă pontul principal oferit, am ales și un pariu bazat pe victorie și anume: Handicap Hartă – PSG.LGD -1.5, pariu care la Unibet pariuri sportive are cota de 1.53.

PSG.LGD vs Team Spirit Pont: Total hărți peste 3.5

Având în vedere faptul că meciul se dispută între echipa ce era favorită încă de la început să câștige acest turneu și o echipă "underdog", ce nu era văzuta ca și finalistă dar care a jucat extraordinar de bine în cadrul acestui turneu, care are și un moral extrem de ridicat după victoria din finala lower-bracket versus Team Secret, este destul de probabil ca meciul să nu se termine totuși pe 3 hărți. Din această cauză, pentru acest meci am ales următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Total hărți – peste 3.5, pariu ce are o cotă de 1.53.

Pont pariuri: Total hărți peste 3.5

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

5

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici